Пациентки на ЦРЗ Надежда - Новогодишна тема 60

• 77 215
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Тара, съжалявам!  Hug

# 46
Момичета  Hug
Много се надявах, въпреки прегледа в понеделник, но за жалост не е било моето бебче  Cry
Давам си кураж, че нацелихме правилната терапия (въпреки че ме човърка дали това не е бил единственият по-читав бластоцист от трансферираните досега  Rolling Eyes).
Сега се моля да се изчистя сама. Ще си почина няколко месеца, няма да бързам, имам нужда от психическа почивка, много надежди и емоции вложих, трябва да презаредя, доста ще ми е трудно, аз не мога да почивам. Поне да имаше какво да изследвам, да действам в тази посока, но не остана нищичко.
На първо време още тази седмица се връщам на работа, трябва да се занимавам с нещо, обмислям да си осиновим куче, има разни изоставени душички, сигурна съм, че това ще ме направи много щастлива, мм нещо се мръщи, щяло да е трудно с куче и бебе, все едно знае кога ще дойде бебето  ooooh!
Клиър, както Зазу каза, тук споделяме и лошото и хубавото. Кажи как мина прегледа, имам много сериозна нужда от хубави новини, а и темата започна зле  Praynig

# 47
Тара, адмирации за решението за куче. Аз миналия октомври взех две и не съжалявам  Simple Smile Не е много лесно с бебе наистина, но не е и чак толкова трудно  Simple Smile

# 48
  • София
Таринка, би ли споделила какво визираш под правилната терапия Hug

# 49
Здравейте момичета!

Поздравления на успелите, живи и здрави бебенца да имате на финал.
Тара - на теб кураж и сили да продължиш напред.  Hug

на 21-я ден ходих при Цветков да види дали нямам задържани фоликули и имаше, но каза на 2-ри ден да си пусна Е2 и FSH и ако стойностите на E2 са ок можем да започнем стимулация.
На мен ми дойде вчера след обяд, и реално те смятат, че днес ми е първи ден (така и не разбрах как се смята кога ти е дошло, всеки има различна теория).  Grinning Това прави утре да е 2-ри, а те не работят и Цветков каза да отида в понеделник.
Та въпроса ми е - някой започвал ли е стимулация на 3-ти ден, не от 2-ри. Не че е сигурно, че ще започнем, но все пак да питам. По-добре изобщо да не я почвам, ако не е ок да е от този ден.

# 50
Буена, прегнил, рвмс, лепило, октагам, метфогамма (по мое усмотрение), фраксипарин, зарзио, естрофем, 3 вида прогестеронови препарати, ден за трансфер, съобразен с изместването.
Мишлето, щом Цветков ти е казал, че няма проблем, значи е така  Wink

# 51
  • София
На трансфери вече пускат и с телефони  Simple Smile

# 52
Привет в новата ни тема  Hug
Таричка, с нови сили към успех  Hug Следващият път ще стане и ще е до финала, дано  Praynig А може и заедно да си бременеем  Mr. Green
Клиър, пу-пу, да идваш все с хубави новини  Hug
Бамби, стискам палци, успех  Praynig  Hug
Сара и на теб палци  Praynig
Маца, и аз ще съм при Тихомирова, но май месец  Laughing Успех  Hug
И на всички, които имат нужда  Praynig

# 53
  • Sofia
Някой в клиниката да каже колко е закъснението при Стаменов?

# 54
  • София
Буена, прегнил, рвмс, лепило, октагам, метфогамма (по мое усмотрение), фраксипарин, зарзио, естрофем, 3 вида прогестеронови препарати, ден за трансфер, съобразен с изместването.
Мишлето, щом Цветков ти е казал, че няма проблем, значи е така  Wink

Таринка, благодаря Hug Моля те кажи ми Октагама колко дни ореди ЕТ го вля? А метфогамата по колко взимаш? Имаш ли въобще проблем с КЗ и инсулин или просто си решила да я добавиш?

# 55
Октагам влях 7 дни преди ЕТ, както го назначават имунолозите.
Нямам ИР, според Начев нямам нужда от метформинов препарат, според други ендокринолози кривата на покачване и спадане на КЗ и инсулин не е каквато трябва да бъде, а е права и трябва да пия метфогамма. За себе си реших, че преди и по време на стимулация и преди ЕТ до + тест ще пия 3*250 мг.

# 56
  • София
Октагам влях 7 дни преди ЕТ, както го назначават имунолозите.
Нямам ИР, според Начев нямам нужда от метформинов препарат, според други ендокринолози кривата на покачване и спадане на КЗ и инсулин не е каквато трябва да бъде, а е права и трябва да пия метфогамма. За себе си реших, че преди и по време на стимулация и преди ЕТ до + тест ще пия 3*250 мг.
Мерси Hug
Моят успешен трансфер също беше с Октагам 6 дни преди ЕТ 5гр. Аз ибременяване не съм правила, но съм на строг режим и КЗ и инсулин ми станаха перфектни на гладно. Дали и аз да не пия за всеки случай някаква минимлна доза Rolling Eyes То 250 беше най малката разфасовка май...добре ли ти понася? Четох, че много разхлабвал стомаха.

# 57
Аз и миналия път вливах октагам, затова не съм много сигурна в ползата от вливка в моя случай, но вече не мога да си спестявам нищо  Rolling Eyes
Аз също съм на режим и спортувам, не ям бързи въглехидрати, бавните ги комбинирам с мазнини и протеини, които допълнително ги забавят, кз и инсулин на гладно винаги са ми били перфектни.
Най-ниската доза в таблетка е 500 мг, аз взимам от 1000 и ги чупя на 4. Доста хора се оплакват от разхлабване, аз имам железен стомах и не ми се е случвало. Ако всички ендокринолози бяха единодушни, че нямам нужда, нямаше да пия, затова не мога да те посъветвам, лекарство е все пак.
Ако решиш да пиеш- започва се с ниска доза и плавно се покачва, желателно е да започнеш през уикенда или когато си си вкъщи, за всеки случай.

# 58
Имам кошмарни дни и моменти с тотално неразбиране къде съм и какво ми се случва, сега имам лек проблясък от час и се чувствам що годе добре. Не съм вярвала, че може да ми е толкова лошо с постоянно повръщане, затова не пиша - нямам сили. Не искам да звучи като оплакване, но си е баш такова!  Crazy
Иначе паячетата са добре, в 7 седмица и 3 дена съм, видяха се сърчица, но док не ги пусна да ги чуем, не знам защо. Каза другата седмица пак. До кога ще ме вика, знаете ли? Имам и много въпроси, но беше много неразговорлив и като разбрах, че след 7 дни съм пак там, отложих. Спря естрофема, продължавам със зарзио, утрогестан и фемибион. Прегръщам ви и благодаря, че мислите за мен! Hug

# 59
Не ти ги пуска, защото май като е рано било вредно за тях. При него ще си до 10-11 г.с., а за повръщането пробвай - газирана вода с лимон, кола- няколко глътки, зелена ябълка. Хапвай по-малко през целия ден на често, избягвай всичко, което ти дразни - прим. Пържено, меса, домати, трябва да пиеш вода, за да не се обезводниш. Ако усетиш, че става много зле положението,  се свържи с док., може да ти дадат нещо.за пиене.

Бамба, разбирам, че подаваш информация за мобилните устройства  от първо лице, и затова ти желая успех Wink

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 20:51 от ina_summer

Общи условия

Активация на акаунт