Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 8 тема

• 52 805
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Дами,
може ли да ми изчислите Юнона в кой дом е и в кой знак?

В www.astro.com можеш да си я включиш да те излезе и да я видиш къде е. Juno!

Но мисля, че едва ли някакъв астероид влияе ужасно много...
нещо за брака, ахааа...

и мога и да ти помогна

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 19:45 от ♥♥ Fiesta

# 241
  • София
Благодаря ви за подкрепата момичета  Hug
Малка ни е надеждата но я има  Praynig
Знам че всеки има тежки моменти в живота ама ми се струва, че мойте все накуп и по-много  ooooh! знам че и това е само в моята глава, мрън  Joy
Алена, то транзитен уран ми се подмотва от много време там ама явно в момента и Плутон и Юпитер настъпват към тао-квадратите и ще е драма голяма  Rolling Eyes а тез тао-квадрати засегнат ли се от някой малефик и нещата загрубяват рязко, че и бавно се движат пустите  ooooh! не намирам начин да ги отработя  и това е, всеки път едно и също  ooooh!

# 242
Лайла, имай надежда!  Hug
Транзитен Сатурн е в точен съвпад с натален Нептун и така активира куинконса му с Луната. Досещам се каква е диагнозата. Сатурн е в същия аспект и с куспидата на 4 дом. Но пък управителя му и управител на 9 дом, 6 за майка ти, Венера е в секстил с Меркурий, който управлява 2 за нея - ресурсите и съпротивителните сили на тялото й.
Дирекционна Луна е в първите градуси на Дева - на майка ти й предстои смяна на режима с по-здравословен и щадящ. Диета, прочистващи процедури, всичко, касаещо здравословно ежедневие.
Това е на пръв поглед.

Най-добре ще бъде да се разгледа нейната карта.

# 243
  • София
Маги благодаря ти   Hug
Имам един разясняващ въпрос Embarassed кой дом вземаш за майката, дома на луната в натала ми нали  newsm78
Не искам да се гледа нейната карта, страх ме е какво може да се види  Sad

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 23:43 от Lailah

# 244
Четвърти дом  Peace

# 245
  • София
Четох аз че може и 4 дом може и 10 да се брои (едва ли не както човека с натала чувства) и от луната може да броиш  Rolling Eyes накрая реших, че нищо не искам да гледам щот ще се отчая повече  Rolling Eyes

# 246
Lailah,
Остави аспектите. Отиди в руската църква в София и от цялата си душа се помоли за майка си  на мощите на св. Серафим..   Hug
Всяка вечер чети молитвата  за болни родители.

# 247
  • София близо до Витоша
Натал - 7 дом в Стрелец + Уран и Юпитер.
В момента транзит Сатурн, прогресивна луна и Лилит отново в 7 дом.

Какви аспекти трябва да гледам, за да видя дали ще дадат развод,раздяла?

# 248
Ох, лайла съжалявам да прочета за такива проблеми Sad

мен пък ме настъпи Сатурна в 6 дом. Не че ми има нещо кой знае какво, ама все по болниците вися, половината си заплата оставям там вече трети месец... На всичкото отгоре и диетата ми забуксува, та съвсем се отчаях Sad

Херцен като каза за усещането аз съм установила, че има карти, които като ги отворя и веднага ми "проговарят", а има и други, дето не ги усещам и това си е. то вярно, че и знанията ми не са много, ама все пак колкото за грубата рамка обикновено стигат...ама не винаги Simple Smile))

Аз пък много обичам да си чопля картата, даже понякога и навън като съм си я представям и я мисля. Но на мен по принцип наталът ми е много по-интересен от прогностиката.

# 249
  • София
Елч  Hug
И аз съм като теб - също натала ми е по-интересен.
А и това с прогнозирането смятам, че човек много не трябва да се рови   Rolling Eyes

# 250
  • София
Кога е най-подходящо за:
- чистене на дома
- започване на ново начинание
- разчистване на стари познанства?
Новолуние?

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 09:18 от Starrydream

# 251
Елч  Hug
И аз съм като теб - също натала ми е по-интересен.
А и това с прогнозирането смятам, че човек много не трябва да се рови   Rolling Eyes
О, аз бих искала да знам. Даже, ако мога да разбера кога ще умра най-добре Simple Smile)))

Но някак се стресирам като видя напрегнати аспекти, а и като знам, че това са периоди "с повишена опасност за еди какво си" или с "увеличени възможности за едни какво си" и ми е твърде несигурно. не си заслужава стреса, който ми образува  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 252
Елчи, защо ти е да знаеш кога ще умреш  Tired аз съм точно обратното, хич не искам и да знам, най-чного тотално да изперкам.  Crazy

Скоро наближава и Слънчевото затъмнение, имате ли наблюдения, кое, какво, как  Crazy

# 253
Адри, винаги съм искала да знам! Може би защото У8 ми е в съвпад с Меркурий. Изпитвам безкрайно любопитство на тази тема. Колко съм си зяпала 4-тия дом, ако знаеш. Но пусто имам 4 планети в него и на всичкото отгоре Юпитер и Сатурн в съвпад там. Иди разбери! Laughing

# 254
  • София
Елч значи на мен У8 ми е Меркурий ама не знам дали искам да знам. Любопитна съм ама знам, че ако разбера нещо гадно и почвам яко да се психясвам  Rolling Eyes
А 4 дом е празен и управителя му съвпада с У8  Joy

Общи условия

Активация на акаунт