90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 274
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Долче, мила, дано вс е наред.  Hug Hug
Гени, радвам се, че е по - добре малката.
Жгмъци, Ничия, да оздравявате.

Никъде няма пресен карфиол тук, убих се да търся, накрая взех замразен и пека по жгмъцки.

Вики, Деми, Жулс и всички  bouquet

# 646
  • Русе
Долче, споко, Туй не е месцето, а пак кожа, дет виждаш. Само най-повърхностния й слой се е обелил.
За аптеката, не знам.... Лекарствата колкото рано, толкоз по- добре. Но пък в тъмното и аз не бих те пуснала.  Hug
Вики,  Joy , веднагически си сипвам и отивам.  Flutter
Хайде, по-късну утчетиии..... Whistling
Пете, Лия, Мимс, Сис,  Hug

# 647
Долче Hug, каквото сърце и ум те посъветват! Никой не може да ти каже....аз ако бях щях да отида, много ми е тежко, когато някой се мъчи, няма значение ММ ли, детето ми ли или животинче! Sad
Банда, не ми се яде...и по скоро не ми се ядат треволяци....обещавам да изкарам до 09.02. и прекратяеам, минавам на РХ! Simple Smile

# 648
  • София
Долче, стискам палци да се оправя бързо ТМ!  Hug

Аз днес не мога да се позная, хапнах 2 закуски с по 2 банана, обядвах и вечерях кисело мляко с малко овесени трици + салата домати, краставици и печени чушки И НЕ СЪМ ГЛАДНА!  Shocked
Рапорт даден!  Hug

# 649
  • Оптимист по принуда
Долче, отивай, не го слушай.

# 650
И аз бих отишла до аптеката.

От утре минавам на НВХ, така и така не слабея.

# 651
  • Targovishte
Банда . Минавам на отчет през телефона че таблета е окупиран и превзет. Режимен съм с общо 6 банана и една ябълка. И вода колкото трябва.

Долче _ стискам ти палци и ти пращам цялата си позитивна енергия. Съвет не знам какъв да дам. Послушай сърцето си.

Всички други болни 0ързо бързо да оздравяват.

# 652
Ми сега кажете има ли справедливост на тази земя smile3511....ММ донесе от свеки тарама хайвер домашен и кисело зеле с ребра, толкова да ги обичам и само кисело зелце, със зехтинец и червен пипер, оооох охххх newsm45 newsm45
Добре, че е донесъл и една зелка та утре за белтъчния ще я направя с наши си ребра! Отивам да ги извадя т фризера...! smile3518
А детето иска чушки бюрек, сега и тях почвам.... newsm45

# 653
Да се отчета, че всичко по план хапнато, а и водата, и чая, и кафето и даже един сок в 2 изпито.  Grinning Grinning
За утре:
З - дояждане на помелото / обелено 580 гр.  ooooh! ooooh!/
О - агнешко със зелена салата
В - същото на половина
Миме мъж ти иска да ти провали диетата.  Joy Mr. Green Да не си те харесва така и да саботира лекичко?  Hug Hug
Курдов при това хапване утре ще си голям минус.  Grinning Hug
Сиска я се не предавай. Търпение и инат трябва.  Hug Hug
Жгмъц  smile3501  Hug Hug

# 654
  • Русе
Ничия,  Hug
Вангобиту не видях.... Flutter
Утчетити, бравус!
Мимс, оххх, чушки бюрек..... Whistling

# 655
Ама аз не съм казала мояя
З банан
ВЗ половин купичка зеленчуков пастет
О зелена салата с авокадо, малко кашу
СЗ задушени зеленчуци и полови купичка пастет
В зелена салата с авокадо и зелен лук Simple Smile

# 656
  • Русе
Десито да идва и тя, ще я водим на Ла Тоскана, и после в Университета, и ние имаме компютърни специалности, не само Русито, знаеш ли как ще и се зарадват! bouquet
Ей, как ме нави с две думи animal037
Марчела5, успех  bouquet
Данчето, брави за резултата  bouquet
НоМе, за МВ - моята сегашна е Самсунг и съм много доволна. Тази, която си я харесала, я купихме на майка на черния петък по-миналата година - много е доволна.
Скрит текст:
едно време, когато ми подариха първата за сватбата - приятели германци, тук нямаше още - пробвахме какво ли не в нея - и готвех разни манджи, но сега я ползвам само за размразяване и затопляне. Моята е с грил и понякога ползвам грила, но самостоятелно
Гени, и аз бих я взела - пращай я - ММ винаги е искал момиченце, защото си мислеше, че... момиченцата са по-кротки и защото обичет повече бащите си, но не би - ще ни водят отгледани момиченца  Mr. Green
Долче, дано не е нещо сериозно  Hug
Кати, вземам си от следобедните черешки, но само виртуално, че мин 20 часа - и вече съм на чайче  Joy
Утчетчи и аз
1 банан, 2 мандарини, около 200 грама сушени сини  сливи и кайсии, салата с доматки, авокадо и 3 крекера, които останаха от миналия плодов.

# 657
  • Русе
Деситууу,  Heart Eyes , я дай рицептатъ са крекерити... Flutter Че ядки рупам от време на време....Нещо различно да е... Crazy

# 658
Банда, ММ НИ МЪ ПУСНЪ.. Crossing Arms Докато се обяснявахме стана късно, следващият влак след 40 минути, щях да стигна почти като затваря аптеката и т.н. Детето започна (по-точно продължи Crazy ) да мрънка, че е гладна за пореден път, та утре сутрин раничко отивам! Rolling Eyes
Иначе...ето и моето отчетче:
5 малки портокалчета, 2 червени ябълки, кафе, чай, и половин чашка нискомаслено прясно мляко към кафето Embarassed Embarassed Embarassed Не ми се ядяха повече плодове, затуй пийнах млякото, не че е оправдание! Naughty
Деси, ще помоля и аз за рецептата за крекерите....
Банда, благодаря ви, че ви има! bouquet Hug Hug

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 20:27 от dolce miele

# 659
  • Русе
Джулс, веднага - рецептата е от "сурат-тефтера" на Тами Wink
1/2 чаша ядки (аз сложих орехи), 1/2 чаша ленено семе (несмляно), 1/2 чаша слънчогледови семки, 1 с.л. чия, 2 с.л. брашно от ленено семе или смляно, 1 бакпулвер.
Смилаш ядките и слънчогледовото семе. Към тях добавяш останалите продукти. Объркваш добре и добавяш малко вода, така че да стане много гъста каша. Покрива се и се оставя 30-на минути. Би трябвало да се получи твърдо тесто. Ако е рядко - добавя се още брашно от ленено семе.
Полуеното твърдо тесто се разстила върху хартия за печене в тава на много тънко (около 5 мм) и се нарязва с нож на крекери. Пече се в предварително загрята фурна на 100 градуса за около 1 час.

Моето натоварване се отложи във времето - удължиха срока за подаване на документите

Долче, писали сме заедно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт