90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 282
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
Бибката изкривява зъбките, да. Но те се оправят бързо после, челюстите растат нон стоп. Но по-лошо е ако започне да смуче пръсти, а още по-зле ако е палеца.  Flutter Тогава и в челюстите настъпват изкривявания, които по-трудно се оправят.  Flutter

# 301
  • Оптимист по принуда

Мии, тъй замислям, ама дал ша ми са утвори парашута ни знам....  Whistling

Ще, ще  Praynig Hug
С теб съм  Hug

Генни, съжалявам да чуя, че имаш тамива проблеми, дано отшумят  Hug
Иринитке, гола си, по надпис само  Blush
Сиси, колкото повече му се караш, той ще го прави, защото му е интересно. В такъв момент му дай нещо да държи, да се занимава  Peace Hug
Вики, чуден резултат  bouquet

# 302
  • У дома
Сис
Скрит текст:
МОже би, защото е малък. Ние ръце не сме лапали въобще, видях е да лапа една бибка от куклата й, като е попитах какво прави, тя е хвърли и се направи на луда, след това само ми обеснява че бебетата имат бибки и не е лапала и кукленската hahaha Joy Joy Joy Ще свикне, махай му ръцете и му търси занимавка, Лили от скука смучеше бибата Whistling
Деми, ще оживея няма страшно, аз съм "куче марка"
Джул, да съгласна съм , но при нас направо захапката мина напред поне с 5мм, абе щом реших  толкова сериозно да е махам бибата смятай, аз съм супер либерал по това отношение , но....

# 303
Ся голям проблем, в работата имаме ИД, и довечера ни поканиха на друг Rolling Eyes
Добре, че съм на месо....от почерпките хапнах залък топла мека питка и после две вратни пържолки със една стара гадна салата панджар и морков  Sick
При именика щяло да има ребра  bowuu chefbowuu

# 304
  • София
Мими, значи проблем няма. Ребра хем режимно, хем вкусно.  Wink

# 305
  • Русе
Менюто ми се изясни
з - 2 малки банана, о - пилешко филе на тиган със салата, в - прясно сиренце и сега се чудя какво към него  Flutter

# 306
Мен ме почерпиха за РД с един бонбон Рафаело. Сега само си го гледам и се въздържам да го изям  Tired

# 307
  • софия
Здравейте и от мен, днес съм на плодов,
Закуска банан
Обяд зелена салата с краставица, купена в кутия и накрая така започна да ми хруска, явно не е измита добре  Mr. Green
По някое време ще хапна киви и сушени смокини
Вечеря плодова салата
Някой беше писал чия за плодов, може ли newsm78
 Днес не ми е ден от сутринта не ми върви и ми е смотано Rolling Eyes
NoMe и аз имам един бонбон мерси от сутринта което многооо ме изкушава Simple Smile

# 308
Някой беше писал чия за плодов, може ли newsm78

Според мен чия може всеки ден.  Peace Сутрин на гладно чия + счукано ленено семе, накиснати във вода предварително, гарантира посещението на WC. Да знаете, че лененото семе задължително трябва да се консумира счукано, така се усвоява много по-качествено.

# 309
  • Бургас
tzvetihc, ще мине гадния ден Hug А за чията, според мен е ОК да си ръснеш салатката с чия.
Но Ме, Рафаелото са едни от най-гадните бонбони Twisted Evil  hahaha Лелееее, какво количество мога да  изям, не е истина. Нооо, ти си инат, ти имаш воля, ти искаш да успееш!!! Не му се давай! Съпротивлявай сееееее! Ти можеш! Ние вярваме в теб hahaha hahaha

# 310
  • софия
Плодова салата с чия е много вкусно и ако може за плодов бих се възползвала Simple Smile
Irinita Hug

# 311
  • София
Момичета, скрийте бонбоните някъде по бюрата, да не ви изкушават. Ще си ги хапнете, когато се пада ВГХ ден и правите сладка вечеря (поне аз така правех, докато въртях четворките). Peace (И сега гледам да не ям бонбони, де! Да не си помислите, че в режим почивка муам сладко без задръжки  Mr. Green  Днес от няколко бонбониери нищо не си взех, бИтон съм!  Rolling Eyes)

Гени, дано отшумят проблемите бързо.  Peace

При мен вечерята съвсем започна да се очертава печена тиква.  Heart Eyes

# 312
  • Бургас
Менюто ми се изясни
з - 2 малки банана, о - пилешко филе на тиган със салата, в - прясно сиренце и сега се чудя какво към него  Flutter
Деси, към сиренцето - праз Mr. Green Лош дъх, здраво тяло!

# 313
Джулс  Hug и мен ме блазни първото Mr. Green - ама то прясното мляко е гадно hahaha и затова пих чисто като третото Sunglasses
Гени да нямаш повече такива проблеми Hug
Вики чудесен резултат Hug Hug
Петя  Hug и аз много често си правя печена тиква за закуска - преди година си мислех , че не мога да ям печена тиква без захар - е, мога Mr. Green Когато е хубава тиквата, не ми е никакъв проблем, но понякога попадам и на гадни и тогава я ям с неудоволствие hahaha

# 314
  • София
О, да, Инджи, много си зависи от вида на тиквата! Аз съм харесала едни (в Хит ги продават), сорт Хокайдо се водят. От тях ня съм имала неприятни изненади, всичките са вкусни.  Heart Eyes Но тоя уикенд нещо ги нямаше в Хит-а..., не бяха ги заредили..., дали е временно или оттук нататък няма да ги има - не знам. Така че ще пробвам друг вид тиква, от плодзеленчука до нас. Peace

Общи условия

Активация на акаунт