Уреди за домашна грижа за кожата - 2

• 108 731
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
nadia_al   тази е моята, както и повечето тук  Joy, LW-006 се води модела, но всички работят на един и същи принцип при почистването.

https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1Zk2lKpXXXXc3XpXXq6xXFXXXo/-font-b … Facial-font-b.jpg
А откъде сте я поръчали?Може ли директен линк  Praynig

# 376
nadia_al   тази е моята, както и повечето тук  Joy, LW-006 се води модела, но всички работят на един и същи принцип при почистването.

https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1Zk2lKpXXXXc3XpXXq6xXFXXXo/-font-b … Facial-font-b.jpg

Благодаря ти  Hug bouquet
Ще я поръчвам и аз, че вкъщи си имам една тинейджърка, която и дума не дава да се проговори за механично почистване на черните точки от козметик, та да се пробваме с шпатулата да видим как ще се справи. А пък покрай нея ще си я ползвам и аз разбира се  Laughing

# 377
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Reinа и моята е същата бъзла и не търпи никаква болка. Използвах функцията CLEAN, държа шпатулата под 45 градуса наклон. Преди това обаче се къпа и напари хубаво лицето, после пръсках само с розова вода и минавах с шпатулата. Излезе една камара мас  Laughing. Не премахна всички черни точки, но над 80% се изчистиха. Прилагах натиск, но не както в клипчетата на конкретна точка. Затова си мисля, че ако редовно се почиства примерно веднъж в седмицата или на 10 дни, положението може да се владее перфектно. Само не знам до колко е безопасно използването на шпатулата в тази възраст.
Пробвай след баня да направите и парна баня на лицето. Така ще се размекнат черните точки и после по-лесно ще излизат.
Глори имат омекотител за комедони, разучи дали е подходящ да го използвате за тази цел :

http://europemedical-shop.net/%D0%BA%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1% … html#.WMD-yeSB82w

Зори, много ти благодаря!  bouquet Пробвали сме с предварително напарване на лицето, но и тогава няма разлика. Пробвали сме и след ензимна маска - пак същото.  Thinking Държа шпатулата под 45 градуса, опитвала съм и на КЛИЙН режим, и на ПИЙЛ, и на по-слаба, и на по-силна мощност...
Тя е със суха кожа, черните точки и разширените пори са само в Т-зоната, но нищо не остава по шпатулата, когато минавам.  Rolling Eyes
Този омекотител за комедони звучи интересно, ще поровя за информация дали е подходящ и откъде да го купя. Благодаря ти!  bouquet
Аз също се притеснявам дали е безопасно използването на шпатулата и затова не настоявам кой знае колко да е редовна в употребата й.

# 378
  • София
Reina, а ти виждаш ли полза върху твоята кожа? Дали е възможно уредът да е дефектен?

# 379
Reinа, явно се притесняваш да не я боли и не натискаш достатъчно, а само приплъзваш, Трябва си натиск, и моята има само по носа и го въртях и суках както ми е удобно, за да натисна добре и да изскочат гадините. Голяма борба водихме  Joy, ама после се зяпа два часа пред огледалото  Laughing. Виж горе на клипчетата, които пуснах, точно такава бяла мас излезе от носа и  Sick. Функцията за пилинг само остъргва  кожата, не я прилагай при нея, използвайте само Почистване  Peace
Да не би пък да не е на ред твоята шпатула  newsm78, разпрашва ли водата и хвърчат ли пръски, докато работиш с нея?

pacolina_ , моята шпатула е от нашенски сайт, по-назад съм пускала 2-3 пъти линка. Разгледай темата, има доста пуснати линкове от момичета, които си я взеха от Алито.

# 380
Илли, честно казано, не виждам особена полза и върху своята кожа. Но моята е много суха, нямам черни точки и може би затова ми е трудно да преценя. Ползвам най-вече функциите Лифт, Пийл и Тоун.
Минава ми през ума, че може да е дефектна, но няма как да разбера. Издава звуци, вибрира, разпрашава водата/гела или каквото ползвам...  Rolling Eyes

Зори, май наистина не натискам изобщо, но като опитам, тя пищи все едно я коля. И като цяло трудно се навива да я чистя - била съм я тероризирала и стресирала.  Laughing
Гледах клипчето /май вече съм изгледала всички в нета  Laughing/, но при нея няма такъв себум. То и при мен няма, хем себе си не жаля, но както казах, моята кожа е бедна на липиди и си мисля, че затова нищо не пуска.  Laughing
Да, разпрашава продукта, вибрира, бръмчи.... Явно трябва да придумам девойката да изтърпи по-силен натиск.

# 381
Значи всичко с машинката ти е на ред  Peace. Щом ти е суха кожата, при теб няма да видиш от горните красоти, но от нейния нос със сигурност трябва да излязат. Ултразвука си е неприятно усещане, и моята врещеше и се дърпаше, но като видя резултата остана доволна и следващият път няма да я убеждавам дълго  Laughing. Дай и малко време и я убеди да изтърпи за 3-4 минути, а ти натисни малко повече. Носа даже се минава със страничните заоблени ръбчета, заради извивките. .Ссуетата все пак ще си каже думата  Wink bouquet

# 382
Момичета ползвам мезото+ 2 разл.крема за целулит по два пъти дневно(или един ако нямам време) и смятам че има ефект,нооо трябва много постоянство Аз като ползвам крема за целулит ставам с червени бедра, а като ползвам гела ставам като желе малко лепнеща,но се изтрайва.Според мен "гладенето" с мезото си има много добър ефект,особено ако използваш добри продукти. Peace

# 383
ох, знам че съм готованка, но дайте линк за хубава и изгодна шпатула, в алито или де да знам.... Embarassed

# 384
  • софия
Момичета ползвам мезото+ 2 разл.крема за целулит по два пъти дневно(или един ако нямам време) и смятам че има ефект,нооо трябва много постоянство Аз като ползвам крема за целулит ставам с червени бедра, а като ползвам гела ставам като желе малко лепнеща,но се изтрайва.Според мен "гладенето" с мезото си има много добър ефект,особено ако използваш добри продукти. Peace
С кое мезо бялото или черното с прозрачно и кабел.А целулитните продукти кои са ,как почистваш преди и след антиц.процедури уредът?

# 385
Какво толкова това почистване - тампон със спирт и толкова.

# 386
  • софия
Какво толкова това почистване - тампон със спирт и толкова.
Питам, все пак после ще си вкарваш ампули с този уред на лицето.
Аз когато си взех дермаролерът исках да го пробвам и за целулит ,козметичката каза друг да си взема да не стане ифекция .

# 387
Бях чела някъде, че уреда за мезотерапия се почиства само с мокра кърпа и после се подсушава хубаво, а шпатулата със спирт. За мезото с игли е логично да се дезинфекцира хубаво и да се ползват две отделни за лице и тяло, тъй като там си има микро травми и инфекция не е изключена, ако не се поддържа добра хигиена.

# 388
Значи всичко с машинката ти е на ред  Peace. Щом ти е суха кожата, при теб няма да видиш от горните красоти, но от нейния нос със сигурност трябва да излязат. Ултразвука си е неприятно усещане, и моята врещеше и се дърпаше, но като видя резултата остана доволна и следващият път няма да я убеждавам дълго  Laughing. Дай и малко време и я убеди да изтърпи за 3-4 минути, а ти натисни малко повече. Носа даже се минава със страничните заоблени ръбчета, заради извивките. .Ссуетата все пак ще си каже думата  Wink bouquet

Ще се пробвам, Зори, много благодаря за помощта!  bouquet Може би наистина ако види резултат, няма да се дърпа толкова. А като няма ефект и аз се обезнадеждавам - заради нея взех шпатулата.
А на носа точно с ръбчетата като понатисна и лиглата врещи като че ли я ръгам с нож.  Laughing

# 389
С кое мезо бялото или черното с прозрачно и кабел.А целулитните продукти кои са ,как почистваш преди и след антиц.процедури уредът?
Ползвам бялото мезо(от Алито) ,продуктите са :
http://kozmetikabg.eu/anticeluliten-krem-lipoaminosel-p-2341.htm … bcuf3tcr98u17r8p3
http://condiciashop.com/profesionalna-kozmetika-dermedics/DERMED … ntakten-gel-250ml
като ги редувам сутрин единия вечер другия или ако не мога два пъти дневно, през ден ги редувам.Уреда почиствам с мокра кърпа.

Общи условия

Активация на акаунт