Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 8 тема

• 52 805
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Хора, как ви се отразява затъмнението?

При мен не знам какво става, но нещата вкъщи не са ок.

По оста 6/12 Д, но не прави аспекти. Каква е логиката да ме "удря" в личните взаимоотношения?

Затъмненията, които минаха миналата година, ми бяха по оста 1/7Д, с доста аспекти, еми тогава не се отразиха по този начин.

В шах съм и не знам какво да гледам  ooooh!

Защо казваш по оста 6/12Д? newsm78 позицията на луната в 2:34 на 11.02 при мен примерно е на МС. В смисъл не разбирам, трябва ли да я разглеждам и в 4Д?
а понеже задаваш въпрос... ми нищо не усещам... по-скоро мисля трябва да съм под страхотно напрежение от работата, а сякаш не съм newsm78 и пак пу-пу де, предпочитам така...

ето тук намерих нещо, където говорят за голям интензитет:
http://-spam132-/2017/02/moon-eslipse-let-go-the-past/

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 09:01 от ♥♥ Fiesta

# 226
Хора, как ви се отразява затъмнението?

При мен не знам какво става, но нещата вкъщи не са ок.

По оста 6/12 Д, но не прави аспекти. Каква е логиката да ме "удря" в личните взаимоотношения?

Затъмненията, които минаха миналата година, ми бяха по оста 1/7Д, с доста аспекти, еми тогава не се отразиха по този начин.

В шах съм и не знам какво да гледам  ooooh!

Защо казваш по оста 6/12Д? newsm78 позицията на луната в 2:34 на 11.02 при мен примерно е на МС. В смисъл не разбирам, трябва ли да я разглеждам и в 4Д?
а понеже задаваш въпрос... ми нищо не усещам... по-скоро мисля трябва да съм под страхотно напрежение от работата, а сякаш не съм newsm78 и пак пу-пу де, предпочитам така...

ето тук намерих нещо, където говорят за голям интензитет:
http:///2017/02/moon-eslipse-let-go-the-past/

Ами да, гледа се в кои домове попада, защото задейства темите, очертани от въпросните домове. Затова казах, че при мен е оста 6/12Д.

# 227
Adriana11 за дома в който попада е ясно, но защо и срещуположния

# 228
  • в 1001-та нощ
Deziderata, всички, които прохождат, се хвърлят на прогностиката ( и аз не съм изключение Simple Smile  ). Но е важно да се разберат и усвоят основните принципи и базовото познание. Затова и аз съм на мнение, че е хубаво да започнеш от самото начало - да кажем от домовете, след това светилата и планетите. Примерно, след като си разбрала за домовете - гледаш къде ти е слънцето - по знак и дом, опитваш да го разбереш, после луната, Меркурий и т.н. След това аспектите - започни от мажорните, виж в твоята карта какви има, опитай да ги разбереш ...

След това преминаваш и към прогностиката.  Blush

# 229
Herzen, A.l.e.n.a., благодаря!  Hug

Значи планетите и по дом, ОК, отбелязвам си.
Прогностиката ми е интересна, защото животът ми се преобърна (за кой ли път) и реших да видя какво, аджеба става с мен.
Прогностиката за този месец за мен лично е едно към едно, дори по дати.  Shocked

Но като четох за някои от планетите си преди няколко месеца, толкова ужасни неща намерих, да се чуди човек как съм жива. Затова спрях, за да не се стряскам излишно и натала го оставих на мира. Затова и напредвам така бавно. Значи, ако искам да разбера транзитите, трябва да съм наясно с аспектите.

А онова което съм гледала дори не е възел, а астероид Фортуна, който в картата на транзитите изглеждаше, че е в конюнкция, докато не видях, че във въпросната карта няма точен час на раждане.
Направих си друга, а там са далече една от друга, и има обяснения за всяка дата!
Отивам да чета.  smile3529

# 230
  • София
Значи Адри и на мен затъмнението пак ми е в 7 дом ама хич не ме тресат любови  Rolling Eyes тежки семейни проблеми (майка се оказа тежко болна) и на работа някакви неуредици, малко повече от обичайното  ooooh! та не си сама  Confused

# 231
  • в 1001-та нощ
....Но като четох за някои от планетите си преди няколко месеца, толкова ужасни неща намерих, да се чуди човек как съм жива. Затова спрях, за да не се стряскам излишно и натала го оставих на мира. Затова и напредвам така бавно. Значи, ако искам да разбера транзитите, трябва да съм наясно с аспектите.

...

Ако си чела Люмиер  Mr. Green

Мисля, че я има книжката за домовете на 1 страница. Започни с нея, после включи и планетите Simple Smile След това аспектите. Така и в прогностиката ще ти е по-леко и ориентирано Simple Smile

# 232
Значи Адри и на мен затъмнението пак ми е в 7 дом ама хич не ме тресат любови  Rolling Eyes тежки семейни проблеми (майка се оказа тежко болна) и на работа някакви неуредици, малко повече от обичайното  ooooh! та не си сама  Confused

Милата  Cry дано всичко е наред и майка ти се оправи Praynig

Иначе на мен миналата година ми бяха точно по оста 1/7 и нямах чак такива случки.
А, сега 6/12 и то ако не се лъжа, даже е без аспекти, но много сериозно ме тресна. Затова се зачудих от къде идва всичко.
Между другото, 7Д нали отговаря и за отношението ни към и спрямо другите, не е задължително да са само любови, може и в работата и там комуникираш с хора.

От друга страна, транзитен Сатурн ми набливажа Сатурн/Уран от 4, а като ги стигне, ще квадратира и Слънцето от 7. Господ да ме пази  Crazy  Praynig

# 233
Deziderata, прочети за стихиите и планетите, научи се да усещаш общата енергия на картата
не гледай само еденични планетарни аспекти, следи и управителите на домовете
никога не тъклкувай нещо само за себе си, изолирано от цялото
едно събитие трябва да го виждаш в натала, солара, дирекциите и да го усещаш по прогресии
то не се се е случило ей сега от нищото, динамиката от предишни аспекти го е донесла до тук

леко медитавно я гледай картата, тя ще ти заговори като понатрупаш теория в главата
и от личен опит да ти кажа, твоята карта е по-добре друг да я тълкува  Peace

# 234
  • в 1001-та нощ
Значи Адри и на мен затъмнението пак ми е в 7 дом ама хич не ме тресат любови  Rolling Eyes тежки семейни проблеми (майка се оказа тежко болна) и на работа някакви неуредици, малко повече от обичайното  ooooh! та не си сама  Confused

Съжалявам, Лейла, пожелавам ти кураж newsm17

ЛЗ, действиелно може да има отношение към майка ти, наталната луна е в 6 дом. Но все пак ЛЗ прави секстил към нат.Сатурн.

На работа - нодалната ос квадратира до тао - нат.Уран на МС, както и тр.Уран прави опозиция на нат.Сатурн, над него ще мине и Юпитер два пъти - назад и напред. Огледай си го това. И кураж  ooooh!

# 235
Lailah много неприятна това с майка ти!
Кураж момиче! Винаги след тежък момент идва добър! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Herzen ти успяваш ли да усещаш енергията на картата?! newsm78  Simple Smile ... ще почнем да пращаме при теб тези които търсят астролог....  Simple Smile Peace

Two Hearts Kissing Heart lovekiss Kissing Heart Flowers Bouquet
Честит празник! Много любов ви желая момичета!

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 09:27 от ♥♥ Fiesta

# 236
разбирам, че се заяждаш, но ще ти отговоря
когато активно чета книги за астрология, гледам редовно карти и ги обсъждаме в групата, в която ходя - усещам я
от почти една година не го правя, само давам съвети как да се прави  Mr. Green

Lailah, палчета за майка ти  Hug

и честит празник на сърчицата, девойки  newsm76 newsm76 newsm76

# 237
Herzen всъщност се пошегувах Hug
не разбирам защо пък трябва да се заяждам, от къкъв зор Joy

явно днес и тези дни наистина има нещо особено във въздуха, някакво напрежение, макар аз лично да не го усещам. Това което усещам е вдъхновение  Simple Smile

Herzen и мерси за отговора, звучи интересно bouquet
аз като ми щукне нещо, гледам картата в astro, и после сърчвам google.... то ми и личи де....прочетох една книжка, но няма запомняне....не знам колко пъти трябва да се прочете

# 238
  • София близо до Витоша
Дами,
може ли да ми изчислите Юнона в кой дом е и в кой знак?

# 239
Радвам се да прочета Херцен Simple Smile Като се започва с астрологията се тръгва от стихиите. От това кои са застъпени и кои липсват или са слабо изразени, може да се направи много точен базисен извод за човека, който ще ни води през картата му.  Peace
Следват домове, знаци, планети, аспекти. Всяко нещо по реда си. Ако много бързаме се налага последа се връщаме и да повтаряме Simple Smile

Честит празник на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт