Пациентки на ЦРЗ Надежда - Новогодишна тема 60

• 77 215
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Тара Hug Кураж и сили за напред! Кучето е много добра идея! Аз също се сдобих с такова миналата Коледа и много ми помогна Heart Eyes Стискам ти палчета!
Клиър, много хубави новини  Hug дано неразположенията преминат скоро! Сега с док ще се виждате всяка седмица и така до 11-12 г.с. После ЖК  Hug 
Бамба, успех! Hug
Сара и на теб! Hug

# 61
Много хубаво, че Стаменов вика всяка седмица, Персенска го прави през 2-3 и е много тегаво Crazy
Клиър, чай от джинджифил също помагал. Дано ти мине скоро Hug
Бамба, стискам палци Praynig

# 62
Момичета чела съм,че когато започвате стимулация на 2 д от МЦ пускате хормони.Кои хормони пускате?
На мен докторката нищо не ми каза.Записаха ми час за обяд,но дали не може да ида по-рано и да ги пусна или да изчакам тя да ми каже какво точно.Аз ще съм по фонда

# 63
На втори ден се пускат FSH, LH, E2. Не само преди стимулация, на мен и при ЗЕТ ми ги искат.

Момичета, някой има ли час за д-р Стаменов за утре? Обадиха ли ви се вече? Обикновено звънят още в петък за понеделник и се чудя дали не ме забравиха този път  newsm78

# 64
  • София
ivanaivanova аз започнах стимулация в четвъртък и като звънях в сряда за час ми казаха да отида по - рано за хормони. Пуснах E2, LH и FSH.
*papaya* на мен току що ми се обадиха, тъй като онзи ден в четвъртък като запазвах час за понеделник ми дадоха за 14.30, а аз помолих за по -късен за да може момичета които пътуват да вземат по - ранните часове.

# 65
Благодаря ви момичета ще отида по-рано и ще ги пусна,че после да не чакам пак след прегледа 2 часа,че ще и пътувам.

Има ли момичета оставали за нощувки в хотел Симона искам да ги питам някои работи.

# 66
Аз съм оставала да нощувам там  Peace

# 67
Клиърче, много хубаво, че са добре точиците  Heart Eyes
Ще се справиш и с гаденето и с всичко  Hug
Beby, как си  Hug

# 68
Здравейте, някой може ли да ми каже при оглед с вагинален ехограф за оглед на органи и търсене на фоликули, колко сантиметра се вкарва пръчката.Болезнено ли е ? има ли начин да не се усети нищо .Знам че за фоликули трябва да е по време на цикъл но тогава ставаи за оглед на органите Един път пробвах и не успях да изтърпя прегледа беше ми малко твърдо Cry

# 69
  • София
Здравейте, някой може ли да ми каже при оглед с вагинален ехограф за оглед на органи и търсене на фоликули, колко сантиметра се вкарва пръчката.Болезнено ли е ? има ли начин да не се усети нищо .Знам че за фоликули трябва да е по време на цикъл но тогава ставаи за оглед на органите Един път пробвах и не успях да изтърпя прегледа беше ми малко твърдо Cry

Извинявай за натуралистичното обяснение, ма вагиналния ехограф е далеч по тънък от мъжки полов член Crazy Не е въжможно да те боли, просто трябва да се отпуснеш Hug

# 70
  • Burgas, Bulgaria

Извинявай за натуралистичното обяснение, ма вагиналния ехограф е далеч по тънък от мъжки полов член Crazy Не е въжможно да те боли, просто трябва да се отпуснеш Hug
Извинявай и от мен, ама се вкарва целият, че и ръчкат насам-натам с него. Само при бременност го вкарват по-малко.

# 71
Искренно ме разсмяхте момичета  Grinning Едва ли имаше по-точно обяснение  Joy

# 72
Момичета, средата на февруари ще ми дойде и почваме подготовка за ЗЕТ. Въпроса ми е дали да спра да ходя на танци преди цикъла или може да ги спра преди трансфера?
Почнах да тренирам нещо, за да влезна малко във форма за ин витрото, но се притеснявам да не прецакам нещата за ЗЕТ-а.

# 73
Зори, аз ходя на народни танци и ги спирам като дойде цикъла  Peace
Преди последния ми зет правех йога за зачеване (fertility yoga) от youtube.

# 74
Аз си тренирах и в деня на трансфера.

Общи условия

Активация на акаунт