♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 51

• 62 035
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Темпи, Мера май те тормози по нощите нещо Rolling Eyes Rolling Eyes

# 31

Тя си ме дразни денонощно, ама понякога наистина прекалява  #Cussing out  Laughing Laughing

Само за снимка  Joy Joy Joy

За сладки сънища и напук на кака и Мерич  Crossing Arms Twisted Evil Heart Eyes

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 10:43 от tempestad

# 32
# 33
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug
снощи сума време си пишех сама ма като си легнах и вие сте се развихрили до нощите  Crossing Arms

За кълбото - сетих се, че нещо бях пророкувала аз за събитията, та викам дай да погледна... оказа се, че съм познала.  hahaha hahaha Сега остава да позная и че Синан пишеше по дувара и ще ходя да си искам хонорар от Мерич  Mr. Green Mr. Green

ами Темпиджим  love001 крайно време е да си поискаш хонорар  Naughty Joy Joy Joy

hahaha hahaha
 Тя скрънза няма да ти даде или ще се сети за амнезията си Joy Joy

Славе  Hug тогава със сигурност ще се сети че има амнезия  Mr. Green

Идиотката Мерич не можа ли да подсети Йомер за тази вещица /още не мога да проумея кой обърка така превода още от самото начало- "вещица в сряда" казва Дефне, ама хайде, няма значение  Peace Peace/

Вместо за тази  ooooh! ooooh!

Беше си идеален повод, ама на- тя и него успя да опропасти  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

аз нали не съм си изпила още кафето пък и се опитвам да работя, та нещо не можах ти схвана мисълта   Blush Blush концентрацията ми спи  hahaha hahaha hahaha
дай жокер от приятел  Praynig Wink

Тя си ме дразни денонощно, ама понякога наистина прекалява  #Cussing out  Laughing Laughing

Само за снимка  Joy Joy Joy

За сладки сънища и напук на кака и Мерич  Crossing Arms Twisted Evil Heart Eyes

оххх рано рано запалих с тая тъпачка, та не ща да си мора още нервни клетки с нея  Naughty Mr. Green Mr. Green
снимките не се виждат  Thinking Rolling Eyes

# 34
Здравейте!

Снощи като изгледах епизода, макар и накъсан на мен ми хареса, но очаквам си превода, има интересни диалози. Тогава бих коментирала по подробно.
Мен по скоро ме тормози мисълта, защо БОре и Елка не бяха на откриването на Панда....
Коте, работи, работи гадно е в събота Hug, но не си сама и аз съм на работна линия макари от дома / смятай как става- пералня, печка и мрънкащ дребус/ ooooh!

и епизода с руски суб

https://www.youtube.com/watch?v=riTa-WEHAAQ

# 35
оххх рано рано запалих с тая тъпачка, та не ща да си мора още нервни клетки с нея  Naughty Mr. Green Mr. Green
снимките не се виждат  Thinking Rolling Eyes

Редактирах си поста, че prikachi.com пак прави проблеми  ooooh! ooooh! ooooh!

А сега здравейте  Hug Hug Hug - на мен ми мина гнева, остана само раздразнението от недомислиците на Мерич анъм  #Cussing out #Cussing out Но пък съм решила да не ѝ се вържа и да се радвам на малкото свестни моменти, които реши да ни покаже на финалната права  Whistling Whistling

# 36
# 37
Скрит текст:
Идиотката Мерич не можа ли да подсети Йомер за тази вещица /още не мога да проумея кой обърка така превода още от самото начало- "вещица в сряда" казва Дефне, ама хайде, няма значение  Peace Peace/

Вместо за тази  ooooh! ooooh!

Беше си идеален повод, ама на- тя и него успя да опропасти  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

аз нали не съм си изпила още кафето пък и се опитвам да работя, та нещо не можах ти схвана мисълта   Blush Blush концентрацията ми спи  hahaha hahaha hahaha
дай жокер от приятел  Praynig Wink

Явна наистина още спиш, татлъм  hahaha hahaha
Думам, че щом думите на Дефне за съботната вещица трябваше да върнат спомени на Йомер, можеше да са спомените за първата им среща, а не за неговите сънища  Crossing Arms Crossing Arms

# 38
https://twitter.com/klauduskaa90/status/820010087800590338
 Joy Joy Joy Joy

Коте, работи, работи гадно е в събота Hug, но не си сама и аз съм на работна линия макари от дома / смятай как става- пералня, печка и мрънкащ дребус/ ooooh!

говори ми, говори  Whistling ден за разправа с камиони и шофьори  ooooh! ooooh!

Скрит текст:
Идиотката Мерич не можа ли да подсети Йомер за тази вещица /още не мога да проумея кой обърка така превода още от самото начало- "вещица в сряда" казва Дефне, ама хайде, няма значение  Peace Peace/

Вместо за тази  ooooh! ooooh!

Беше си идеален повод, ама на- тя и него успя да опропасти  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

аз нали не съм си изпила още кафето пък и се опитвам да работя, та нещо не можах ти схвана мисълта   Blush Blush концентрацията ми спи  hahaha hahaha hahaha
дай жокер от приятел  Praynig Wink

Явна наистина още спиш, татлъм  hahaha hahaha
Думам, че щом думите на Дефне за съботната вещица трябваше да върнат спомени на Йомер, можеше да са спомените за първата им среща, а не за неговите сънища  Crossing Arms Crossing Arms

спях джанъм  Naughty ма вече съм будна  Mr. Green Mr. Green
ахааа ми като не четеше правилно гадината Crossing Arms идеите дето й предложихме  Mr. Green Mr. Green тя и за тая първа среща хич не помни според мен  Naughty ooooh!

# 39
ахааа ми като не четеше правилно гадината Crossing Arms идеите дето й предложихме  Mr. Green Mr. Green тя и за тая първа среща хич не помни според мен  Naughty ooooh!

Тя не помни предишната серия какво е писала, ние искаме отпреди 40 епизода да помни  ooooh! ooooh! Ама що не вземе да си погледне записките, да попрегледа някой и друг стар епизод..  ooooh! Или най- малкото да влезе нас да изчете, барем се усети.. ама нейсе  Whistling Whistling

# 40

Тя не помни предишната серия какво е писала, ние искаме отпреди 40 епизода да помни  ooooh! ooooh! Ама що не вземе да си погледне записките, да попрегледа някой и друг стар епизод..  ooooh! Или най- малкото да влезе нас да изчете, барем се усети.. ама нейсе  Whistling Whistling

а де  Whistling ма като се инати  Naughty ей на кви ги сътвори  hahaha hahaha пък мен чак на рима ме изби  Joy Joy Joy

# 41
Сладурковци  Heart Eyes Heart Eyes

# 42
Добър ден! Hug Hug Hug

Хоп и аз в темичката!

Темпи, lovekiss lovekiss lovekiss благодаря за красотата тук!

ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:
Тръгнах да гласувам в анкетата, но не разбрах "Дързост и красота" сериалът на Киво и Туба ли е?

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 12:43 от alex_94

# 43
  • Пловдив
Здравейте момичета!
За серията снощи съм на кантар, ще чакам превода да им видя диалозите.
Алекс, да за същия сериял става дума.

# 44

Общи условия

Активация на акаунт