Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 8 тема

• 52 805
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Лайла, и на мен У4 ми е в съвпад с У8 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
звучи ми като сигурна работа - ще се мре, въпросът е кога и най-вече как Joy

п.п. У4 ми е и У12. мнооого сценарии съм разиграла Grinning

# 256
Аз какво да кажа като имам Сатурн и Уран в съвпад в 4  Crazy Crazy

Обаче пък У4 ми е в 9 и е добра поставен, та дано си поживея  Praynig

# 257
на мен ми звучи супер Simple Smile още повече че Сатурн в 4 дом дава дълъг живот.

# 258
Абе колко дълъг живот да дава, точно пък Сатурн  Laughing а и е в съвпад с Уран, който също е в 4, а е У6.

Но затова и предпочитам да не го мисля, защото най-много да се депресирам  Laughing

Аз имам един въпрос. За годеж какви аспекти да гледам? Пак ли се гледа 7Д и какви по-точно аспекти трябва да са налични-транзити, прогресии?  newsm78

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 20:50 от Adriana11

# 259
  • София
Управителят на седми дом и сключваните от него аспекти дават възможностите за сключване на брак. Лично аз за предполагаема дата гледам прогресивната карта.

# 260
Ами не, аз питам за годеж. В смисъл когато се сгодиш, предложат ти и т.н.
Иначе за самото сключване на брак ок ама за годежа не ми е много ясно, какви аспекти трябва да са налични

# 261
  • София
Когато се активира управителят на седми дом. Това може да се случи чрез прогресивна луна и/или транзит на Венера/Марс. Сгодяването/взаимното съжителство предполагат духовна и физическа връзка, която пред звездите имат сила на брак. В крайна сметка бракосъчетанието не е полагане на подпис, а обвързване на друго (по-горно) ниво. Надявам се да ме разбра. Наистина е хубаво картата да се гледа от непознат, както отбелязаха по-горе. Иначе се вкарвате в излишни филми. Също забелязвам, че тук се обръща прекалено внимание на аспектите, което е грешка.

# 262
Ами да, но в случая предложението за брак и взаимното съжителство са в различни периоди. Но ще погледна тогава прогресивната карта, в деня на предложението, да видим дали има такива показатели.  Peace

# 263
  • София
Налагаш прогресивна върху натална, транзитна върху натална, транзитна върху прогресивна. Събитието се случва на 100% ако има поне 3 потвърждения. Важна е датата на взаимното съжителство. Останалото е последващ процес (завършване на вече започналия такъв).

# 264
Добре де, сега в крайна сметка кое да гледам, датата на започване на взаимно съжителство или датата на предложението?
Според мен все пак от значение има датата на предложението.
Вие може да сте живели заедно много време, но предложението да дойде много по-късно, както и обратното.

В случая, за който аз питам, предложението се е случило преди съвместното съжителство

# 265
  • София
Обикновено първо хората живеят заедно, после се решават на брак, но при вас е станало обратното. Значи датата на предложението дава начало на процеса в този случай, да.

# 266
  • Sofia
Кога е най-подходящо за:
- чистене на дома
- започване на ново начинание
- разчистване на стари познанства?
Новолуние?

2-3 дни преди Новолунието е най-добре  Peace

# 267
Здравейте!Искам да си попитам как мога да си изчисля с точност часа на раждане?Понеже само с една минута и вече съм към друг асцендент. А имам съмнения, че не съм този асцендент който ми показва часа на раждане. Peace

# 268
  • в 1001-та нощ
За това се иска опит - или се обръщаш към добър астролог, който да ти направи ректификация или придобиваш опит и знания, за да си направиш сама Simple Smile На 1 стр. има и един сайт, в който можеш да опиташ.

# 269
Мисля, че всеки един транзит или прогресия могат да имат и положително и отрицателно тълкувание, да не говорим пък за нюансите, които са безкрайни. Конкретния човек, който си гледа картата може да прочита събития в позитивен или внегативен план в зависимост от личното предразположение на личността, най-просто казано оптимист или песимист. Но какво ще стане на края само господ знае. Когато прочитаме вече отминали събития, пак по транзити и прогресии е съвсем друго, там го виждаш в картата, знаеш какво е станало и казваш - да така беше...

Общи условия

Активация на акаунт