♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 51

• 62 092
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
От време оно действията на Баръш спрямо любовта нямат нищо общо с думите му по темата  Whistling Whistling Или кака здраво го държи с нещо, непозволяващо му да следва собствените си думи,  ooooh! или наистина го е цапнала с нещо и той не ги помни  hahaha

# 451
  • Пловдив
Здравейте!
Благодаря на момичетата за огромния труд който положиха за да можем да се насладим на нашата приказка!

Здравейте!

Темпи, джанъм, защо си причиняваш такава мъка  / да гледаш Боре и Елка/ посред нощите newsm78

И един превод от австралийски научен сайт

Скрит текст:
Популацията на соленоводния крокодил в северните части на Австралия е застрашен от изчезване. Както е известно това е най големия и кръвожаден представител на този вид. Причината е, че женските просто не искат да снасят яйца и да се съвкупляват с мъжките индивиди. Тъй като намирането на причината е затруднила учените се е провело международно разследване. Всъщност причината се е оказал съвсем необичайна след посещение на естественото им местообитание на крокодилите от туристите баръш ардуч и гюпсе озай, последната толкова силно се е изсмяла, че всички налични представители на този вид са се показали от водата, което им е изиграла лоша шега- мъжките са станали студени към женските, а те от своя страна са спрели да снасят яйца в знак на обида, че техния вид е сравнен с този представител на човешката популация..... Сега трябва да се разгадае и механизма на предаване на информация.....

Вай бе тази жена ще наруши фауната на горките австралийци!
А сега отивам да се насладя и да си поплача с последния епизод!

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 13:59 от dan4eto24

# 452

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

#BarisArduc #Cosmoman

— Как и чем вас может привлечь женщина?
— Она никогда не должна начинать отношения первой. При первой встречи обращаешь внимание на поведение и характер. Я не верю в любовь с первого взгляда. Мне всегда нравились сильные, умеющие прочно стоять на ногах, ни от кого не зависящие, не ищущие ничьей помощи женщины. Меня может заинтересовать женщина с добрым сердцем, любящая людей, детей и саму жизнь.

- Тя никога не трябва първа да започва отношения. При първа среща обръщаш внимание на поведение и характер. Аз не вярвам в любов от пръв поглед. На мен винаги са ми харесвали силните, умеещи да стоят на краката си жени, които не завият от никого и не търсещи нечия помощ. Мен могат да ме заинтригуват жени с добро сърце, обичащи хората, децата и самия живот.

Боре, Боре по твоите думи не кака е тичала след теб, а ти след нея и интересно какво ли поведение е имала когато я видял за пръв път. седяла е мирно и тихо в ъгъла или го е тамнала по главата с нещо тежко и му е изтрила всички спомени....другото не ми се и коментира, но явно е забравил какво е казал...

Славенче  определено не помни какво е казвал  Peace че при моето свръх богато въобръжение  Crazy Круела хич не си я представям кротка и смирена да го чака свела погледа в скута си  Naughty Naughty
Здравейте Hug Hug Hug
Ай горкия да му ревеш ли, да му се хилиш ли ooooh! Тя пък тая Божа напъст такова отношение "добро" показа към хората, че цял живот няма да му стигне да си я наобича...и не само стои на краката си, ми и зъбите си постояно показва ooooh! ай Боре Боре на колко ли чашки си бил пак?

# 453
Добър ден, момичета! bouquet

Благодаря на екипа за превода на финалния епизод!

Аз не съм гледала руските преводи, някак си го пазя този епизод като за специален случай!
Все едно, че чакам да докосне по друг начин  сетивата  и чувствата ми , които са били затлачени от дългия период на сериала.
Да ми компенсира разочарованията , песимизмът и надеждата , че ще ни бъде поднесен един друг сценарий и че ще гледам любимците си поне до пролетта..
Липсва ми много сериалчето. Опитвам се да го заместя с други , но не ми се получава.  Weary

То не , че някой ме пита , пък и анкетата е приключила , но...

"Дързост и красота"е висока класа,  прекрасен екип , но няма химия между Туба и Киво и едва ли ще се получи, ако ще да е още 3 сезона . И двамата сме ги гледали с партньори, когато се е получвало и са ни залепяли за екрана.. Тук има просто добре свършена работа.

"309"- голям смях, но и тук  се  завъртат едни интриги... 

"До самата смърт "- много тежък сценарий, но Енгин е невероятен актьор и с Фахрие дано станат нещата!

"Този град .... " има и интрига и една обещаваща актьорска двойка.  Thinking

Славе, Heart Eyes Hug винаги си ни радвала с невероятното си чувство за хумор, но  с Кака и крокодилите изби рибата! hahaha hahaha hahaha

Темпи
Heart Eyes благодаря за споделеното от рускините! Бива си ги,много са наблегнали на еротиката! yes

Скрит текст:
У дома ми се смеят, че ми трябвало мишка за лява ръка или тракпад, за да не кълвя с един ляв пръст по клавиатурата! Mr. Green

# 454
Алекс  Hug Hug оправяй се бързо, че ни липсваш  Hug

Рускините са просто дели, признала съм ги по всички параграфи   hahaha hahaha

# 455
Темпи Heart Eyes Heart Eyes благодаря за пожеланието, но ортезата ми обхваща дясната ми  китка и пръстите , та и трябвало да стои още поне 15 дни! Mr. Green

# 456
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Алексче  Hug Heart Eyes скорошно оздравяване джанъм  spoko

като казахте рускините и ме подсетихте, че още не съм чела последното което постна  Темпи Blush
веднага трябва да корегирам грешката  Naughty

# 457
Благодаря на екипа за превода на този забавен сериал ! Подарихте ми часове  настроение....Б Л А Г О Д А Р Я !!!

Поплаках си накрая ,може би защото не обичам разделите...а те станаха вече много
Скрит текст:
/ с много обичани от мен хора се разделих /

Успех на тези талантливи актьори в личен  и професионален план !

# 458

като казахте рускините и ме подсетихте, че още не съм чела последното което постна  Темпи Blush

А снощи излезе и 11 глава  hahaha hahaha

# 459
Да си призная аз още не смея да изгледам финалния епизод  Rolling Eyes Blush.
Още съм под въздействието на емоциите си и не знам дали ще мога да го изгледам спокойно, без да мисля за следващите сцени и действия, без да се ядосвам на Мера, Шено ли сие за нещо което сега ми прави впечатление  Thinking ...не знам може би ще си го пусна в неделя когато ще почивам  Whistling за да мога да си поплача на воля  Peace защото това ще е неизбижно  Tired

# 460

А снощи излезе и 11 глава  hahaha hahaha

Охоооо ми то цяла седмица няма да ми стигне  Whistling Whistling Whistling много продуктивни тез рускини бе  Crazy Crazy Crazy. Пък после Ашка не бил феномен  Mr. Green

# 461
Добър ден, момичета! bouquet

Благодаря на екипа за превода на финалния епизод!

Аз не съм гледала руските преводи, някак си го пазя този епизод като за специален случай!
Все едно, че чакам да докосне по друг начин  сетивата  и чувствата ми , които са били затлачени от дългия период на сериала.
Да ми компенсира разочарованията , песимизмът и надеждата , че ще ни бъде поднесен един друг сценарий и че ще гледам любимците си поне до пролетта..
Липсва ми много сериалчето. Опитвам се да го заместя с други , но не ми се получава.  Weary

То не , че някой ме пита , пък и анкетата е приключила , но...

"Дързост и красота"е висока класа,  прекрасен екип , но няма химия между Туба и Киво и едва ли ще се получи, ако ще да е още 3 сезона . И двамата сме ги гледали с партньори, когато се е получвало и са ни залепяли за екрана.. Тук има просто добре свършена работа.

"309"- голям смях, но и тук  се  завъртат едни интриги... 

"До самата смърт "- много тежък сценарий, но Енгин е невероятен актьор и с Фахрие дано станат нещата!

"Този град .... " има и интрига и една обещаваща актьорска двойка.  Thinking

Славе, Heart Eyes Hug винаги си ни радвала с невероятното си чувство за хумор, но  с Кака и крокодилите изби рибата! hahaha hahaha hahaha

Темпи
Heart Eyes благодаря за споделеното от рускините! Бива си ги,много са наблегнали на еротиката! yes

Скрит текст:
У дома ми се смеят, че ми трябвало мишка за лява ръка или тракпад, за да не кълвя с един ляв пръст по клавиатурата! Mr. Green
с този бял костюм ми прилича на манго

# 462

И кучето покрай Борко изглежда по-добре! Crossing ArmsЯзък за хубавия лабрадор! С тая стопанка... ooooh! ooooh!

samyil 48,   може и на такъв да ти прилича, но си е  готин!

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 18:14 от alex_94

# 463

И кучето покрай Борко изглежда по-добре! Crossing ArmsЯзък за хубавия лабрадор! С тая стопанка... ooooh! ooooh!

Скрит текст:

samyil 48,   може и на такъв да ти прилича, но си е  готин!
Боре тук прилича на смачкан картоф, все едно е взел дрехите на заем, а след това е влезнал с последните си 2лв. в кварталната кръчма да пийне бириччка ooooh! ох како как си го запуснала.
И друго за кучето Алексче, и на мен ми е жал.
Елка колкото и да я гледам не мога да и се нагледам...страхотна всичко си има: излъчване, харизма, доброта, топло сърце, красота....страхотна жена достойна за възхищеие.

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 19:22 от bobolina_nina

# 464

Боре тук прилича на смачкан картоф, все едно е взел дрехите на заем, а след това е влезнал с последните си 2лв. в кварталната кръчма да пийне бириччка ooooh! ох како как си го запуснала.
И друго за кучето Алексч,е и на мен ми е жал.

bobolina_nina
, Hug облеклото на Борко е "потвърждение" на думите му от  интервютата , че дори и вкъщи бил претенциозен към дрехите си, съчетавал ги... Joy Joy Joy

То май това е валидно и за принципите му относно жените...Има ги , ама не важат за него!!!  
smile3521

А този, дребния Елчин си го гледа като писано яйце! Кучешки късмет! Joy

Ето и общото класиране.

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 19:28 от alex_94

Общи условия

Активация на акаунт