90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 274
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
И как без аг, съмняваш ли се, ще ми стане нещо иначе  hahaha
Малката си поръча fish & chips за обяд,с пюре от грах. Само с оцет остава да почне да ги залива и съвсем ще се е поангличанчила.Crazy
Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Разкажи някой път като имаш време какво е това ястие с рибата и оцета Mr. Green и изобщо, как е английската кухня? Hug Кумата като беше в Лондон ядеше все пържоли (най-евтини били от това което и харесва newsm78 ) и от Макдоналдс....
Номе, има страхотни рецепти с паста, но италианските са повечето нережимни Crossing Arms
Скрит текст:
Талятелите на Мими са режимни. Режимна рецепта е паста с песто (ако пропуснеш пармиджаното), аз много харесвам и най-обикновената с доматен сос и пресен босилек (доматено пюре или пюрирани белени домати, зехтин, сол, листа босилек- всичко ври до готовност). Аз също харесвам паста с пюрирани печени чушки, броколи, тиквички и т.н., както е писала Ничия. Peace Друго режимно е паста с чери доматчета и рукола- доматчетата на половинки, руколата, зехтин, сол се приготвят в тиган, накрая се пуска полусварената паста докато е готова, не помня дали се добавяше допълнително вода или дом. пюре, но става вкусно. Heart Eyes И с гриловани зеленчуци- чушки, тиквички, патладжан, зехтин и чесън ми е любимо....Моя измишльотина е и макаронената салата Mr. Green - охладената сварена паста смесвам с олио, сварени кубчета моркови и чушки (ако имам слагам и други зеленчуци), листа босилек, магданоз. Подправям със сол, пипер, лютиво, куркума, според настроението. Grinning Друго режимно което правя е паста със зехтин в който съм запържила чесън, лук и накрая и малко червен пипер. Heart Eyes
Ничия, оздравявайте! bouquet
Благодаря за мненията за кефира Hug Ще го пробвам това нещо, да видя на мен ще ми хареса ли. newsm78 Режимно е за белтъчен, нали???
Иринита, и аз се чувствам така- дрехите ми стават по-широки- особено около дупето, бедрата, прасците Shocked, Кантарев обаче показва странни цифри, но и се меря все преди кончетата. Задържам вода явно, в началото на деня пия малко и после наваксвам и явно от това... Thinking
Днес ще пробвам да мина без ядки, а ако утре не ми хареса какво показва Кантарев ще си направя млечно-чаен ден. Twisted Evil
mar4ela5, добре дошла-завърнала се! bouquet
Хубав ден на всички! bouquet

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 10:50 от dolce miele

# 601
  • Оптимист по принуда
Долче, нищо особено не е - пърж.риба и картофи и отгоре заляти с оцет
Скрит текст:
Не готвя почти нищо от англ.кухня, карам си традиционно нашенско. Обичат месо със сладки сосове - свинското с ябълки, ананас, обичат си кърито, готвят безсолно, поне за мен. Иначе харесвам техният овчарски пай.

# 602
Предполагам, че е характерно за англ.кухня да се добавя оцет на пържени картофи? Срещах няколко пъти тази комбинация в различни книги и реших да опитам. Честно казано допадна ми на вкус и сега, когато се сетя, слагам оцет на картофите  Grinning

# 603
Деми, овчарският пай режимен ли е? Laughing Звучи интересно.
Номе, помня веднъж с най-добрата ми приятелка си бяхме поръчали много безвкусни пържени картофи- като поискахме оцет така ни изгледаха hahaha Сложихме, подобри положението, но и досега ми е смешно като си спомня как ни гледаха... Joy

# 604
  • Оптимист по принуда
не е режимен, Долче.https://www.google.co.uk/amp/www.bbcgoodfood.com/recipes/9644/no … s-android-samsung

и аз съм слагала оцет на картофи, не е лошо, но тук е наистина традиция.

# 605
Забелязвам, че навсякъде слагат грах и картофи като гарнитура към месото. Laughing И много пайове правят сякаш...
Аз си хапнах две портокалчета, с вкус на грейпфрути newsm78 , но бяха сочни. И чайче. Heart Eyes

# 606
  • София
Здравейте пак  Hug
Тази сутрин се премерих и направо щях да получа удар, направо ударих дъното - 63кг. Crazy Няколко дни хапвах смесено, но определено не съм прекалявала.
Днес мисля да хапвам кисело мляко с малко овесени трици, че голо мляко няма да успея ще прегладнея. Нямам салата, ако успея да си взема една краставица ще е добре.
Хапнах две закуски - банани, ще забавя обяда възможно най много.
Иначе се подобрявам, но тази сутрин някак си съм отмаляла, като при ниско кръвно, но пък пия трето кафе.  newsm78

На работа съм и ще ви наглеждам честичко.  Hug

# 607
Жгмъци, според мен от АБ се чувстваш така. newsm78 Пробиотик пиеш ли? От смесеното хранене едва ли си качила чак пък толкова. Peace
Днес е последна четвърт, ще наблегна на течностите и плодовете (без ядки), макар че от пълнолунието имам най-хубави минуси.... Grinning

# 608
  • София
Долче, пия пробиотик, но са ми малко течностите, днес ще пия повече вода.
Страшно съм подута, може би съм задържала и вода, но чак 3 кг. ме съмнява. Дънките са ми тесни в корема, ужас.  Embarassed

# 609
Здравейте и от мен ! Отчитам голям минус след въглехидрати.Утре май ще видя 68 на кантара и ще съм доволна много ! Crazy
Днес плодове ,засега банани три дотук.До довечеране знам дали ще успея само банани ,има и 50 гр ядки ,ще ги мъча ...При мен резултатът е по-добър ако ям ядките на обяд.Последния плодов се наядох с орехи в 19 часа и на другия ден се потресох  Laughing
Искам да дам кураж на всички ,не винаги грешката е в режима ,предимно е в нас.Ето аз мрънках ,че не е задоволителен резултата ми ,но си оправих грамажите,гледам да вечерям по-рано и последната четворка съм предоволна.Свалените ми кила са близо 3 ,а правя режима за ччетвърти път.Започнах да си закопчавам якето без проблем  hahaha
Така ,че - чете добре първата страничка и гледайте да сте ангажирани за да не мислите за храна Laughing

# 610
Данчето много се радвам за резулата Hug Hug Hug - абе ще ги уморим тез килца Mr. Green
mar4ela5 добре си дошла - завърнала се Hug Hug - как няма да те приемем Hug Въоръжи се с търпение и инат и всичко ще е ок!
Джулка где си Hug Hug Heart Eyes
Долче чудесни рецептички Hug Hug И аз обичам спагети с разни екстри, но не съм яла такива нИсИсПомнямОткога hahaha

# 611
  • София
Не е ли време за кафе ?  Wink

В София е слънчево и ми прилича на пролетно време, всичко се топи.  Heart Eyes
И в този дух и пролетно кафенце.  Heart Eyes

# 612
  • Бургас
Данчето, и това ако не е стимул Hug
mar4ela5 Добре си се завърнала! bouquet

Джулкееей, де си??? Кофииии Praynig

# 613
  • Бургас
Ооо, жгмъци, тенк ю!
Като видях снимката първата ми мисъл беше, да напиша, че ми замириса на цъфнали сливи, обаче като знам колко малко ви трябва Crossing Arms Laughing, ще кажа само:
Жгмъци, замириса ми на цъфнали дръвчета  hahaha hahaha hahaha
и нищо повече Joy Joy

# 614
Иринита, що бе, аз пък се сетих за цъфнали праскови.... Mr. Green hahaha
Жгмъц, мерси за цветното кафенце bouquet Газта свърши, та засега съм без кафе, ще карам на микровълнов чай... Sad
Данчето, чуден резултат bouquet
Инджи, чИ как ШИ Идем ний нережимни спагети... Naughty Laughing
Аз отивам да търся в гугъл какво е флебит. Confused
Скрит текст:
ММ е на работа, на връщане звъннал на лекаря, че го боли единия крак- вероятно било флебит. ooooh! За капак, не трябва да ходи, а тези дни колко ходене пеша му се събра на ММ и по гадния път с чакълчетата до гарата #Cussing out Чакам го да се върне, но пак ми е свито на душичката... Confused

Общи условия

Активация на акаунт