♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 51

• 62 120
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
АЗ съм ма 14 епизод още Flutter

А този сериала за града и смърта с Лейля Лилия и онзи с  на Серенай Саръкая половинката ли е newsm78

# 436
АЗ съм ма 14 епизод още Flutter

А този сериала за града и смърта с Лейля Лилия и онзи с  на Серенай Саръкая половинката ли е newsm78

То и аз след малко ще почвам от 1 еп., ама.. малко работата стана отзад напред  hahaha hahaha hahaha
Сериалът  с половинката на Серенай е Града - Този град ще дойде след теб Peace Peace До смъртта е друг сериал- с Енгин Акюрек и Фахрие Евджен  Peace
Ама нашите за по- лесно са си ги кръстили Града и Смъртта  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Като гледам анкетата май ще коментираме До самата смърт как Този град ще дойде след теб, докато сме Вътре, Дръзки и красиви, и през цялото време Любовта няма да разбира от думи  Joy Joy Joy

# 437
Значи няма да се гледа от моя милост, това което прочетох за сериала ми се струва тежък, макар Фахрие и Енгин да ми харесват като игра.

# 438
Значи няма да се гледа от моя милост, това което прочетох за сериала ми се струва тежък, макар Фахрие и Енгин да ми харесват като игра.

Аз се бях ориентирала към №309, че Любовта не разбира от думи вече го следя, ама нещо се замислих..  Whistling Whistling Мислех и Вътре да загледам, ама май няма да е скоро  hahaha hahaha hahaha Докато повторя Ашка и се отърся хубаво от него май няма да почна нов сериал  Thinking Thinking

# 439
Скрит текст:

Аз се бях ориентирала към №309, че Любовта не разбира от думи вече го следя, ама нещо се замислих..  Whistling Whistling Мислех и Вътре да загледам, ама май няма да е скоро  hahaha hahaha hahaha Докато повторя Ашка и се отърся хубаво от него май няма да почна нов сериал  Thinking Thinking

309 и аз го следя, но не редовно, след Ашка май ще загледам сериала на Киво и Туба, гледам че набира скорост, а и двамата ги харесвам, особено Киво ми е тръпка от време оно

# 440
Скрит текст:
Скрит текст:

Аз се бях ориентирала към №309, че Любовта не разбира от думи вече го следя, ама нещо се замислих..  Whistling Whistling Мислех и Вътре да загледам, ама май няма да е скоро  hahaha hahaha hahaha Докато повторя Ашка и се отърся хубаво от него май няма да почна нов сериал  Thinking Thinking

309 и аз го следя, но не редовно, след Ашка май ще загледам сериала на Киво и Туба, гледам че набира скорост, а и двамата ги харесвам, особено Киво ми е тръпка от време оно

Къванч да, ама Туба хич не я любя  Naughty Naughty Така че са ми доооооста назад в списъка на мен  Mr. Green Mr. Green

Кой какво обича  hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 02:03 от tempestad

# 441
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

Финалния епизод на Ашка

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=f7eda60 … 166e6cf4bcbc0d418

не че някой ме пита  Mr. Green но дизито на Лейля и Керем изобщо не е лошо засега де ,а на Фе и Енгин само 1-ви епизод гледах онлайн и май там ще е голяма драма  Thinking...изказах се  Joy Joy Joy

Лека нощ!  Hug Hug Hug

# 442
# 443
Кой ме би по главата пак да гледам финала, кой  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Утре не със слънчевите очила на Баръш, ами с маска като на командосите трябва да си крия подутините под очите  newsm45 newsm45 newsm45

# 444
Здравейте!

Темпи, джанъм, защо си причиняваш такава мъка  / да гледаш Боре и Елка/ посред нощите newsm78

И един превод от австралийски научен сайт

Скрит текст:
Популацията на соленоводния крокодил в северните части на Австралия е застрашен от изчезване. Както е известно това е най големия и кръвожаден представител на този вид. Причината е, че женските просто не искат да снасят яйца и да се съвкупляват с мъжките индивиди. Тъй като намирането на причината е затруднила учените се е провело международно разследване. Всъщност причината се е оказал съвсем необичайна след посещение на естественото им местообитание на крокодилите от туристите баръш ардуч и гюпсе озай, последната толкова силно се е изсмяла, че всички налични представители на този вид са се показали от водата, което им е изиграла лоша шега- мъжките са станали студени към женските, а те от своя страна са спрели да снасят яйца в знак на обида, че техния вид е сравнен с този представител на човешката популация..... Сега трябва да се разгадае и механизма на предаване на информация.....

# 445
  • По света и в нас.

Скрит текст:
Популацията на соленоводния крокодил в северните части на Австралия е застрашен от изчезване. Както е известно това е най големия и кръвожаден представител на този вид. Причината е, че женските просто не искат да снасят яйца и да се съвкупляват с мъжките индивиди. Тъй като намирането на причината е затруднила учените се е провело международно разследване. Всъщност причината се е оказал съвсем необичайна след посещение на естественото им местообитание на крокодилите от туристите баръш ардуч и гюпсе озай, последната толкова силно се е изсмяла, че всички налични представители на този вид са се показали от водата, което им е изиграла лоша шега- мъжките са станали студени към женските, а те от своя страна са спрели да снасят яйца в знак на обида, че техния вид е сравнен с този представител на човешката популация..... Сега трябва да се разгадае и механизма на предаване на информация.....
newsm10 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo
Славена,е нямаш равна.С удоволствие ти чета постовете. Peace

# 446
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет  Hug Hug Hug

Кой ме би по главата пак да гледам финала, кой  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Утре не със слънчевите очила на Баръш, ами с маска като на командосите трябва да си крия подутините под очите  newsm45 newsm45 newsm45

Темпи   Hug Heart Eyes джанъм беним  spoko аз такова чудо посред нощите не си причинявам  Naughty освен ако на другия ден не почивам  Peace

Скрит текст:

Славенче   Hug Heart Eyes
 smile3501 smile3501 smile3501 то и аз да съм на мястото на крокодилите бих се обидила да ме сравняват с това влечуго от незнаен вид  Stop Crossing Arms

# 447
Нали и аз това се питам -кой ме накара  ooooh! ooooh! Цяла сутрин съм като с махмурлук  ooooh!

Славе няма да се уморя да повтарям какъв талант си, браво  Hug Hug

# 448

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

#BarisArduc #Cosmoman

— Как и чем вас может привлечь женщина?
— Она никогда не должна начинать отношения первой. При первой встречи обращаешь внимание на поведение и характер. Я не верю в любовь с первого взгляда. Мне всегда нравились сильные, умеющие прочно стоять на ногах, ни от кого не зависящие, не ищущие ничьей помощи женщины. Меня может заинтересовать женщина с добрым сердцем, любящая людей, детей и саму жизнь.

- Тя никога не трябва първа да започва отношения. При първа среща обръщаш внимание на поведение и характер. Аз не вярвам в любов от пръв поглед. На мен винаги са ми харесвали силните, умеещи да стоят на краката си жени, които не зависят от никого и не търсещи нечия помощ. Мен могат да ме заинтригуват жени с добро сърце ooooh!, обичащи хората newsm78, децата Shocked и самия живот Whistling.

Боре, Боре по твоите думи не кака е тичала след теб, а ти след нея и интересно какво ли поведение е имала когато я видял за пръв път. седяла е мирно и тихо в ъгъла или го е тамнала по главата с нещо тежко и му е изтрила всички спомени....другото не ми се и коментира, но явно е забравил какво е казал...

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 11:16 от Slawena

# 449
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

#BarisArduc #Cosmoman

— Как и чем вас может привлечь женщина?
— Она никогда не должна начинать отношения первой. При первой встречи обращаешь внимание на поведение и характер. Я не верю в любовь с первого взгляда. Мне всегда нравились сильные, умеющие прочно стоять на ногах, ни от кого не зависящие, не ищущие ничьей помощи женщины. Меня может заинтересовать женщина с добрым сердцем, любящая людей, детей и саму жизнь.

- Тя никога не трябва първа да започва отношения. При първа среща обръщаш внимание на поведение и характер. Аз не вярвам в любов от пръв поглед. На мен винаги са ми харесвали силните, умеещи да стоят на краката си жени, които не завият от никого и не търсещи нечия помощ. Мен могат да ме заинтригуват жени с добро сърце, обичащи хората, децата и самия живот.

Боре, Боре по твоите думи не кака е тичала след теб, а ти след нея и интересно какво ли поведение е имала когато я видял за пръв път. седяла е мирно и тихо в ъгъла или го е тамнала по главата с нещо тежко и му е изтрила всички спомени....другото не ми се и коментира, но явно е забравил какво е казал...

Славенче  определено не помни какво е казвал  Peace че при моето свръх богато въобръжение  Crazy Круела хич не си я представям кротка и смирена да го чака свела погледа в скута си  Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт