♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 51

• 62 146
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Усмивка  Crazy  Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 421
  • Бургас

Ауууууууууууууу!!!!!!!!!!!!!!!! Не мога да се въздържа! Ябълката е прекрасен символ! Много обичам такива неща!!! Благодаря Темпи!!!

# 422
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Двете половини на една ябълка  Flutter Crazy Crazy

# 423
И кой е тук Mr. Green

И после... в една от сериите жената на Биаджино го раздаваше писателка и промотираше книга " Любовта отгоре надолу" ...

# 424
Ооо кой се появил  hahaha hahaha Таман идвах да питам наработи ли се  Mr. Green

# 425
Таман гледам това

https://www.youtube.com/watch?v=7rqkAM0o2PM
и това и сравнявам
 #Crazy #Crazy #Crazy
https://www.youtube.com/watch?v=61JaPQ6s5iY

Елка или дафа само как преглъща, а Боре не го мисля даже добре че е скрит

# 426
Мълчи че съм пред нервен срив - ами целувката в асансьора, даже две са там, или на лодката на РД на Дефне  #Cussing out #Cussing out

# 427
  • Разград
Мълчи че съм пред нервен срив - ами целувката в асансьора, даже две са там, или на лодката на РД на Дефне  #Cussing out #Cussing out

https://www.instagram.com/p/BPpIkG2gHfS/

# 428

И тях гледах Stop, ама още не мога да включа от служебен към домашен уют Crazy

Темпи, джанъм беним двете ли ще си хортуваме за Боре и какво е имала майаката природа в предвид като го е създавала Whistling

# 429
Темпи, джанъм беним двете ли ще си хортуваме за Боре и какво е имала майаката природа в предвид като го е създавала Whistling

Ми като гледам така, други желаещи няма  Whistling Whistling

Какво има или няма Баръш, най- добре би трябвало да знае кака...  Thinking Thinking Ама тая джадъ за всичко друго говори, освен за това  Crossing Arms #2gunfire Mr. Green

Само на мен ли ми се види, че Баръш и той като нея е вдигнал някое и друго килце  newsm78 newsm78

# 430
За килце не знам, но е натрупал мускулна маса май, пък мой да му готви кака да се е понаучила а не да го влачи по кафенета и да не знае какво яде

# 431
# 432
За килце не знам, но е натрупал мускулна маса май, пък мой да му готви кака да се е понаучила а не да го влачи по кафенета и да не знае какво яде

Тя тая ако се опита едни яйца да изпържи, току виж подпалила цялата къща  ooooh! ooooh!

Охх хем ме е яд, че филма свърши, хем съм бясна колко от него въобще не сме видели...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Мислехме си ние, че сме гледали целувки милувки и търсехме скрит подтекст в тях, търсехме Елчин и Баръш, вместо Йомер и Дефне... а колко ощетени сме били  ooooh! #2gunfire

# 433

Темпи, ще вървя да спя , че съм скапана Tired

Лека

Скрит текст:
Боре да си куландри / както казваше баба ми/ каквото му е дала природата и да си си обича кака и цялата им менажерия

# 434
То и аз дремя, ама попаднах "случайно" на 40 и 41 еп., та скоро надали ще си легна   Mr. Green Mr. Green

Лека нощ  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт