90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 278
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
  • Русе
Но ме аз първата умишлено я пропуснах, втората се оказа подводен камък  Crazy,но пък не съм гладна вече  Mr. Green.
Ти спициалну, си виж първу аватара.... Mr. Green
 Joy Joy hahaha

# 451
Е сега пък съм и понахранена  Joy Joy Joy

# 452
  • Русе
Е сега пък съм и понахранена  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy
 Heart Eyes Heart Eyes

# 453
Хахахаха  Joy големи сте скици

# 454
  • София
Но ме аз първата умишлено я пропуснах, втората се оказа подводен камък  Crazy,но пък не съм гладна вече  Mr. Green.
Ти спициалну, си виж първу аватара.... Mr. Green
 Joy Joy hahaha
леле  Shocked върнах се назад, даже отворих една снимка  Confused Cry Sad Twisted Evil въх .....
Оттеглям си въпроса
 Joy Joy

Joy Joy Joy
Не знам само ром ли сравняват или ром са пили, но има нЯщо Joy Joy
Adoration, bouquet Hug благодаря ти Hug
Сиси,  Hug да
Скрит текст:
теста беше закони, а интервюто общи приказки тук там някой въпрос по специалността, колективен играч ли сте, разкажете за себе си и от сорта
Джулка Heart Eyes да ти кажа идеше ми още в 14 да се подкарам , ама задържах, че то алколизъм иначе моето. Сега ще се примоля на щерката за зелена салата да скокне, ама тя с вино не върви, а с друго newsm78

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 17:03 от vangobi

# 455

Джулка Heart Eyes да ти кажа идеше ми още в 14 да се подкарам , ама задържах, че то алколизъм иначе моето. Сега ще се примоля на щерката за зелена салата да скокне, ама тя с вино не върви, а с друго newsm78

Аааааа,не  Crossing Arms!
В тоз студ чайчето с коняк (след тез снимки не ща със спиртната напитка с три букви започваща с Р ) е задължително а не алкохолизъм  Mr. Green.

# 456
Банда здравейте,
първо да си напиша менюто и после останалото:
З- 1 портокал
О- на РД-то мина без люкарство червено, Мамекс не ме подхлъзна  Hug, шопска салата и сирене по шопски без яйце
В- домашно кисело мляко с салата от китайско зеле
За утре сварих днес леща + зелева салата
Гени, пиши как е детенце, дано бързо му мине  Hug
Иринитка, жив, здрав и любящ да бъде съпруга ти  smile3525
Тодорова, явно нещо правиш не както трябва, напиши за четрита дни менютата може пък там да бъркаш и ние ще поправим ако има нещо , а не се отказвай режима работи  Hug
Иринитке, и аз записах  рецептата за тортата ще я направя и аз chef
НоМе,  този компот ако има захар го зачертвай. Извинявай ама новите ще се объркат  Simple Smile. Направи това което ти носи удоволствие .
Вангоби, браво, гордеем се с теб Hug
Божееееееи, вчера Люкарства, днес ромииии абе вземете поствайте някой като Рики Мартин брееее  smile3511 ,  аз само втория видях много прекрасен, сега се връщам за видя и първия да не остана случайно капо  Crazy

# 457
  • Пловдив
Не, не... Joy
Ще ме уморите!  Mr. Green

Деми, забравих да кажа, че "аг" го помислих за някакъв нов сорт салата. Щях даже да питам дали е вкусно и къде да го диря в България!  Joy

Забравих да пиша и за нережимната си салата снощи. Препоръчвам за плодов ден, много засища и носи хубав минус - ябълка на кубчета, парченца селъри, настърган морков и лимонов сок.  Heart Eyes

# 458
  • София

Аааааа,не  Crossing Arms!
В тоз студ чайчето с коняк (след тез снимки не ща със спиртната напитка с три букви започваща с Р ) е задължително а не алкохолизъм  Mr. Green.
Тъй, тъй Joy Joy
Ади, Hug благодаря ти Hug за утре щях да правя на Мими ориза, ама той се оказа с грамадански шарен боб, а аз реших, че са маслини Joy Joy. Но ориза ще е с праз и маслини и доматки, ох май пак съм гладна

# 459
Ади права си за компота.  Peace Моят беше без захар, но новите момичета да знаят, че компот със захар не е режимен.

# 460
Ох, побъркахте ме от смях, и детето се посмя, чак ММ попита защо се смеем... Mr. Green Това второто шугърче обаче наскоро го гледах, в някоя от старите теми, но снимката беше по-голяма hahaha  hahaha
Иринита, аз пък си хапнах цели 3 чинии днес, да не остана гладна.... Mr. Green Крем-супа от карфиол и спанак, готвено прясно зеле и гъбите с микс от варива (ориз, ечемик, елда, зелено адзуки) Laughing Супата и зелето са с много малко калории, хапнах си ги вместо салата. Тортата ще е много вкусна Heart Eyes
Деми, откъде го измисли този пловдивски диалект Mr. Green  Mr. Green Аз му се съпротивлявам hahaha И аз помислих първоначално, че "аг" е някакъв зеленчук Laughing , обаче странно ми напомняше на нещо... Mr. Green
Адорейшън, преместихте ли се окончателно? Hug
Сега ще си направя и едно реално кафенце Party , чакам ММ да купи вода, че да наваксам и с пиенето  на вода и чай. Simple Smile Вечерята ще бъде само супа, а от зелето ще хапна утре, може би. Thinking

# 461
В онзи ред на мисли да ви разправям един случай:
Пак беше разгара на зимата.Аз 19-20 годишна барманка.Отварям барчето в 6 (сутринта!) и първия половин час клиентите са работници от заводите,има спирка отпред и бусчетата минават да си ги обират.Та тези хора пият по едно кафе на крак и дебнат превоза да не го изпуснат.Единият от групата идва на бара и ми прошепва:
-200 греяна кайсиева
Аз  Shocked,онемях,само го гледам и мигам нагъсто.Той пак:
-200 греяна кайсиева
Е вече проговорих:
-Наистина ли? 100?
-Не,200 сгрей
-Не знам как да загрея ракия  Shocked.
-На кафемашината
Е,сгрях ,подадох му я,последва
-гъл-гъл-гъл...
Опъна я на един дъх,рейсчето дойде и човека застъпи на работа  Shocked.

# 462
  • София
Имайте милост! Пътувам с метрото и се изсмях с глас! Гледат ме странно!  Joy

# 463
  • Русе
Имайте милост! Пътувам с метрото и се изсмях с глас! Гледат ме странно!  Joy
Joy  Joy
Познато.....

Мамексче, що ли ни са учудвам...  Whistling
Долче, не ти лий късну за кофи? Знам, че си час назад. Ама пак мий късну. Ша моиш ли да Испиш, како?  Mr. Green  Joy
А аз аг- то на Деми, първото коет са сетих беши коУегата по женски болести...  Joy
После зацепих ко е... Laughing
Вангобитууу, удари кот ти душа сака, заслужаваш.  Heart Eyes

# 464
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох, направо ме заболя корема.  Joy hahaha bouquet Hug
Сега сериозно някой веднагически да каже става ли тортата на Иринитка утре за вечеря??  newsm78 Praynig
Мамексче явно не е бил снощен, а не е спирал.  Grinning Grinning Hug
И пожелахте да видите и чуете:

Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт