Пазаруване от Amazon - тема №60

• 86 982
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
Имам върната пратка към Немският амазон с Спиди , според тракинга е доставена преди седмица .Но нямам потвърждение че е приета от Амазон , колко дни им трябват за да обработят пратките?

# 241
  • Варна
chockolina, а в папка спам?

Нямам, и там проверявах. Peace

# 242

Ще дойде,и моето закъсня.Не могат да ни насмогнат  Mr. Green

# 243
  • София
И моят чай е изпратен, пише, че ще бъде доставен в четвъртък.Получих този имейл
Скрит текст:
My name is Kimberley and I would like to personally thank you for choosing us.
We know you have found the perfect Match-a (I couldn't resist).
Your trust means the world to us, and we are 1000% committed to keeping our promises to you our customers, and also the children we feed.
To see how your purchase will feed a child 2 nutritional meals, see the attachment on this email.
Oh yeah and be sure to grab your free gift when your Organic Matcha arrives (just follow the instructions on the label), we know you're gonna love it.
I will be in touch in a few days to know your thoughts. In the meantime, if there is absolutely anything I can help you with then reply to this email and I will personally pick it up.
Sincerely
Kimberley O'sullivan
Co-Founder Be Love Body
P.S. Our whole team here at Be Love Body absolutely LOVE serving you, so please never, ever, ever hesitate to reach us for absolutely anything. We mean it!

Получих тази риза http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B00CDSDYK0&cAsin=B00CDSE41I&fc=1 -ES 38/UK 10  хубава е,но ми е голяма и отива в другата тема
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01DBM3BYK&cAsin=B011RX4AZO&fc=1 - сладка е,дъщеря ми я одобри

# 244
  • Варна

Ще дойде,и моето закъсня.Не могат да ни насмогнат  Mr. Green

Хахаха, току-що дойде. Mr. Green Нищо не искат да ми връщат, от тези с положителния е-мейл съм.

Скрит текст:
Hey chockolina,
My name is Kimberley and I would like to personally thank you for choosing us.
We know you have found the perfect Match-a (I couldn't resist).
Your trust means the world to us, and we are 1000% committed to keeping our promises to you our customers, and also the children we feed.
To see how your purchase will feed a child 2 nutritional meals, see the attachment on this email.
Oh yeah and be sure to grab your free gift when your Organic Matcha arrives (just follow the instructions on the label), we know you're gonna love it.
I will be in touch in a few days to know your thoughts. In the meantime, if there is absolutely anything I can help you with then reply to this email and I will personally pick it up.
Sincerely
Kimberley O'sullivan
Co-Founder Be Love Body
P.S. Our whole team here at Be Love Body absolutely LOVE serving you, so please never, ever, ever hesitate to reach us for absolutely anything. We mean it!

Reply To This Email to Contact Us Directly!

# 245
  • София
Имам поръчка в немския Амазон от 06.01, която още не е изпратена. Парите са блокирани, но не са изтеглени. Дали да им пиша? Има ли забавяне при вашите поръчки?
Разбирам, че е натоварено по време на намаленията, ама това са десет дни.  newsm78

# 246
  • Бургас
Имам поръчка в немския Амазон от 06.01, която още не е изпратена. Парите са блокирани, но не са изтеглени. Дали да им пиша? Има ли забавяне при вашите поръчки?
Разбирам, че е натоварено по време на намаленията, ама това са десет дни.  newsm78

Пиши им. Такова забавяне не съм имала до сега.
Аз също имам поръчка от 06.01., която вече пътува към БГ с курса от 15 на превозвача ми. На 09 ми я изпратиха, на 11 беше на адреса на Габиели.

# 247
  • София
Моите ги отказаха , а за тези не останаха!
Ако видите налични , моля да споделите! bouquet bouquet bouquet

# 248
За "чаената церемония"  Wink - и аз вече имам мейл от Кимбърли  Simple Smile
Преди него получих от амазон, че чаят ми днес ще бъде доставен bouquet

# 249
Тоя чай още ли е намален? Колко е доставката до БГ?  Mr. Green

# 250
  • ВАРНА
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B004L9LQTA

За този часовник някакви отзиви  newsm78 Струва ли си според вас?

За мейл за чая - и аз имах,но директно го изтрих,пратката вече пътува с куриер и номер за проследяване имам,ще видим...

# 251
  • Luxemburg
Вече не Брадли. Отдолу под цената имаше надпис -96% , а вече липсва такъв https://www.amazon.co.uk/dp/B01GNAO5EW/?tag=bgma03c-21. Такива като мен дето трябва да платят 4-5£ доставка дори и за 1£ майче виж как си спестихме проблемите Simple Smile

# 252
  • София
за чая и аз имам от положителните писма
...но пуснах кансериране на поръчката.. не бих рискувала да го консумирам...доста съмнителен продавач. Писах на амазон да го провери...ще видим какво ще отговори

# 253
  • Русе, България

Пиши им!
Аз имам поръчка от 9 с доставка до България и все още не е изпратена. Писах им днес и ми отговориха, че утре сутрин ще я изпратят и като извинение ми връщат парите за доставката Simple Smile Доволна Simple Smile Peace

# 254
  • Русе, България
Да попитам, има ли изпробван доставчик от Испания? Харесах си няколко евтини обемни неща от испанския VIP амазон, които наистина си заслужават, дори с превозвач. В нета намиран няколко, но не съм ги ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт