Юнчето расте на топло в мама и скоро ритничетата му ще усетим с трепет голяма

• 47 156
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Аиша всичко ще е наред, почини си днес  Hug
Cherryto добре дошла! Пожелавам ти една безпроблемна бременност и живо и здраво детенце Simple Smile
Mrs. P харесват ми упражненията и аз ще ги пробвам Wink

# 91
Аиша дано да ти мине бързо, но щом няма болки или кървене трябва всичко да е наред.

бебка много ме разсмя  Joy

Desert^girl повечето минаваме през такива периоди, особено когато ни е първа бременност такива страхове и мисли са неизбежни. Успокой се и мисли позитивно, до юни имаме достатъчно време да се подготвим за новото предизвикателство  Wink

И аз се замислям за някакви тренировки или поне йога, че с тази зимна бременност ще приличаме  на снежни човеци на края  Grinning

# 92
Момичета здравейте казвам се Сабиха Simple Smile чакам бебе номер 2. Термина ми е на 15 юни. Пак момче Simple Smile  вече си имаме един мъж (Кевин) на 2,5 годинки. Живея в Германия работя и нямах време да пиша, а и разбрах края на 3 месец, че ще ставаме за 2 път родители на мъж Simple Smile

# 93
Здравейте момичета! Днес посетих моя лекар заради силните болки в корема, които имах вчера. Той ме прегледа и каза, че това се дължи на бялото течение  Rolling Eyes Явно става въпрос за някаква инфекция, но не ми пусна изследвания, натиска тук-там и ми изписа Флажил. Каза, че ако се повтори случката ще трябва да пия антибиотици. Та така, аз мислех, че това течение е безобидно, защото липсваха други симптоми за инфекция или гъбички, но явно не е съвсем така. Съветвам ви ако имате някакво течение да му обърнете внимание докато не се усложни ситуацията. Благодаря на *Cathy* за мнението и за количките за близнаци. Ще поразгледам още, има време, само всичко да е наред.

# 94
Здравейте аз съм си  в болница на мен ми отказаха серклажа заради отлепването,което си имам, ще трябва да си почивам повече и да се моля всичко да е наред Simple Smile

# 95
Привет Sabiha! Добре сошла Simple Smile Лека бременност! Simple Smile
Sweetdangr няма ли да е по-добре да си пуснеш микробиология и тогава да вземаш лекарства? И аз имам течение, но микробиологията ми излезе чиста, въпреки, че бях доста притеснена.
Alisya почивай щом трябва, дано скоро има подобрения. Успех!  Hug

# 96
  • Сопот, Пловдив

sweetdanger, и аз се зачудвам малко как ги изписва този лекар така лекарствата без микрибиология. Как пък разбра, че е от течението без изследвания, навсякъде пише, че е нормално да има по-засилено бяло течение при бременност. Че чак и антибиотик е готов да даде. Аз слагах глобули за гъбички, но при мен беше очевидно, че е това и микробиологията го потвърди. Напълно е възможно, разбира се, да са гъбички или инфекция и при теб, но просто ми е малко странно да се изписват лекарства на око, ако нямаш други симптоми като примерно сърбеж, зачервяване или жълтеникав цвят на течението.

Добре дошли на всички нови попълнения!  Hug

# 97
И аз така мисля, как може на бременна без микробиология да назначават лекарства. А и флажил не от най безобидните. Направи микрото. И след 3 дни ще има резултат.

# 98
alisya123, почивай и всичко ще се оправи, а щом си и в болница те наблюдават и не се притеснявай.
Колкото до гадните гъби наистина е добре, ако е било само течение да се вземе микробиология преди да се пият особенно антибиотици. Моите си бяха видими на прегледа, но аз си бях подготвена, защото бях настинала и след това винаги ги лепвам Sad, но след един Гиназол всичко премина.

# 99
Мисля че Флажил е било противомикробно, не срещу гъби. Моето течение прилича на гъбично, има понякога парченца, извинявам се за подробности, в него. Обаче на микробиологията не се открива нищо.

# 100
  • София
Добро утро!

Cherryto, Сабиха, добре дошли и от мен!

Алисия, почивай и мисли позитивно  Hug

Какви са тия лекарства без микробиология? Аз също имам засилено течение, две МБ пускахме - и двете са чисти и нищо не пия. Дори и да има нещо, първо трябва да се знае какво е и чак тогава лекарства...

Тренировки и аз правя отскоро, защото това обездвижване наистина ми идва и на мен в повече.

Аз бях на преглед вчера - младежът още си е младеж Simple Smile Всичко си има, 13 см от глава до дупе и около 250 грама. Утре ще ходя сутринта на гладно да дам кръв и урина за изследвания. Иначе всичко ни е наред Simple Smile

# 101
Момичета не се оставяйте да ви лекуват без изследвания Naughty
Скрит текст:
Това е много несериозно особено при бременност. Може да има сто причинителя на течение, а може да има такова и без да има нещо. Малко или много всичко отива при бебето. Моят лекар не случайно има особено мнение за доста лекарства и е против лечение преди 20та седмица. Освен това гъбите се лекуват с антимикотици, други гадини с АБ. Има определени видове гъби, които не се лекуват с антимикотици и са опасни за разлика от тривиалните албиканс.
Добре дошли на новите момичета Hug

# 102
  • София
Много ви благодаря за топлия прием  bouquet
За гъбичките наистина е доста съмнително,че не са пуснали микробиология  newsm78 Все пак за да е адекватно лечението трябва да се знае срещу какво се борим?!
Cathy при теб мерят CRL? При мен последните пъти измерват главичките и крачето и не казват колко е пораснало от главата до дупето. Още ми е трудно да се ориентирам така и вчера попитах, а док каза, че вече било голямо и много шавало, затова не можело да се мери от глава до дупе  newsm78 Задоволявам се сега с грамажите - 142гр.  Heart Eyes

# 103
Чери,добре дошла и тук  Hug
За гъбичките и аз съм на мнение,без МБ-да не се прилага лечение.Моят доктор и преди да забременея и сега,без МБ никога нищо не ми изписва за тях.

# 104
  • София
Чери, да, още мерят CRL. Мери и поотделно глава, корем, бедро и т.н., но го мери и така. Със зор го измери, де, още малко и няма да се побира цялото изображение на екрана, че да го измерят, но засега още става.

Аз си записах най-накрая час за ФМ - на 6 февруари ще ходя, пак при д-р Янкова в "Св. Петка", където ходих и за ранния скрининг.

Общи условия

Активация на акаунт