Лидл-97-Мразовита

• 76 351
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
teta, ако сте фенове на саламите - унгарските (и двата) са чудни  Heart Eyes

Иначе спортната чанта е с подходящи размери за ръчен багаж за нискотарифните авиокомпании  Peace

# 631
  • Асеновград
" Странно, отворих ги, картинките са същите като предния пакет" newsm78
Лидълските памперси са с еднакви картинки.Там няма разнообразие, но пък като цяло не са лоши.

Имаше пост на предните страници, че им са сменени картинките, затова се изненадах.

И аз да попитам за кокосовото мляко и масло, как ги ползвате. А миришат ли на кокос, че на мен миризмата не ми понася?
[/quote]
За времето през което ги ползваме/ по малко от три години/ за трети път се сменя картинката.В началото бяха бели с една цветна лента отгоре и малко по дебели, после станаха по тънки на точки с картинка, сега този пакет е на сърчица пак с картинка но друга.Видимо няма промяна на качеството.Малкия се обриваше от пампарс и молфикс и сме били само с лидълските.Пробвах пуфис на някаква промоция но по не ми харесаха.
С кокосовото мляко готвя, крем супи на малкия, леща, пиле и други неща.Нискомасленото го виждам за пръв път, другото с зелен етикет е много добро.
Някой по горе питаше за акумулаторна прахосмукачка, мисля че я купих пролетта, после поне два пъти са пускали пак.Използвам я за трохи по леглата но общо взето не ми е от удачните покупки.Отвора е малък и за по голяма площ е пипкаво обирането, а и не тегли силно по мъхести материи остават.След нея взех една права на на ток която е подобна но много по добре обира и има четка, с нея съм ежедневно вместо метла. Акомулаторната веднъж я бях свалила в колата и направо ме изнерви.

# 632
Кокосовото пише, че е студено пресовано и вероятно ще е с аромат, както предното, което пускаха лятото.

И аз исках да попитам за какво използвате кокосовото масло и мляко. Ако на някой му се обяснява малко по-подробно...
Скрит текст:
Кокосово масло аз го използвам главно за ядене, защото е много полезно (когато е нерафинирано и студено пресовано). Но не го готвя, слагам в чая (може и в кафе) сутрин по чаена лъжица. А ако някой може да го яде директно от буркана още по- добре Mr. Green
Друга употреба- вместо паста за зъби. Избелва зъбите, почиства, дезинфекцира устната кухина, премахва лош дъх. Сега го ползвам и вместо крем за ръце на влажна кожа, че в тоя студ е някакъв ужасТ.
Ето малко по- подробно: http://www.naturallivingideas.com/eat-coconut-oil/

# 633
  • have faith and be patient ..
Кокосово масло и аз ползвам доста отдавна , в кофе и за козметика , но млякото му се чудя - става ли за директна консумация , убожавам кокос и ако мога да си го пия ще съм хепи. А от акумулаторната прахосмукачка съм много доволна , всеки ден я използвам , обира всичко от всякъде , достатъчен вакум прави според мен , не знам , за мен е една от успешните ми покупки , а и цената и е супер , скоро пак я бяха изкарали , може да се пробва на телефона  Peace

# 634
Общо взето според мен не се напъвайте да вземате кокосово масло или мляко, ако не обичате или то не присъства обичайно в храната ви. Има мирис, да...маслото.
Кокосовото мляко се ползва като заместител на прясното краве мляко, при хора с проблеми и алергии към кравето мляко. Бъркала съм кремче за торта едно време с него, заради алергия на детето към кравето.
Кокосовото масло - аз пържа с него, слагам в кафето сутрин, правя си кокосови палачинки, но общо взето ми се връзва с начина на хранене по принцип.

# 635
  • София
Заменяла съм успешно обикновеното мляко в рецептите с кокосово такова. Обикновено краве масло също съм заменяла с кокосово масло в рецепти за сладки. Придобиват лек кокосов вкус, много добре станаха. Имам обаче поръчано от чужбина, за около 20лв/1л, някаква прИмоция беше.

# 636
Да, по принцип са аналог на прясното краве мляко и кравето масло да речем. Могат да се ползват за същото Peace

# 637
И аз ги използвам главно за сладкиши, голямата ми дъщеря обича да си го пие и така (кокосовото мляко).
Днес ще ходя за белгийските гофрети и фъстъците с черупка.

# 638
Харесах си черния сутиен от другата седмица, отдавна си търся такъв   Peace
И суичерите за момичета ми харесаха, но каква материя са, не мога да разбера  Confused

# 639
Здравейте. Искам да похваля LED лампиона, взех тройния. Много е хубав, свети доста силно на максимална степен, може и да се намаля. Много съм доволна за пореден път. http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=53674

# 640
  • Бургас
Относно английския сладкиш с орехи, цитирам се за невиделите. Само че сега е намален Peace

Не мога да не ви похваля анлийски кекс с орехи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кой е този кекс? За пръв път чувам за него.

# 641
Брадата, виждала ли си го някъде из Бургас?

# 642
  • София
Не мога да намеря снимка в нета, ето го тук, на 19-та страница:
https://www.yumpu.com/xx/document/view/56629413/lidl
Има ли нитрити този колбас?
Има да, не знам колбас без?
Няма глутамат.

Преди известно време се коментираше някаккъв нов салам в Лидл без консерванти, съответно и нитрити.
Ето тук се коментира.

# 643
  • Бургас
Брадата, виждала ли си го някъде из Бургас?
Да, от Мол Галерия си го купих. И вчера имаше даже на стелажа с промоционалните хранителни неща Peace

# 644
Не съм го виждала тоз (Пикок със зелен етикет, ще погледна)

Общи условия

Активация на акаунт