90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 274
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
маЗдравейте Hug
Ир, честит рожден ден на твоето съкровище! bouquet bouquet bouquet Да е много здрав, да те прави много щастлива и да е умерено палав! Heart Eyes Hug
Това ми припомни, че днес нашата най-голяма котка има също рожден ден Mr. Green На 7г. става.
Жули, аз взимам от това в красивите чаши.... Laughing
Гени, на мен обувките с токчета ми харесват Peace Е, не за ходене всеки ден на ДГ Mr. Green , но ми допадат много. Peace Дано не е това за което се съмнява лекарката! Hug
Инджи, чи КАК, ПИТАМ КАК Ши Идеш слаТко, като има боППППП, а? Mr. Green newsm78
Стаси, дано на Пампорово не е чак така!!! Hug
Скрит текст:
Тук, в смисъл Италия, не близо до нас Wink , е имало лавина над някакъв зимен луксозен хотел- хотелът е пълен със сняг, доколкото разбрах се е преместил на десетина метра целият хотел Shocked , почти всички хора са починали, сега ги търсят- абе ужас. И май е и в района на земетресенията, 500 труса имало от вчера... ooooh! За капак- около хотела няма нищо, само планина и дървета, лавината точно върху хотела се стоварила- на това му викам да нямаш късмет... Cry
Иначе, моето "акулче" се върна от ДГ Mr. Green Похвалила се на няколко момиченца, че си има нови зъбчета Laughing , даже си беше приготвила салфетка в джоба, ако случайно паднат старите зъбки да си ги донесе вкъщи- че как ще дойде Феята на зъбките иначе? Twisted Evil
Жули,
Скрит текст:
зъбките я болят като ги пипа или отхапва само. Май се клатят повече днес (не даде да пипна)- едното зъбче се е изместило още и има доста разстояние между клатещото и съседния резец. newsm78 Явно поникналото отзад го "побутва"... Laughing  
Курдов, принцесата да не би да сменя зъбчета? Grinning Защото преди десетина дни Долченцето имаше температура за ден-два, беше кисела, даже ми беше и споменала, че я боли зъбче (съвсем здраво видимо) и аз и дадох Нурофен заради болката, че температурата предния ден я бяхме свалили- изобщо, ама изобщо не загрях, че може да пада или никне ново зъбче.... Mr. Green
Менюто днес:
з- червена сочна ябълка и кафе
о- хляб, готвено прясно зеле, задушени броколи (листа, стъбла), 1/4 скилидка чесън
в- палачинки със сладко от череши и ягоди, две мини вафлички, 2 какаови сладки (общо до 200 гр.), много разредено капучино, РЧШ

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 18:36 от dolce miele

# 571
Първа отчитам.  Grinning Всичко по режим хапнато, а вечерята я ометох току що с кеф!  Laughing Laughing
Иринитке тортичката беше супер, но малкоооо.  Joy hahaha Hug
Долче на туй детенце феята трябва добре да се отчете.  Joy Joy Hug Hug
За утре менюто:
З - помело
О - авокадо с чери домати
4 и 6 часа - помело
В - авокадо и чери доматки
Детето е взело едно помело колкото главата и.  Joy Joy

# 572
Вики, няма да останеш гладна с помелото Laughing Mr. Green Феята на зъбките ще се отчете подобаващо, само да видим кога  Laughing
Моите палачинки ще са постни, че млякото е свършило. Grinning

# 573
  • Targovishte
Банда  bouquet
Отчитам Режимен ден , ядох каквото казах.

Долче  bouquet Не бях се сещаш за такава причина   newsm78 В неделя падна второто зъбче. Може и това да е. Сега е супер, не мога да я сложа да вечеря - пее, рецитира, скача на въже и подрежда куклите...

Айде, ще ви ,,видя,, по късно. bouquet

# 574
Привет бандичка!
Бях в Хепи за торта newsm68
Менюто днес, защото се промени
З смути банан
О поканиха ме на Ла Тосканата, та телиатели с манатарки, чери домати и рукола, гриловани зеленчуци, изпълнението на всичко - божествено!!!
В две парчета френска селска торта, дано не огладнея
Днес ще си чета, защото имам интересна книжка!

# 575
Мамексче  Hug

Гени, сладки са обувчиците, но ако не бяха с токче, за малко дете не върви, ще си изкриви походката.
Радвам се, че сте малко по - добре.

Долче, гледах по новините за лавината, мн тъжно. Аз мислех, че няма мн сняг в Италия. И аман от земетресения!

Вечерята стана солена, имах да обирам от гъбената каша, а ММ донесе мн вкусна питка от 1 пекарна и бая си похапнах, хубаво поне, че беше рано.

Мими, сега и талиателите ти ще сънувам! Вече няма да ти чета менютата. Хаха
Шегувам се Wink
Оф, нямам как да чета покрай бебе. Като поотрасне ще си наваксвам с кеф. Нямам търпение.

# 576
  • Русе
В две парчета френска селска торта, дано не огладнея
Взе да ти Аресва май.... Mr. Green  Joy  hahaha
Обядът наистина звучи италианско и вкусно.... Whistling

Долче, и на мен ми стана тъжно за хотела.... Confused  Hug
Нормално е да я болят, при всяко разклащане при отхапване.
Гени,  Joy , опасно това тантурче!  Heart Eyes
Хайдеее, другитииии.... Whistling де стеее?

# 577
  • Пловдив
Жулка, малко окъснях с вечерята, но съм режимна - домашна млечна салата и сирена в пергамент.  Heart Eyes
Обядът беше грах с моркови яхния и салата, ФПХ.

За новите - в почивка съм.  Simple Smile

# 578
Курдов, и на мен не ми беше хрумнало, че може температурата и киселостта да са от никнещи зъбки, но навързах нещата като видях новите зъбки Laughing
Жули, Сиси, добре, че не сме в зоната със земетресенията- и сняг, и земетресения... ooooh! В някои части на Италия си вали доста сняг, но климатът нещо се променя, защото и тук при нас като че ли всяка зима става все по-студено... newsm78 А като почне да се топи тоз сняг горките хорица там ще се борят и със свлачища и кал... Sad
Мими, започна да ти харесва тортичката по 2 парчета, а? Laughing Харесах си идеята за талятелите и ще си ги приготвя в някой вгх ден. Simple Smile bouquet
Отчитам и аз, че вечерях това което бях написала- ММ направи божествени палачинки Heart Eyes , тънички, супер хрупкави...хапнах си ги със сладко от череши и от ягоди и портокалови корички (това второто аз го правих, то също е божествено Heart Eyes ).... Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 23:34 от dolce miele

# 579
  • Оптимист по принуда
Добър вечер.
Хапнах по план оризец с гъби и салата.
Генни, чшае шукарие  Crazy hahaha Hug Знай, Тантурчето златно  Heart Eyes
Мими, тъй, тъй, задобряваш  bouquet Другия път 3 парчета  Hug
Джулка, значи с есенция ще я правя, благодаря  bouquet Hug Hug
Съншайн, много неприятно, не знам какво можеш да направиш  Confused Hug Гушкай си го много, миличкото  Hug
 Иринитка, радвам се за теб  Hug Hug

# 580
  • Русе
Бърз отчет, докато компа работи вместо мен  Mr. Green
З - мандарини, о - геврек (нямах никакво време, добре че бях взела предварително 2 и ... единия остана), в - палачинки  Joy сега видях, че май групово това сме вечеряли (е Мими е френска, то е ясно  Flutter).
Бай на всички  Hug

# 581
Деси, ние вкъщи групово това вечеряме- палачинки Mr. Green Детето натюр и една със сладко, аз ги ядох с 2 вида сладко, а ММ- солени, с рикота и спанак. Grinning
Деми, днес без аг....май....? Mr. Green
Банда, утре може би ще ходя до големия супермаркет Mr. Green Има на промоция кефир - според вас това подходящо ли е за белтъчния ден и какъв вкус има? newsm78 newsm78 На италиански пише "мляко от кефир"...Да взимам ли? Thinking newsm78
За утре имам няколко портокала, червени ябълки и една златна ябълка.  Laughing Ако ММ ми купи банани ще имам и банани и може би ще направя моно бананов... Thinking
Ир, ще пуснеш някоя снимчица на рожденика, нали? Wink Hug

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 00:16 от dolce miele

# 582
  • Калифорния, САЩ
   Не съм ви чела, но си ви познавам и знам какво сте писали - БЛАГОДАРЯ ВИ, МИЛИ МОИ!!!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА НАВАКСАМ, ОБЕЩАВАМ!  Heart Eyes

# 583
Dolce ,  кефира е най-близо като вкус до айран.
На мен лично ,айранът ми е по-вкусен. Но пък опитай Simple Smile

Един бърз въпрос , да разбирам ли ,че в плодов , бих могла за обяд и вечеря да си спретна класивеско гуакамоле - авокадо,домат,лук ,лайм,силантро ? Ох ,ако е режимно ,ще се спася в плодовите дни .Обичам плодове ,но не обичам много сладко и понякога ми натежава сладкия им вкус:)

# 584
  • Калифорния, САЩ
Dolce ,  кефира е най-близо като вкус до айран.
На мен лично ,айранът ми е по-вкусен. Но пък опитай Simple Smile

Един бърз въпрос , да разбирам ли ,че в плодов , бих могла за обяд и вечеря да си спретна класивеско гуакамоле - авокадо,домат,лук ,лайм,силантро ? Ох ,ако е режимно ,ще се спася в плодовите дни .Обичам плодове ,но не обичам много сладко и понякога ми натежава сладкия им вкус:)

Става.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт