Лидл-97-Мразовита

• 76 362
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
  • Mediterraneo
Само вметка- до вчера айсбергът беше на промоция при нас; 0,49 цента  ooooh!

# 661
Как ще излезне 11лв. Всяко е по 5,49лв.
бр./комплект от 2 бр.
По избор
1) Метла – 1 бр.
2) Подложки за почистване – 2 бр.
3) Чистачка за стъкла – 1 бр.
4) Телескопична дръжка (до 130 cm) – 1 бр.
5) Моп за почистване – 1 бр.

Ясно, сега разбрах.  Peace

# 662
Мнения за разтворимото кафе на Bellarom? 200г за 6,69 лв. е добре, но дали е хубаво? Преди време бях взимала някакво зелено кафе и хич не ми хареса, та не ми се рискува пак, а разтворимо кафе пия само аз у дома...

# 663
Devil_Rose, благодаря  Hug но тази страница, наистина не я виждам при мен в сайта. На 26-ти януари виждам Модерен дом  Crazy

# 664
Само долу в списъка се вижда тази страница.

# 665
Гледайте ел.брошура, не сайта Peace

# 666
Аз гледам брошурата в промооферти, не в сайта.

# 667
Devil_Rose, благодаря  Hug но тази страница, наистина не я виждам при мен в сайта. На 26-ти януари виждам Модерен дом  Crazy

И аз случайно я видях и ми останаха очите в сутиените, лошото е, че на живо никога не ми харесват. Засега и трите са супер  Laughing

# 668
Днес си купих възглавницата за масаж за врат, страхотна е, и на гърба става страхотен масаж, бих казала, че е мултифункционална.

# 669
Брадата, виждала ли си го някъде из Бургас?
Да, от Мол Галерия си го купих. И вчера имаше даже на стелажа с промоционалните хранителни неща Peace
Пууу, а аз ходих на др. в Славейков, уж като по-забит магазин, а там нямаше
Но има 1бр пах за бяло за 3лв, ако някой го иска
Чешкият салам, освен нитрити видях, че има и чесън и го пропуснах

# 670
  • софия
Чешкият салам, освен нитрити видях, че има и чесън и го пропуснах
И аз, имаше и други разни неприятни неща - сланини и т.н. От едно известно време - година сигурно, някак без да искам почти спрях да купувам колбаси. Много ограничено и много рядко взимам. Само като им прочета състава и се отказвам.

# 671
  • Mediterraneo
От събота имаме азиатска седмица, ама няма кокосово масло, само мляко  Crossing Arms

# 672
Чета ви да се информирам за хранителни продукти.Обаче с тия гащи дето се развихрихте,получих  неистово желание да се обзаведа с тях.Намират ли се някъде в София?

# 673
  • Sofia
В Овча купел онзи ден имаше още женски гащи. Не им обърнах много внимание обаче какви видове и размери са. Аз търсех мъжки, ама бяха свършили за съжаление.  Rolling Eyes

# 674
Чета ви да се информирам за хранителни продукти.Обаче с тия гащи дето се развихрихте,получих  неистово желание да се обзаведа с тях.Намират ли се някъде в София?

Онзи ден видях, че има останали в Лидл в Слатина.

Общи условия

Активация на акаунт