90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 277
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро Hug Hug
ЧРД НА СЛЪНЧИЦЕТО НА ИР Heart Eyes Да расте здрав и щастлив, много да ви радва и да е ваша гордост!!! newsm59 party023 bigdance2
Мими много интересен този боб - ще чакаме да разбереш какъв е Hug Hug
Благодаря за кафенцето и закуската Ир Hug - много голям избор Heart Eyes
Днес моето меню:З - кафе и мандарини;О - ориз с гъби салата моркови,ПХ:В - и туууук - тиквеник Mr. Green - Държа да отбележа за протокола - не съм хапнала нищо сладко от миналия четвъртък, направо нИ моЙ сА позная hahaha
Да ви е спокоен и уютен четвъртъка, много гуш на всички Hug Hug Hug
Гени как е детенце? Hug Hug

# 496
Добро утро дружинка  newsm51!
Ирка ЧРД на порасналото ти момченце   newsm59 baloni bigdance2, нека сега да е палав,като порасне ще се кротне  Hug!
Аз почвам домашния фитнес  newsm28 1dishes wash hang ,как мразя,не съм родена за домакиня...

# 497
  • У дома
Добро утро Hug
Ир, да е жив и здрав малкия палавник newsm59 newsm59 newsm59 Мноого да те слуша за в бъдеще и да е гордостта на мама Heart Eyes Hug
Благодаря Ви, че сте ни мислили, днес танурчо е по-добре, вчера ходихме на лекар, малко ме ошашкаха, но чакам днес или утре какво ще кажат иследванията в лаб, които изпратихме, дано не е това което мисли лекарката Praynig Тази нощ мишката спа, не е имала висока Т, около 38, но е ок, хапове не съм давала, още спинка baby_neutral Страхотни сте Hug Hug Hug
Ириниткей, да ти е жив и здрав половинът и все така да се обичате, много ви се радвам Hug Hug Hug
На всички мноого Hug отивам да прАжа мекици за ММ и дребо като стане да яде, а за мен кокосови палачинки Blush
Лек и усмихнат ден bouquet bouquet bouquet

# 498
Ирка благодаря за кафето, закуската и почерпката! Да е здрав, щастлив и много послушен малкия палавник!
 Tada ura Hug

Вангоби нали си го измислила не са ядосвай.  Grinning Hug Hug
Деска дано я хванеш примоцията.  Grinning Hug Grinning
Миме сладка душко. Хем по режима, хем ще подсладиш душата.  Joy Hug Hug
Курдов дано е здраво детенце.  Praynig fingerscrossed Ако беше взел със тъста едно люкарство щеше да помогне за разграждането, а ти не, та не.  Joy hahaha Hug
Инджи е как без сладко, бе слънце.  hahaha Hug Hug
Мамексче ти няма ли на кой да го прехвърлиш. Ако няма значи и утре може.  Grinning Grinning Hug
Генни стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed всичко да е наред с детето.  Hug Hug
На всички топло и уютно!  Hug Hug Hug

# 499
  • София
Иринита, по-специално описание на сърцетуп не бях чела:) вдъхновяващо е Hug Да ти е жив и здрав късметлията, на ръце да те носи Hug
Мамексче, аз ще я споделя, даже ще донеса и моите хапове Twisted Evil
Гени, как сте? Да се оправя сладурчето Praynig
От вчера ми стои непубликуван отговора doh
Едва сега ще ви чета с кафенцето си , дано има повече добри новини  bouquet

# 500
Здравейте ,момичета!Имам един въпрос-бях чела някъде,че за хора с повече кг за сваляне можело въгл. ден да се замени с белтъчен.Някоя от вас правила ли е този вариант на режима?

# 501
Иринитка вчера съм пропуснала, че си имала празник у дома  Hug Hug Да е жив и здрав любимия ти  bouquet

Ирка ЧРД на твоя малчо  newsm59 nbirthday bigdance2 ura

Вангоби стискам палци да ти се наредят служебните неща, както ти искаш  Hug

И да ви кажа една тайна  Wink
Скрит текст:
при нас отново вали сняг
  Joy Joy Joy
Тъкмо изчистиха улиците и сега всичко отначало  ooooh!

И така менюто
з. ябълки
2з. - ябълки
о. - от снощи ми останаха чушки с ориз и леща знам знам знам  Embarassed Embarassed Embarassed
в. - спагети с доматен сос

Много ми липсват плодовете и за това си правя и втора закуска, а не защото съм гладна. Най-много харесвам утрешния плодов ден. А за вгх вечери вече се чудя какво да е  Thinking Не искам да ям сладкиши, защото са много пристрастяващи, за сега спагетите спасяват положението - хем е вгх вечеря, хем не са сладко  hahaha

За сега ви оставям и бягам по задачи, навън в снега бррррр  Crossing Arms ooooh!

# 502
Здравейте ,момичета!Имам един въпрос-бях чела някъде,че за хора с повече кг за сваляне можело въгл. ден да се замени с белтъчен.Някоя от вас правила ли е този вариант на режима?
Няма такова нещо. 90ДД е на базата на въглехидратна ротация и ако на мястото на въглехидратен ден направиш белтъчен разваляш цялата идея на режима, най-много да не получиш очаквания резултат.

Този режим действа най-вече на хора с много килограми, които искат да отслабнат, стига да го спазват по правилата. При по-малко килограми за сваляне 90ДД действа по-бавно.  Peace

# 503
Ирка, Честит рожден ден на детенце,  да ти е живо, здраво и много да ви радва! bdbaloni happy bd happy bd baloni hbday
Иринке, честит ти рожденик на патерица! Пожелавам ти да е здрав и да те слуша!

Не съм се теглила, но днес менюто е банани и ябълки  Mr. Green
Пожелавам ви топъл , уютен и минусов ден!

# 504
Добър ден,
Ирка, честит рожден на малкия палавник! Нали на мама се е метнал?  Mr. Green
Мимоз, аз нали съм първа в списъка с адресите  Whistling. Може да направиш на Иринитка тортата и са пратиш по пощата  hahaha
Гени, от вчера те мисля, дано всичко е наред  Hug
Долче, акулка, а?  Mr. Green
НоМе, попитах те какво работиш сега, но не отговори. Ако е тайна, прощавай.

Тук вали много, уж щял да спре да вали до утре, ама дали?  newsm78 Към Пампорово ще ходим в събота сутринта, май ще се разедя със суха храна  hahaha

# 505
НоМе, попитах те какво работиш сега, но не отговори. Ако е тайна, прощавай.
Не съм видяла, съжалявам  Embarassed Аз май и преди казвах на Вангоби, че сме колежки правистки  Grinning Grinning

# 506
  • Оптимист по принуда
Ирка, жив и здрав да ти е сладкият палавник!  Hug bouquet

Посмяли сте се снощи на аг-то.  Grinning

Генни, стискам ви палци  Hug Hug Praynig

Скрит текст:
Изобщо не спах добре, предната вечер също. Сънувам щуротии, реалистични при това и се събуждам  Confused Мрън.

За тортата на Иринита - може ли да ползвам есенция, вместо алкохола?

Днес ще закуся ябълка, може и 2-3 фурми втора закуска. За обяд ще си доям свинското от вчера, със салатка, завечеря гъби с ориз и салата.

Хубав ден  bouquet

# 507
  • Русе
Дубрутруууу  Crazy

Ир, да ти е живо и здраво сладкото момченце! Много късмет, щастие, безгрижни дни!  Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
ГениHug стискам палци да не е това, с което са те ошашкали! Радвам се, че тантурче е добре!  Heart Eyes
С тая пиперена манджа ми напомняте за детството на сеУо, та ще зема да я напрая накрая, че да спръ да я сънувам.  Mr. Green
Курдов, браво на студента, а ти си жеУезенн!!  Hug
Демиту Heart Eyes Heart Eyes моиш есенция, ама моиш и нищо, пак ша стане.  Whistling

Допивам си кафенцето с вас, отивам да прая супичка на шушито или спагетки,  Flutter
 Heart Eyes Heart Eyes на всички!

# 508
  • София
Добро утро,
Ир, благодаря за кафето,закуската и почерпката. Да ти е здраво и много щастливо момчето.......и една идея по-малко палаво, за да може и ти да си отдъхнеш. Весел празник!  Hug newsm59 ura bouquet
Гени, дано са наред изследванията и това да е нещо вирусно!  Hug
За днес менюто е З-банан, О-сирене+извара/не можах друго да измисля да си купя от магазина/ и салата домати и ФПХ, В-картофи по селски на фурна

И тук вали от вчера  Cry, а следобяд имам обикаляне из държавните институции  ooooh!
Лек четвъртък приятели!  Hug

Докато пишехте има 3 нови отговора  Grinning

# 509
  • София
Добрутро!  Hug
Не знам как съм, но съм спала като пън - дори гривната каза, че е много добър сън съм ударила.  Wink
Закусих плодово смути, сега пия кафенце и ще опитам до довечра да карам на смутита, но ще вечерям свинско печено с чесънче.  Heart Eyes Нали знаете не съм на никакъв режим аз, още се чудя какво да предприема... То ще стане накрая, като във вица с патката.  Laughing

Ирка, ЧРД на момчето ти! Аз пък ще му пожелая все по палав да е, това значи, че е здрав пък туй е най-важното! Весело да ви е днес и много хубаво да си прекарате празника!  Hug bouquet Hug

Джулка,
Скрит текст:
девойката с два реда зъби беше първи клас, не знам всичките ли са били пораснали, но бяха доста, не 2-3. Няма да пиша повече, че да не се разпознае някой.  ooooh!

Хубав ден на всички!  Hug

П.П. Ей не моа публикувам...

Общи условия

Активация на акаунт