Юнчето расте на топло в мама и скоро ритничетата му ще усетим с трепет голяма

• 47 157
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • София
При мен вече гледат ''на парче''. Бях много разочарована като го измериха така миналия път и нямаше с какво да сравня размерите.  #Crazy Да не говорим, че почти нищичко не видях от последните 2 прегледа  Crossing Arms Вчера поне ММ успя да гледа, че аз съвсем нямах възможност да си изкривя така врата. Иначе казват, че върви малко по-голямо, което е облекчение за мен, понеже покрай настинка тези дних свалих килцето, което и без това трудно качих. Предполагам сега ще наваксам доста бързо - дано не се отрази на кожата.

# 106
Здравейте мами! Simple Smile
Ходих днес на втора ФМ - всичко е наред с бебчо. Върви по-едър с няколко дена - 360гр  Simple Smile Доволна съм от прегледа, докторката успя да заснеме и личицето му  Grinning Потвърди се и пола - 100% мъж  Grinning

# 107
Колко хубаво. Simple Smile Аз нямам търпение за ФМ, но съм чак в края на другата седмица. Поне като чувам за хубавите ви резултати се обнадеждавам, че и при нас всичко ще е наред. Само хубави новини за всички! Hug

# 108
Днес изпитвам някакъв дискомфорт низко долу, в областа на пикочния мехур. Поне мисля че той е там. Все едно е опъната в него вертикална жила и като съм изправена мен ми боли. Не знам, бебето е било с главата на долу на фм, дали ми натиска мехура... Даже като кихнах малко изпуснах  Embarassed Нещо много рано почват тези проблеми с мехура... Sad

# 109
От два три дни имам някакви болки в малкия таз, все едно по цял ден правя шпагати. Явно от толкова стоене в къщи в това кофти време ще е така.

# 110
Момичета, гледам, че пишете за упражнения, но аз да ви питам за един по-друг вид такива Simple Smile Правили ли сте упражненията на Кегел, четох, че е много полезно да се правят по време на бременността и след раждането?

# 111
Момичета да ви попитам от около три дни имам болки в областа на срамната кост и от страни точно на сгъвката на краката м/у срамната кост и бедрото не знам дали обясних правилно. Болките са предимно вечер и то след като съм се разхождала през деня или съм чистила вкъщи, има ли шанс да са контракции? В четвъртък съм на лекар, но се чудя дали има повод за притеснение.

# 112
Момичета да ви попитам от около три дни имам болки в областа на срамната кост и от страни точно на сгъвката на краката м/у срамната кост и бедрото не знам дали обясних правилно. Болките са предимно вечер и то след като съм се разхождала през деня или съм чистила вкъщи, има ли шанс да са контракции? В четвъртък съм на лекар, но се чудя дали има повод за притеснение.

Моите болки са същите на същото място. Все едно дъм правила гимнастика цял ден. Предполагам, че тялото ни се подготвя по някакъв начин вече за раждането.

# 113
Товп мисля че от растягивания на хрущали. Забравих как тачно се казва този симптом. Лекар може да изпише нещо за тази болка.

# 114
  • велико търново
Добър вечер мами.Мале колко много сте изписали,нямам време да ви чета но обещавам да го направя Simple Smile имам един въпрос от два дена ме боли ниско мн ниско над клитора,болката я усещам от ляво ту отдясно,мускулна е....не знам дали е нормално,но ме притеснява.Примерно като се събличам и като събувам левия крак и ме боли отляво,като вдигна др. От дясно  newsm78 като се пързулнах днес с десния крак днес пак ме заболя отдясно....като разтегнато сухожилие или ударено място...някой знае ли нещо?

# 115
Вчера говорихме с приятелка точно за тези болки там долу ...
Каза, че е от разширяването на таза. При нея е продължило от сега 5-6 месец - до края Sad
Момичета, имате ли вече линеа негра и кога се появяваше ?
Забравила съм .... с първата бременност имах много ярка, след аборта седя доста дълго време докато избледнее

# 116
Аз още нямам тази чертичка. При някои доста късно се появява. Обаче зърната ми и техните ореоли станали кафяви.
Ох с тези болки почвам да се притеснявам дали не е цистит. Щото като натискам малко нагоре от окосмяването и ми боли. Не мога да кажа че често бягам до тоалетна. През деня не, вечерта почесто. И този гадно бяло течение, воднисто. Постоянно ми е влажно белиото.  Cry

# 117
  • велико търново
Бе не знам ама тази вечер ме сряза яко ниско корема и много се уплаших....долу горе 40 мин ме държа пих едно ношпа и ме отпусна....в четвъртък съм на преглед дано всичко е наред че и тая шийка ме притеснява дано не се е скъсила Sad

# 118
Аз да ви споделя , че съм голяма шаш и паника и от най малкото се плаша , скачам , започвам да мисля глупости ... Та добре , че мойта свекърва е акушерка и е най - милия и любвеобвилен човек та ме обгръща с внимание и ми обяснява всичко подробно . За тези болки , при срамната кост е нормално да ги има таза се разширява също така има и някакви други костици там , които са под напрежение . Също така и аз мислех дали нямам цистит само се пипам по корема натискам... тя ми забрани  Laughing тъй като по този начин съм дразнела матката. Предстой ми на 19 втората МФ при д-р Марков и се вълнувам , много се надявам всичко да е наред . Баба ми ми се чуди  Laughing вика ми че не съм наред за всичко като някоя хипохондричка хаха тя когато била бременна с майка ми отишла в 9 месец на преглед , защото и били отекли краката пък ето била си родила нормално и всичко си било наред хаха

# 119
Да попитам има ли някой който следи бременността си при др Катя Венкова

Общи условия

Активация на акаунт