Пациентки на ЦРЗ Надежда - Новогодишна тема 60

• 77 217
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Момичета знаете ли дали в Събота д-р Персенска ще е на работа?

# 76
Аз ходя 3 пъти в седмицата на зумба... значи мога да продължа до трансфер.
Благодаря ви.

# 77
Тези от вас, които са правили имунологична биопсия имали ли са проблеми с цикъла след това? Чакам да ми дойде след биопсия, закъснява ми втори ден, а имам само леко зацапване, черно на цвят (извинявам се за натурализма). Не мога да разбера ще ми идва ли, няма ли да ми идва, това ли ще е цикъла, какво да правя. Трябва да си запиша час за 10 ден. Пфф. Само да добавя, че няма никакъв шанс да съм бременна.

# 78
  • пазарджик
При мен след биопсията нямаше никакъв проблем-само мисля,че ми дойде по-рано с 2-3 дни.

# 79
  • София
Прогестерона ми е 16, границите са от пет до 18.
Имам назначен прегнил на пети ден.
Тука имаше дискусия колко е добре да е.
Да дадете съвет дали да настоявам за още нещо, вземам само утрогестан?

# 80
При мен също е нямало проблем след биопсия и на мен ми дойде с 3 дни по-рано. Най-добре звънни или пиши на доктора

# 81
Предполагам, че е съсирена кръв след биопсията и сигурно първо тя се чисти. Ще изчакам още малко, ако не ми дойде, ще се обадя на спешния

# 82
Бамба, според мен е чудесен прогестерона ти  Peace Можеш ли да кажеш колко броя трансферирахте, че като знам как му се късат от сърцето на нашия доктор  ooooh! И успех  Hug

# 83
  • София
Не знам дали да пиша бройката, че да няма шокирани  Crazy
Има един много бърз, пише в доклада, че е над 12 разделен.
Другите са по в норми, 8 и 10.
Вдичките са без фрагменти.
С ембриоложката много си говорих като се обади, каза че са много добри.
На мен по снимките също ми харесват, няма криви, с идеално равни кругчета са.

# 84
Значи всичко е по план  Grinning Стискам палци  Peace

Да ви кажа само, че тези глобули, които правят с естрофем и разни други съставки наистина правят дебела лигавица. Имах съмнения, но ме изненадаха приятно

# 85
  • София
Прогестерона ми е 16, границите са от пет до 18.
Имам назначен прегнил на пети ден.
Тука имаше дискусия колко е добре да е.
Да дадете съвет дали да настоявам за още нещо, вземам само утрогестан?
Бях със същия прогестетон на последния ми трансфер с Квазимодо.Перси каза, че е чудесен, но според мен не е така, Електар беше с 40, а Нандин май 80 и двете забременяха.Спиеед мен си включи дуфастон и увеличи утрогестана.

# 86
Обаче сега пак ме загложди съмнение и се чудя дали да не му напиша един смс по въпроса, но референтните стойности наистина са между 5.16-18.56.Какво мислите- да му пиша ли?

# 87
Аз бих включила и дуфастон.
Едва ли е случайност, че постигнах бременност с прогестерон над 60 и не добре изглеждащи ембриони. Предните пъти винаги ми беше 10 и не успях и с перфектни ембриони.
За лекарите и 10 е добре, жени успяват без проблем с такива стойности, но при мен лично ниските стойности водят до отрицателни тестове.

# 88
  • София
Аз бих включила и дуфастон.
Едва ли е случайност, че постигнах бременност с прогестерон над 60 и не добре изглеждащи ембриони. Предните пъти винаги ми беше 10 и не успях и с перфектни ембриони.
За лекарите и 10 е добре, жени успяват без проблем с такива стойности, но при мен лично ниските стойности водят до отрицателни тестове.
Таринка, освен утрогестан и дуфастон какви инжекции прогестерон слагахте?

# 89
  • София
Аз бях с ппогестерон >190 ама в другите единици

Общи условия

Активация на акаунт