90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 280
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
  • Targovishte
Здравейте БАНДА  bouquet

ИРИНИТА  Hug Hug Да ти е жив и здрав!!!! И все така да се обичате!!!  bouquet От почерпката не мога да избера на коя да се спра - първата, втората или третата  newsm78 Май искам всичко  Embarassed Embarassed

ИРКА, ВАНГОБИ, СЪНШАЙН  Hug Hug Hug Прекрасни кафета и закуски  bouquet

Да отчета - плюс 500 грама след рибата.

ДНЕС: З - банан, О и В - булгур със зеленчуци от оня ден и салати

Приятен ден на всички  bouquet bouquet bouquet bouquet Hug Hug Hug

# 391
  • София
Джулс, съгласна съм  Hug  слънчицето тъкмо да зареди малко батериите  Grinning

# 392
  • Оптимист по принуда
Иринитка, в очите да те гльода, да та слуша, вози, носи  Hug bouquet
Скрит текст:
Пък ти с любоф да го даряваш всеки ден. Sunglasses
Скрит текст:

Ничия, радвам се за малката, а ти се оправяй бързо  Hug
Вангобче, Джули, Деси, Мамекс, Генни и всички,  Hug
Съншайн, как е малчо?
Долче, не се притеснявай толкова за градината, няма ли телефон да поговориш с госпожата и да тиказва изискванията?

Аз снощи си спазих консервното меню.
За днес ще се отчета после.
Сега отивам да водя малката на градина и да подсмърчам по тортата на Иринита. Sad

# 393
Реших го-банички с праз на тостера и голяма зелена салата.Обаче нужно ли е хляб? За довечера имам шоколадов мъфин от лидъла.

# 394
  • Бургас
Demmy,  hahaha  Hug И аз въздишам по тортата.....Ей, живот ли бе да го опишеш.... Whistling
dupence15, щом ще ядеш банички не е нужен хляб.

# 395
Деми, благодаря че попита Hug

Скрит текст:
Не е добре, плаче много, сутрините са кошмарни, чудя се как да му отвлека вниманието, не иска да се облича, не иска да тръгва. Когато го взема е весел , но щом се приберем само повтаря "Не искам да ходя на градина" , вечер също плаче, пита след като се наспи къде ще ходи. Confused Абе ужас.
А в началото не беше така. Станало е нещо, но той не казва. Казва само , че госпожата много му се кара.
Дано е период и да отмине, че е много трудно.

# 396
Здравейте...
Нечий мъж е рожденник?...Ха да е честит ...
След плодов 65,600...
Днес белтък :
З: сушени сини сливи
О: 3 малки настъргани варени яйца с малко майонеза, печени чушки и зелен лук, салата селъри и моркови и ФПХ
В: прясно сирене, лютеница със сирене, дом.сок и ч.ч топло прясно мляко
Лек разчистен ден Wink

# 397
Здравейте китчици bouquet Mr. Green
Иринита, отново- да е жив и  здрав ТМ, ЛО и както там го наричаш! bouquet bouquet bouquet Весел празник!
Гени, дано спадне скоро температурата на Тантурченце! Hug И да успеете да поспите после... Hug Hug Аз пък, ще прозвуча малко като лоша майка Embarassed , не се шашкам много от 40 градуса- ако ги свалим бързо....Ама ММ е голяма паника, при 38,5-39 градуса той вече си я представя в болницата, как ще викаме линейка и т.н. Laughing Поне един от двама ни трябва да е по-спокоен, макар и привидно... Rolling Eyes За ДГ ти писах на ЛС Mr. Green
Вангоби, имаш стиснати палчета и от мен! bouquet
dupence15, бих добавила за вгх ден и каша с гъби Grinning Можеш да и добавиш и лук, чушки...Също постна пица (без белтъчни неща).
Менюто за днес го написах снощи....имам доста за ядене Mr. Green и май днес ще е без салати, а с готвено зеле вместо тях.
Съншайн,
Скрит текст:
много неприятно, че още е така Малчо. Hug
Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 00:19 от dolce miele

# 398
Здравейте,
От 8 дни съм режимна и нищо не се получава, а и съвеста ми казва че не правя нещо както трябва.
Май попрекалих с четенето за режима и сега съм объркана, може ли някой да ми препоръча бързи рецепти или да ме насочи от къде мога да сваля такива.
А ако някоя дама, която вече е свалила килца и е доволна ми пише на лично също няма да се разсърдя Simple Smile

Благодаря ви много

# 399
  • София
За оправяне на настроението си поръчах два романа на Сандра Браун-от онези кримитата, при които има и любовна история, която не е на първа линия обаче. Ако ми ги доставят до петък, съботата ще го пиша дъждовен. Няма да работя, а ще си чета книга и ще си хапвам шоколад  Grinning .
Съншайн, много е неприятна тази история с детенце. Защо не говориш с госпожите? Бъди мека, не обвинявай, за да не минат в режим защита-сподели си притесненията просто. Може и те да са забелязали нещо. Пък като поговориш с тях е възможно за известно време поне да го обгрижват повече  Hug

# 400
Привет, привет - стан а обед докато се добера до вас Hug Hug Hug Hug
Иринита ЧРД!!! на Любимия образ - да е много здрав, да се обичате и много да те глези Hug Hug
Вангоби не се съмнявам , че си се представила страхотно Hug Heart Eyes, а закуската усмихната  Hug Hug Grinning
Всички болнички - дечица и мами да оздравяват бързичко Hug Hug Hug
Съншайн много тъжно ми стана за Малчо  Hug Hug Hug- не може ли да разговаряш с учителките и да разбереш причината?
Курдов утре ще е минус Hug
Тодорова добре дошла, не се отказвай Hug Hug За първи път ли правиш режима, колко искаш да свалиш?Предполагам , че си прочела правилата от първа страница, също така и грамажите.Иначе за рецепти - почти всеки си пише менюто за деня и може да си грабваш идейки Hug Hug Hug
Аз днес хапвам: З - мандарини и кафе;0 - познайте  hahaha - боб, слата цвекло и моркови;В - яйчица със салата
На всички много ,много  Hug Hug Hug Hug При нас продължава да вали и трупа Mr. Green

# 401
  • Бургас
Здравейте,
От 8 дни съм режимна и нищо не се получава, а и съвеста ми казва че не правя нещо както трябва.
Май попрекалих с четенето за режима и сега съм объркана, може ли някой да ми препоръча бързи рецепти или да ме насочи от къде мога да сваля такива.
А ако някоя дама, която вече е свалила килца и е доволна ми пише на лично също няма да се разсърдя Simple Smile

Благодаря ви много
Здравей, напиши си минютата, за да можем да разберем какво не е както трябва. От колко кг стартираш и колко искаш да свалиш? Правила ли си други диети преди това?? Изобщо дай малко повече информация.
Не се тревожи, ще успееш Hug

# 402
Тодорова добре дошла  bouquet.Пиши си менютата тук предварително и грешките ще бъдат коригирани навреме .Опс,вече са писали.

# 403
Не знам момичета Hug , притеснявам се да не влоша нещата. Да не си помислят един вид , че ги обвинявам и да си го изкарат отново на него.
Много е деликатна ситуацията.
Лошото е, че сме в малко населено място и групата е само една. Там са на смени 2 госпожи и 2 лелички, едната госпожа е и директор на градината ooooh!
Наистина не знам как да постъпя.
Той никога не е бил фен на градината, но в началото като започна премрънкваше само сутрин.
А сега всяко второ изречение му е "Не искам да ходя на градина"

Извинявам се, че наспамих темата Hug Hug Hug

# 404
Съншайн за какво се извиняваш?Кой е тоя който не спами тук  Thinking,да го порицаем публично  Laughing.Заради това и ни е толкова уютно   Heart Eyes Hug.
Много сложно наистина  ooooh!,а ако отидеш уж съвет да искаш от тях ?Как да постъпиш,че детенце така и така...Малко казвам ти дъще,сещай се снахо.Друго не ми идва наум.

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 13:56 от Мамекс

Общи условия

Активация на акаунт