90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 282
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Джулка, последни 24 часа засега, много ми идва ама, после минавам в нормален график ...  Hug Heart Eyes

# 361
И аз днес пържих картоШки за детИто, че пак го сърбят и болят зъбите и не иска друго освен банан и кисело мляко.

Кате, каква е тази супа с царевица?

Деми, как е майка ти?

Жгмъци, имате ли нови снеговалежи в Сф? Тук само вятър и дъжд..

# 362
  • София
Сиси, в момента ръси слабо, но чух че пак ще трупа следващите два дни. ooooh!
пи-сна-ми-от-зи-ма

# 363
  • Русе
Джулка, последни 24 часа засега, много ми идва ама, после минавам в нормален график ...  Hug Heart Eyes
Ааааа, дууубре....  Heart Eyes  Heart Eyes
Оооххх, нещо тази година и на мен яко ми писна от зимата, студа, снега.... Ама яко!  Crossing Arms
Сис, милото. Че и има още доста да никнат. Дано пък противно на очакванията, не го тормозят много.  Hug
Долчето я няма? Долче, упраиха ли са тръбите? Как сте? Бурята отмина ли? Че ва мислим.  Hug

# 364
  • Оптимист по принуда
:
ТМ сигурно с някоя мноу хубавка инглишка бира ги е мезил нали? Ааааа..... baby_neutral

Цъ, със супа топчета и ляП  Whistling

Сиси, по-добре е, пупу  Praynig На малчо харесват ли му да си гризка пръчици от моркови, краставичка, хем да се чеше?

# 365
Деми, радвам се, пу пу.
Нее, солети, хляб, картофи предпочита. На майка си прилича, хич не е по здравословното.

Жулс, дано, но надали. Още само 7 зъбака има. Grinning

И на мен ми писна от зимата. Ама откакто забременях и след като родих нещо не ми понасят и жегите.
Искам около 20 градуса и никакви валежи, никога.  Joy
Е, айде от мен да мине, да вали само през нощта.

# 366
  • София

Е, айде от мен да мине, да вали само през нощта.

И то само летен краткотраен дъждец.  Sunglasses

# 367
  • Русе
Цъ, със супа топчета и ляП  Whistling
Ейййй, точно в тази комбинация не си предстаях... Joy  Joy
А за мама се радвам.  Hug

Сис, ох, още 13 остаат, и то едрички.  Hug

Не моа спъ...

# 368
  • София
Що тъй, Джулка ?
Аз пък мога, ама не трябва.  Mr. Green

# 369
  • Русе
Що тъй, Джулка ?
Joy Нидей....

Ни знам що не моа... Flutter
Хайде, ша са хоризонтирам, пък кото стане.
Леко дежурство,  Heart Eyes

Иринитка ни са включи таз вечар, явно от рано е започнала с подаръците за НМ.. Mr. Green

# 370
  • София
Що тъй, Джулка ?
Joy Нидей....

Ни знам що не моа... Flutter
Хайде, ша са хоризонтирам, пък кото стане.
Леко дежурство,  Heart Eyes

Иринитка ни са включи таз вечар, явно от рано е започнала с подаръците за НМ.. Mr. Green

Ей това се казва дълъг уикенд, още от сряда (малката събота).  Joy

Мерси, на теб сладки сънища.  Hug

# 371
Долчето я няма? Долче, упраиха ли са тръбите? Как сте? Бурята отмина ли? Че ва мислим.  Hug
Ето ме.... Hug
За утре пак дават прогноза дъжд, но дано да не е като днес Praynig
Вики, честит имен ден на сина! bouquet bouquet bouquet
Иринита, честит рожден ден на ТМ! bouquet Допадна ми името на кръчмичката Laughing
Деми, Курдов, Инджи, Вангоби, Петя, Жгмъц и всички,  bouquet
За 50-те кг годишно казах на майтап Laughing Естествено, че не всички имаме нужда да сваляме чак толкова и затова се мъчим с режими и диети... Mr. Green
За италианския питахте- според мен е лесен език за учене, или поне е от по-лесните. Peace Произношението лесно, има само два рода- мъжки и женски род на думите, даже някои неща са по-близо с българския език, отколкото с английския (за който учи инглиш).
Гени, как за какво са ми кутии Mr. Green - нали все някога ще започвам работа, дай Боже, та да си нося храната в тях. Simple Smile И с детето като излизаме като се затопли носим храни навън, а може и за ДГ да влезне в употреба. Wink Ти нямаше ли някакъв изпит или дипломна работа скоро....? newsm78 За сиропуването- аз съм го правила преди да забременея, почивах си като ми беше отпаднало или ако ме болеше главата, да гледаш дете и т.н. и да сиропуваш според мен е доста по-трудно.... Peace
Сиси, нали щеше гъби с ориз този път да ядеш? Laughing
Моето меню за утре (надявам се):
з- малко бананче и кафе
о- гъби с ориз, елда, зелено адзуки и ечемик, салата (или готвено прясно зеле), крем-супа от карфиол и спанак, ФПХ може би  newsm78
в- от крем-супата и салата (или готвено зеле)

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 11:10 от dolce miele

# 372
  • Калифорния, САЩ
    Хич не ми остава време за тук, слагам кафето и изчезвам - дано всички сте добре!  Hug Hug Hug

Вики (Кате), ЧИД на първородния ти син - да е здрав, силен; умен и решителен; да ви уважава и обича и да ви направи горди родители и баба/дядо!  Hug Hug Hug
   Вангобчеfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed.
    Иринитке, ах, че си палава, адашче!  Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 02:49 от ir74

# 373
  • У дома
Добро ви утро и от мен bouquet Тая нощ не сме спали, от 12 се събудих от бълнуването на дребо в 3 скочих, че вдигна 40+ градуса температура и досега сваляхме температурата, сега е около 39 и тя заспа, баща й уж и той отиде да спи, аз останах на пост да меря през 30мин като откачачена, че не мога да мигна Tired Да става 8 часа и да отиваме на лекар ooooh!
Ир, чудно кафенце си ни сложила bouquet
КАти, на патерици, да ти е жив и здрав именика bouquet
Мими, добър подбор със сирената, ние с теб сме по "платата" Heart Eyes
Долче
Скрит текст:
Не ви ли звънят по телефона(ако трябва да носиш нови чисти дрешки или да прибереш дрехи, ако е болна) ако има нещо важно, имейли - ако има болести в градината, организационен план за месеца, тук когато Лили е разстроена сутрин като е оставя ми пращат на час-час и половина ММС да видя, че си играе или яде, за да съм спокойна. Плащате ли някаква такса за детската-тук е около 780лв на месец, ако да- тя не покрива ли консумативи и прочие, досега за такива глупости не са ми искали пари newsm78 Странни са вашите детски Rolling Eyes Почти съм убедена, че не са мислили че нямате пари, те да не са некви психари hahaha
Вангоби, успех днес fingerscrossed
Сиси, каквото ти му дадеш това ще яде, и Лили искаше солети след като опита веднъж, ама дали ще и дам - стана като бременна хлебарка, имаше много газове, ядосах се хвърлих пакета и повече не купих Whistling Сега яде моркови и краставици на "солети" Joy Но в БГ и развалихме дисциплината и започна да яде и сладки боклучаци, но е "вносна" евтини шоколади не яде - в детската им давали някакви шоколадови бонбони, насипни ги продават тук, опитала и го дала на госпожите, те я хвалят, че не ядяла сладко, ела я виж вкъщи, като гладно коте стои и гледа с влажен поглед бонбоните, полага и се по 1/4 бонбон за седмица Joy харесва само белгийските трюфели и линдт, то и аз тях харесвам Joy
Хайде отивам да меря температура, Жгмъци и ти ли си на пост Laughing

# 374
  • София
Добро утро,  Hug
Много ви благодаря за палчетата newsm51 newsm51 newsm51, с такава мощна сила зад мен  няма начи да не дам всичко от себе си, ако не стане пък не ми е било писано Wink
ГениHugдано бързо да се оправи детенце Hug

Общи условия

Активация на акаунт