Уреди за домашна грижа за кожата - 2

• 108 706
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Духи пухи сподели ,за немския амазон ,там са много изгодни геловете.
Взех си слим,колаген и хиур.по 0.500 трите за 60лв до вкъщи.

Би ли дала линкове към геловете.

# 721
  • UK
Духи пухи сподели ,за немския амазон ,там са много изгодни геловете.
Взех си слим,колаген и хиур.по 0.500 трите за 60лв до вкъщи.

Би ли дала линкове към геловете.

Малко по-напред, из страниците, ще ги откриете Peace

# 722
  • София
Аз да ви кажа не съм очарована от употребата на шпатулата с гел. Имам от Амазон този с хиалуроновата киселина. Самият гел е хубав, но когато минавам с шпатулата (режим почистване), гелът се събира върху пластината и на всеки 20-на секунди трябва да спирам и да почиствам пластината. А след него кожата остава суха и пак трябва да се мокри. Може и аз да не правя нещо като хората, знам ли. Но за мен най-лесния вариант за употреба е едно празно шишенце от спрей и го пълня с обикновена вода и просто пръскам върху лицето преди да мина с шпатулата.

# 723
Да, шпатулата само с вода и при почистване и при функцията за лифтинг или вкарване на ампули.
Гелът е удачен при уредите за йонофореза и мезотерапия  Peace

# 724
  • софия
Момичета  на коя светлина използвате уредът(бялата мезотерапия) за целулит newsm78.

# 725
Момичета  на коя светлина използвате уредът(бялата мезотерапия) за целулит newsm78.
Синя Peace

# 726
  • софия
Стаси благодаря ти.
За лицето -жълта беше за бръчки ,синя за пъпки и мазна кожа.А за околоочен контур пак ли с жълтата?

# 727
Стаси благодаря ти.
За лицето -жълта беше за бръчки ,синя за пъпки и мазна кожа.А за околоочен контур пак ли с жълтата?
За бръчки е червената.  Peace

# 728
  • В близката далечина...
Привет момичета, вчера ми пристигна уреда за безиглена мезотерапия.Вчера и днес чета относно ползването му.Имам един лаишки въпрос от изчетенето до тук.Ако правилно съм разбрала уреда за мезотерапия се ползва само с гелове и ампули на водна основа...така ли?Аз имам едни био масла и мислех с тях да пробвам, но понеже се обсъждат няколко уреда и съвсем се обърках.
Имам този уред за околоочния контур и го ползвам и с етерични масла и нямам проблем с неприятни усещания.

# 729
Стаси благодаря ти.
За бръчки е червената.  Peace
Червена - за бръчки
Синя -  за целулит и акне,пъпки
Жълта - за мускулни и ставни схващания и неволи.

Пробвала съм жълтата при едно пренатоварване на мъжа ми в фитнеса с най-обикновен крем-гел на водна основа с кестен и др.неща и за един път -10 мин сеанс значително го облекчи и на другия ден ми каза че не го боли толкова вече.
Червената я ползвам постоянно за лице.На седмицата веднъж.Не тр да се прекалява,защото ще се получи обратен ефект.В началото се правят ударно повече сеанса, напр. 2 седмици по три пъти седмично и после веднъж на седмицата.
Синята за целулит има ефект,но трябва много постоянство.Правя си вече 2 месеца,промених и др.неща като например храненето(започнах ниско въглехидратно,високо мазнинно хранене -НВ ВМХ),защото аз тренирам от много години и нещата ми се получиха.Страхотни бедра с почти никакъв целулит вече. Peace

# 730
lllora, всички тези уреди се ползват само със серуми/гелове/ампули на водна основа. Маслените не вредят, но няма ефект от тях с уредите, тъй като не проникват в дълбоките слоеве на кожата както водоразтворимите продукти.
Затова с уредите ползвай водоразтворими продукти, а маслените отделно, в дните в които не правиш процедури.

stasy_f , споделяла си и съм си записала какви продукти ползваш, но може ли да споделиш в каква последователност ги ползваш, как точно  и по колко пъти седмично, моля  Hug Grinning

# 731
  • В близката далечина...
Много ти благодаря, Зори bouquet !Писалката я ползвам от няколко месеца и вероятно защото използвам био олио (от костилки на кайсия за околоочния) нямам този "уау" ефект както моя приятелка (която всъщност ми и подари уредчето).

# 732
lllora, всички тези уреди се ползват само със серуми/гелове/ампули на водна основа. Маслените не вредят, но няма ефект от тях с уредите, тъй като не проникват в дълбоките слоеве на кожата както водоразтворимите продукти.
Затова с уредите ползвай водоразтворими продукти, а маслените отделно, в дните в които не правиш процедури.

stasy_f , споделяла си и съм си записала какви продукти ползваш, но може ли да споделиш в каква последователност ги ползваш, как точно  и по колко пъти седмично, моля  Hug Grinning
Когато ползвам мезото вече веднъж на седмица си слагам маската с орг.силикон:
http://kozmetikabg.eu/antibrachkova-maska-lice-anesi-lissant-p-2457.html
после си слагам и серума с хиал.киселина-SERUM AQUA VITAL-
Скрит текст:
Серум за максимална концентрация за клетъчна детоксикация и дълбоко овлажняване. 3D Hydra APS - овлажняване, Celldetox® - Детоксикация на клетките, Biodyne TRF: Богат на амино-киселини, витамини и минерални соли. DSH CN: Био-технологична смес между Органичен силикон и Хиалуронова киселина. Plant Phylderme: Реплика на растителни екстракти, действа като продължителен клетъчен регенератор
това е предимно хиал.киселина ,която изключително добре ми се отразява на кожата и след като попие си слагам крем(домашно приготвен),който съдържа и масла и алое.
Когато не ползвам уреда измивам лицето с хубав измиващ продукт( от alverde съм най-доволна като цена качество),който е за суха кожа,после си слагам гел с хиалурон поне три пъти седмично и отгоре пак крема ми,когато не ползвам гела нанасям само крем и вечер преди да си легна някое масло под очите съвсем малко(краставица,арган,щраусово) и то понякога.

# 733
stasy_f , благодаря за изчерпателният отговор  bouquet, аз имах предвид антицелулитната терапия която прилагаш. Ако не те мързи драсни някой ред и за нея  Hug

# 734
stasy_f , благодаря за изчерпателният отговор  bouquet, аз имах предвид антицелулитната терапия която прилагаш. Ако не те мързи драсни някой ред и за нея  Hug
Антицелулитната терапия,тъй като не е по темата :
Скрит текст:
Правя си през 2-3 дена с  мезото+крема -ANESI - LIPOAMINOCEL като в началото беше всеки ден,даже и по два пъти,след месец някъде разредих процедурите;редувам с този крем и един антиц.гел(гела много лепни и го ползвам по-рядко);сега включих и вакумките като мажа с нещо мазно-комбинация от масла с антиц.действие като ги ползвам пред 2-3 дена;за целулита ми помогна според мен пиенето на силиций на Дерма Гард и основно режима на хранене,това беше последното нещо,което наистина го изчисти поред мен,защото режима го спазвам от месец и горе долу от тогава има видимо подобрение и изчистване.

Общи условия

Активация на акаунт