90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 282
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
Но Ме, Рафаелото са едни от най-гадните бонбони Twisted Evil  hahaha Лелееее, какво количество мога да  изям, не е истина. Нооо, ти си инат, ти имаш воля, ти искаш да успееш!!! Не му се давай! Съпротивлявай сееееее! Ти можеш! Ние вярваме в теб hahaha hahaha
Joy Joy
Реших проблема  Grinning подарих бонбона на колега  hahaha Има бонбон има изкушение, няма бонбон няма изкушение  Grinning

# 316
Само да ви попитам за изпитана режимна рецепта с пълнозърнесто брашно или типово за хляб в хлебопекарна, че за утре нямам хляб   Praynig
Връщам се да чета и ще пиша след малко  Hug

# 317
Здравейте bouquet Влизам набързо, после ще ви чета Hug
Тук гърми и трещи като за последно, вали порой и градушка едновременно Crazy , токът спира около десетина пъти, за щастие за по минута-две, но.... Shocked Crossing Arms Как ще се взима детето след час и половина от спирката не знам, ако не спре да вали и гърми... #Crazy
Менюто ми претърпя промени:
з- мини бананче, млечен чай
о- наденица с броколи (онези които ви показах наскоро, които са стъбла и листа Laughing ), ще хапна и малко кренвирши (25гр. е бройката), салата, малка филийка ПЗ хляб
в- готвеното постно зеле, топено сирене, 2 с.л. кис. мляко, за салатата ще помисля- ако остане място newsm78
Претеглих се преди кончетата- общо за 2 четворки съм -1,7кг. Добре е. Но се чувствам много по-лекичка аз, даже ми стана доста широк панталонът като за свалени няма и 2 кг... Grinning Сантиметрите не съм мерила, но мисля, че на см свалям повече....Може би трябва да сменям батериите на Кантарев скоро- мерих се поне 10 пъти, за да се спре няколко пъти на еднакви стойности..... ooooh!

# 318
Здравейте група ,

Леле,аз само докато успея да наваксам с четенето и вече съм свалила 1 кг:)
Хахах факта ,че имам голяма часова разлика не ме прави много адекватна в дискусиите тук Simple Smile
Аз вчера въглехидратен
З: 2 банана
О:Задушени спанак,чери доматки и чесън + фосили
В : Същото + черен шоколад и ........2 бири /знам,знам ,ама имаше парти Sad/

Днес плодов
З: 2 портокала
О: планувам смути от ябълка ,банан , ленено семе + годжи бери
В: вероятно същото.

От днес съм пак на студентската скамейка .Ваканцията свърши Simple Smile
Като пристигнахме в САЩ не ми признаха образованието и сега пак съм студентка.Но пък е свежо и забавно и маааалко трудничко ,но пък ме държи във форма Simple Smile
И аз съм се подготвила с хубави кутии за университета и .... ще пада голямо готвене Simple Smile
успеш и минусов
утре ще отчета резултата от 1вата ми четворка Simple Smile

Усмивки

# 319
  • Бургас
Толкова проедох на обяд, че никакви яйца няма да правя. Sick
Забърквам една салатка от бейби спанак, авокадо и чери домати + КМ и туй то!
Да ядат гладните Mr. Green

# 320
Ха сега на спокойствие здравейте  Party
вчера не съм писала че цял ден бях по задачи но съм бетон от към диета :
З- 1 портокал
О- в една пицария вегетариянска пица с домати, чушка, маслина и гъби без кашкавал  Naughty
В- 140 гр. сладки, 1 вафла и 1 ню ню парченце сладкиш на американските домакини само че сиропиран  Joy
Днес плодов - до тук  2 банана и 2 ябълки/на обяд имах покана за качамак със сирене и масло но аз неее Crossing Arms, то трябвало да вдигна кръвно от килограмите че да ми дойде акъла в главата/
Мими, кога ще фотнеш чантата? Със здраве да си ги носиш  Hug
жгмъц, миличката ми бързо да оздравяваш  Hug
Ир, Вангоби, Вики, Жулиете  bouquet
Мамекс, моя котарак е същия дебеланчо  Heart Eyes
Иринитка  smile3501, това е любовта
Яяяя внимавайте да не вземете свинските опашки  Naughty
dupence15, добре дошла, относно комбинирането е добре колкото може повече варира да се смесят  Simple Smile
На болничките бързо оздравяване  bouquet
Утре сме поканени на РД и добре че ще бъде в ресторант , на белтъчен съм и ще си избера нещо , яде ми се шопска салата но с какво мога да я комбинирам  newsm78
Мими ,щом ти се свири на пиано записвай се  Peace
Сега си пускам последните три епизода от "Черният списък" , сезон 1 те ми останаха само, за да си го припомня че от сряда започва   Party

# 321
  • У дома
Утре сме поканени на РД и добре че ще бъде в ресторант , на белтъчен съм и ще си избера нещо , яде ми се шопска салата но с какво мога да я комбинирам  newsm78

Със снежанка, таратор, айрян, сирене по шопски-без яйцето отгоре Peace

# 322

На някои заведения приготвят сирене на плоча,обожавам  Peace,а ако се усещаш позамръзнала и удариш и едно лЮкарство   smile3506 ...

# 323

На някои заведения приготвят сирене на плоча,обожавам  Peace,а ако се усещаш позамръзнала и удариш и едно лЮкарство   smile3506 ...
Божеее Мамекс как ми четеш мислите, така съм измръзнала че краката са ми лед , не друго само стотина грама бяло винце но ще ме хване бързо че как съм на плодове днес, а и ако ми замине минуса от 2,300 гр. ще умра, но ако настояваш много  newsm78 Joy
Гени  Hug

# 324
Настоявам Ади,но червеничкото лЮкарство е по-ефективно при тез проблеми  Flutter.

# 325
  • София
Аз два дни опитвах с дестилираното лЮкарство да боря грипа, ама не се дава гадъТ му с гад!  #Cussing out
Май отивам към АБ отново, нещо ми става по зле...  Confused

# 326
  • Оптимист по принуда
Ред! Ред в залата!  Naughty
Иринитка, аз така се чувствам почти всеки ден - като се напукам на обяд и вечерта ме мързи да ям. Само ако е сладичко, не  Blush
Долче, взехте ли се?

# 327

smile3534
Все нещо трябва да правя в темата,като не съм на режим поне водите да мътя  newsm48  smile3533  newsm48

# 328
  • София
Деми, ко става душо ? Ний се лекуваме.  doctor

# 329
  • Оптимист по принуда
Кот ляга  Mr. Green
 Тъкмо се събудихме с дребното. Иначе пържа картофи за мъжо. Не съм ли златна  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт