Пациентки на ЦРЗ Надежда - Новогодишна тема 60

• 76 858
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Тара, съжалявам да го прочета  spoko. Надявах се на някое чудо.
но за съжаление нито един фоликул до сега не се е пукал с Прегнил, за това Тихомирова директно препоръча ин витро. Значи си продължаваме по план, следващият месец се надявам да направим опитът на спонтанен цикъл.
Т.е. слагали сте при тези два цикъла проследявани Прегнил, но не се е спукал фоликулът, така ли?

# 31
Тара,съжалявам Hug

# 32
  • Sofia
 spoko Тара,съжалявам

# 33
Таричка, много съжалявам да го прочета Sad Така се надявах...
Знам как се чувстваш и колко е опустошително...Много те прегръщам и вярвам, че следващият път всичко ще е наред...до края.  Hug

# 34

но за съжаление нито един фоликул до сега не се е пукал с Прегнил, за това Тихомирова директно препоръча ин витро. Значи си продължаваме по план, следващият месец се надявам да направим опитът на спонтанен цикъл.
Т.е. слагали сте при тези два цикъла проследявани Прегнил, но не се е спукал фоликулът, така ли?
Точно така, първият път бихме само Прегнил, вторият Прегнил и още нещо (разбира се не го запомних). Този път каза май, че ще бием по-голяма доза на Прегнил. До колкото се информирах, при ЛУФ синдрома на някои момичета не им се пукат изобщо, независимо каква доза са сложили. Надеждата разбира се умира последна Simple Smile

# 35
Мила, Таричка, много много много те прегръщам Hug

# 36
Тара,незнам какво може да те дигне в такъв момент, освен надеждата, че следващия път ще е различно!Пожелавам ти го!

# 37
  • София
Таринка, страшно съжалявам  Cry

# 38
Тара, силно те прегръщам! Няма как да се захванеш за нещо позитивно, но поне има напредък... когато бях споменала на др Стаменов още при първичния преглед, че веднъж съм имала имплантация, той каза че това е много добър знак и е само въпрос на време да се случат нещата. Вярвай!  bouquet

# 39
  • София
Clear, ти беше ли на преглед?

# 40
Clear, ти беше ли на преглед?
Всичко е наред при мен... но ми се сви сърцето да се похваля след новината на Тара...

# 41
Тара,  Sad Sad Sad

Маца, допълнителните изследвания в общи линии ние си ги търсим и настояваме за тях. Лекарите в Надежда рядко назначават нещо, преди да се повтарят неуспехи. Предполагам, за да не ни товарят финансово, въпреки че аз лично предпочетох да имам всичко предварително.

# 42
  • София
Клиърче, радвам се за теб  Hug.
Няма как. Така е в темата, на един му е мъчно, при друг се случват нещата, рано или късно при всички ще се наредят.

# 43
Кристи, мерси за отговора. Потвърди ми се мнението. Ще помоля Тихомирова за някои от изследванията, най-вече за ММ, за да знаем към коя процедура да се насочим.

# 44
Успех ти пожелавам Hug

Клиър
, честито за хубавите новини!

Общи условия

Активация на акаунт