90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 274
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Добро утро,  Hug
Ир,  bouquet
Магеса, Hug става за плодов Hug
На всички  Hug bouquet

# 586
  • София
Добро утро!  Hug
Вангобче, и аз това ще закусвам.  Heart Eyes

Долче, на мен кефира ми е ужасно гаден.  Sick

Снощи омазах вечерята, днес съм много по добре и ще обмисля какво да предприема по въпроса с моя режим.  Confused

Хубав ден момичета и момче!  Hug
Ще пиша по късно от работа...

# 587
Добро утро прекрасни!
Вангобчееее, мерси, това е еежедневната ми закуска Hug
Днес ужасния плодов
Запасила съм се с банан, зеленчуков пастет, на бяд ще ям на Ла Тоскана салата от зелени миксове , авокадо и чери, сто грама кашу, сега се чудя дали на не врътна на ИП и едни задушени зеленчуци, дан се не затрия hahaha
Желая ви хубав ден и не се преработвайте защото е петък bouquet

# 588
  • Русе
Привет,
Не ми е вкусно кафето без вас  Hug
Ир, Вангоби Hug как сте ми познали закуската - кафе и по-късно - банан.
Никакви палачинки повече  Naughty - днес съм с 0,500 нагоре (оф бях обещала да не се отчита и тегля всеки ден  #Cussing out - Кантарев отива на заточение - мъжка му работа - Курдов, това не важи за теб  bouquet Joy)
Долче, кефира е малко като вкиснат яйрян, но с консистенция на боза - аз си падам по такива измишльотини и на мен ми харесва. Особен си е  Flutter
Мимчо, направо ми се иска да се командировам при теб, та и както затварят пътищата около Бургас, да не мога да се върна тук... Аз си замъквам малко банани към работа, там имам мандарини - за вечеря мисля да съм на салата с авокадо - като се прибирам, ще измисля какво да има в нея. Иска ми се да пратя ММ на Лидл (но предполагам, че без мен в този студ няма да мръдне, а аз нямам времееее).
Хубав ден, прекрасни!

# 589
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА, ВАНГОБИ  Hug Hug прекрасни сте!!!!  bouquet

Аз съм с вкиснато настроение. За втори пореден ден имам НУЛА  Crossing Arms ooooh! Трябва нещо да сменя, но не знам още какво  newsm78

Днес съм на плодове. Основно банани. Пък ако не стигнат - ще добавя и ябълки.

Приятен ден на всички  bouquet Hug bouquet

# 590
  • Русе
Курдов, не се вкисвай, много по-добре си е 0, отколкото два поредни дни на +... и върнат обратно почти килограм от свалените до момента 1,600   #Crazy

# 591
Е, хайде сега, защо се вкисвате? Много добре знаете, че първите една-две четворки се сваля доста и след това се връща част от сваленото  Peace Не правите за пръв път режима  Wink

Добро утро  Hug

За разлика от вашата палачинково вечерна група снощи аз хапнах спагети със зеленчуци  Heart Eyes ммммммммного ми харесаха и ще повторя следващия вгх ден пак така. Долче кажи някоя италианска рецепта със спагети  Hug

Днес любимия плодов. Запасила съм се с банани, ябълки, сушени фурми. За довечера ще видя дали ще е салата или ядки.

# 592
Добро утро Hug Hug Hug Hug
Ир благодаря за кафенцето Hug, как мина празника? Hug Heart Eyes
Вангоби весела закуска Hug Hug Heart Eyes
Долче и на мен много ми беше зле като гледах за този хотел в Италия Sad
И аз снощи си хаонах сладко - нооо се поувлякох и затова днес с групата съм на плодове:
Хапнах за закуска райски ябълки - мммммм, много ги обичам Grinning Имам банани, ананас.Направих си от ядковите крекери на Тами, ухаеха чудесно докато ги пекох, сигурно са вкусни Grinning
И днес е моят ден  - петъъък Grinning Обичам петъчните вечери - мога да чета до късно, мога да гледам филм до късно Grinning
Курдов защо се ядосваш - нали не е плюс, задържаш това което си свалил досега Hug
Спорен ден ви пожелавам и много  Hug Hug Hug Hug на всички мили мои Heart Eyes

# 593
  • Бургас
Привет бандичка bouquet
Аз пък не съм се теглила сутрин от незнам вече колко дни.
Онзи ден направих и аз грешката на жгмъц да се претегля надвечер и резултата изобщо не ми хареса, но както бях писала по-напред, няма да се побърквам по цифри. Важното е, че дрехите ми стоят по начин, по който искам.
Днес след сладката вечеря нещо не ми е гот. Вукосовете ми се променят. Ей,на и Мимчо прояде сладко Hug Гадно ми е и ми е подуто. Конят е някъде из прериите.. Сигурно, защото в последните дни не пия достатъчно течности. Надявам се с цитрусите днес, а и ще се постарая да пия доста чай, да изхвърля излишното количество вода.
Та за днес - портокали и мандарини. Ако не издържа, за вечеря ще направя зеленчуци на пара.

Мими, кога е следващия въглехидратен? В понеделник ли? Да вземем да си организираме едни талятели с манатарки в нашето ресторантче, а?

Долче, в Англия си взехме кефир, но не ми хареса, макар че по принцип обичам да експериментирам с храни и вкусове.

Генни, кога трябва да излязат резултатите на принцеса Тантурини. Мамино, сладко, шукарче, какви патъчки си е харесало.  Hug

Успех на плодуващите днес  и дано петъка се изтърколи бързо:peace:

# 594
Добро утро банда!  Grinning Grinning
Ирка, Вангоби  Heart Eyes bouquet Hug
Жгмъцка нали се разбрахме за режима, де.  Grinning Hug Hug
Миме как ужасен - я какви вкусотии ще хапнем.  Grinning Hug Hug
Деси това е вода и чай, бе слънце. Ей ся след плодовия ще изчезнат.  Hug Hug
Курдов споко утре след плодовия се брои.  Grinning Hug
НоМе  Grinning Hug
Иринитке ако не помогне плодовия едно млечно чайче ще реши нещата.  Grinning Hug Hug
Инджи права си-друго си е петъка!  Joy Hug Hug

# 595
Иринитке, в понеделник се пада ВХ, с удоволствие ще те чакам за обяд! Hug
Десито да идва и тя, ще я водим на Ла Тоскана, и после в Университета, и ние имаме компютърни специалности, не само Русито, знаеш ли как ще и се зарадват! bouquet

# 596
  • Оптимист по принуда
Добро утро и от мен, едвам се излюпих. Tired
Вангоби, грабвам един 'дакел' Heart Eyes  Hug
Ирка, щуряхте ли много? Hug
Долче, да напазаруваш стабилно  Hug. И как без аг, съмняваш ли се, ще ми стане нещо иначе  hahaha
Много тъжно за хотела в Италия, горките хора...
Генни, стискам палци  Praynig Praynig
Курдов, изобщо не го мисли.

И аз днес съм подута, но е нормално след снощната вечеря варива.
И аз ще отскоча до магазина, може да си взема мазна пържолка за обяд. Малката си поръча fish & chips за обяд,с пюре от грах. Само с оцет остава да почне да ги залива и съвсем ще се е поангличанчила.Crazy Та менюто ще е : 1.мандарина, 2.фурми, св.пържола с лук и карфиол по Жгмъцки, салатка моркови + фпх, вечеря пиле със салатка.

От мен една Кралица, истинска експлозия Heart Eyes
Скрит текст:

Хубав ден  bouquet

# 597
  • София
Добро утро!
Малката е по-добре, няма Т.Гени, вие как сте?Излязоха ли изследванията?
Скрит текст:
на нас ни казаха, че има много начална и лек намек за бронхит
Аз едвам говоря обаче, поне темп. е по-ниска.
С яденето хич ни няма, тва да загубя аз апетит... Shocked
НоМе, най-любимата ми комбинация за паста е :печени зелени чушки, лук, чесън, малко зехтин, смляно на паста и добавено към спагетите.КАто алтернатива на зел. чушки, много уважаваме спагетите на лаура, където основния продукт е броколи, пак същата процедура. Hug
Усмихнат ден bouquet

# 598
  • Бургас
Мимчо, решено! newsm44

# 599
  • Варна
Привет от едно ново-старо попълнение в редиците на фиданките. Вече не си спомням кога бях за последно тук и какви резултати съм имала, но знам, че се чувствах прекрасно, изглеждах добре и темичката много ме мотивираше да съм стриктна и постоянна.
Започнах режима на 16.1. от 93,4кг. Последните 10 качени скорострелно от септември насам(спрях цигарите). Днес, след първата четворка кантарът показа -2кг. и съм повече от доволна.
Ще се радвам да ме приемете във вашите редици и да се стимулираме взаимно!
Пожелавам на всички прекрасен ден и много минуси! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт