Пазаруване от Amazon - тема №60

• 86 984
  • 762
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Кликваш с десния клавиш на избрания имейл и от менюто, което се отвори, избираш "Препрати"  http://prntscr.com/dwiqck Peace

# 226
Кликваш с десния клавиш на избрания имейл и от менюто, което се отвори, избираш "Препрати"  http://prntscr.com/dwiqck Peace
Жива да си,как ли не се пънах и въртях.... bouquet

# 227
Здравейте,
Някой има ли наблюдение от момичешки сандалки Naturino, дали са умалени?

Според таблицата 32 номер, стелката е 20.4 см, което ми се струва малко .......... ние това лято носихме 31 номер, което мисля беше с тази дължина на стелката ..........
Моля някоя мама с опит да сподели, а ако има възможност и да измери дължина на сандал 32 номер ....
Благодаря!

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 08:59 от nikol ivanova

# 228
  • Sofia
Здравейте,
Някой има ли наблюдение от момичешки сандалки Naturino, дали са умалени? Примерно този модел
https://www.amazon.de/Naturino-NATURINO-M-dchen-Kn-chelriemchen- … SJNNSBTZ&th=1

Според таблицата 32 номер, стелката е 20.4 см, което ми се струва малко .......... ние това лято носихме 31 номер, което мисля беше с тази дължина на стелката ..........
Моля някоя мама с опит да сподели, а ако има възможност и да измери дължина на сандал 32 номер ....
Благодаря!

Линкът не се отваря, но когато дъщеря ми беше по - малка, купувах обувки/сандали на марката и личното ми мнение е , че са умалени с един номер.

Имам мейл, че чая ми е шипнат, без допълнителни обяснения.

# 229
# 230
  • София
И аз получих мейл, че чаят е шипнат, както и още един в 3ч. посред нощ с прикачен файл да видя за каузата им...е няма да го отворя файла със сигурност и за всеки случай ще го препратя към Амазон да са информирани Simple Smile На някои отказаха поръчките, други молят да си ги канселират сами, защото имало бъг, а на трети ги изпращат с мейли с прикачени файлове...нямам им доверие...Как се проверява продавача от къде шипва...да не се окаже, че за няколко чакчета ще се ходи на митница  Crazy

# 231
И аз получих писмо, че е станала грешка и молят да се откажа от поръчката си /10 бр. чай/ Искам да го направя, но тя вече е изпратена и пише, че повече не мога да я канселирам. Доколкото разбирам, очакват да я върна обратно, но превозвачът едва ли ще се съгласи да го направи. Възнамерявам, ако дойде пратката ми в България, да им пиша, че ще им я върна, ако си поемат пощенските разходи, и то явно ще трябва предварително да ми ги преведат, защото им нямам доверие ...
Не им го ща вече чая! Разбирам, че е редно да го върна, обаче редно ли  е да се набутвам с допълнителни разходи за това?! Много тъпа история. Ако беше се случила с български сайт, всички щяха да кажат "българска работа", обаче да знаете, че има тъпи, неадекватни и замотани хора по целия свят ....  ooooh!

# 232
За моя чай изтеглиха парите вчера, статусът е, че го подготвят за изпращане. Да видим как ще се развие този случай с различни писма и молби...

# 233
  • Варна
Аз си поръчах едно пакетче чай, доставено е на адрес. Имам мейл като на vanian. Ще си задържа и пробвам чая.

# 234
Забележете,че подателят на писмата е със странен адрес.Аз съм препратила на Амазон.Това ,което ни карат,изобщо не е редно.Нека амазон да решат как да се постъпи в случая.

Вече се съмнявам в качеството на каквото/ако дойде Simple Smile

# 235
Забележете,че подателят на писмата е със странен адрес.Аз съм препратила на Амазон.Това ,което ни карат,изобщо не е редно.Нека амазон да решат как да се постъпи в случая.

Вече се съмнявам в качеството на каквото/ако дойде Simple Smile

Много ми е любопитно какво ще отговорят от Амазон.
В последно време много внимателно оглеждам търговците, защото няколко пъти имах неприятни случки, а последната още не е разрешена.

# 236
  • Варна
Аз имам изпратен чай, пише, че ще бъде доставен в четвъртък. Нямам никакви други е-мейли. Rolling Eyes

# 237
  • София
Аз също се притеснявам какво изобщо ще получим...Аз лично не бих се занимавала да им го върна от тук, като е грешка да не са го изпращали...пари за пощенските никой авансово няма да преведе, а аз също не бих ги поела с надежда да ми ги възстановят  Laughing

Carrier: Amazon Logistics, има и тракинг номер, доставка в четвъртък

Аз се полакомих и поръчах 20 чая /за мен, за майка ми и 2 приятелки../, но след всичко това не знам дали бих го пробвала Simple Smile

chockolina, а в папка спам?

# 238
Аз също се притеснявам какво изобщо ще получим...Аз лично не бих се занимавала да им го върна от тук, като е грешка да не са го изпращали...пари за пощенските никой авансово няма да преведе, а аз също не бих ги поела с надежда да ми ги възстановят  Laughing

Carrier: Amazon Logistics, има и тракинг номер, доставка в четвъртък

Аз се полакомих и поръчах 20 чая /за мен, за майка ми и 2 приятелки../, но след всичко това не знам дали бих го пробвала Simple Smile

chockolina, а в папка спам?

Оле, ти си ги разорила  Laughing
И моят чай пътува. Нямам никакъв мейл. Спам-секцията не я и поглеждам, но сега с огромно любопитство се разрових и там - и нищо!

# 239
Аз имам изпратен чай, пише, че ще бъде доставен в четвъртък. Нямам никакви други е-мейли. Rolling Eyes

и аз така
но ако ми пишат да го върна, ще им пиша, че съм в БГ и няма как превозвачът да го върне
отделно ще препратя мейла на Амазон

Общи условия

Активация на акаунт