Мъж Скорпион - 3

• 79 516
  • 798
  •   1
Отговори
# 105
И какво може да означава мълчанието им?

# 106
В 90% от случаите незаинтересованост, 8% досада и 2% загадъчност.  Rolling Eyes
С две думи странни са и не искат да говорят в прав текст това, което мислят, а който им се хване почва да гадае. И склонните към идеализиране попадат в капана...

# 107
В 90% от случаите незаинтересованост, 8% досада и 2% загадъчност.  Rolling Eyes
С две думи странни са и не искат да говорят в прав текст това, което мислят, а който им се хване почва да гадае. И склонните към идеализиране попадат в капана...
Аз напоследък просто мълча и не проявявам инициатива. След като и той не проявява такава, изводът е незаинтересованост. Правилно преценявам, нали?

# 108
Най-вероятно да. Другият вариант е да те тества (нещо, което многократно беше споменато). Какъвто и да е случаят, няма нужда да правиш нищо. И не съжалявай. Peace

# 109
Най-вероятно да. Другият вариант е да те тества (нещо, което многократно беше споменато). Какъвто и да е случаят, няма нужда да правиш нищо. И не съжалявай. Peace
Има ли признаци, по които да познае човек кога незаинтересованост, а кога тест?

# 110
Има ли признаци, по които да познае човек кога незаинтересованост, а кога тест?

кажи, че си спечелила от лотарията и ще разбереш

# 111
  • София
Alo alo, ти ли въртеше любов с мъж скорпион през интернет? Не ми се рови назад.

# 112
Alo alo, ти ли въртеше любов с мъж скорпион през интернет? Не ми се рови назад.
Чак любов, но каквото и да е, е по нета.

# 113
  • София
В твоя случай не е тест, липса на интерес е. Скорпионите обичат да избират, не да бъдат избирани. Харесват труднодостъпните жени, които остават загадка. Колкото по-загадъчни и недостъпни са - толкова по-голям интерес ще имат. Може да те е накарал да пратиш гола снимка или да се събличаш пред камера - това е било тест. Показала ли си всичко още в началото - сметнал те е за лесна и достъпна плячка, която се раздава. Неговата логика е, че го правиш за всички мъже, а неговото самочувствие не му позволява да бъде един от всички. Той никога няма да снима "патлака" си и никога не би ти пратил голи снимки. Казвам го, защото скорпиона, телеца и козирога в това отношение са еднакви. Давай толкова, колкото получаваш. Даваш ли повече - значи искаш повече, даваш ли малко, значи не заслужаваш нищо.

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 17:45 от asen_mihaylov

# 114
В твоя случай не е тест, липса на интерес е. Скорпионите обичат да избират, не да бъдат избирани. Харесват труднодостъпните жени, които остават загадка. Колкото по-загадъчни и недостъпни са - толкова по-голям интерес ще имат. Може да те е накарал да пратиш гола снимка или да се събличаш пред камера - това е било тест. Показала ли си всичко още в началото - сметнал те е за лесна и достъпна плячка, която се раздава. Неговата логика е, че го правиш за всички мъже, а неговото самочувствие не му позволява да бъде един от всички. Той никога няма да снима "патлака" си и никога не би ти пратил голи снимки. Казвам го, защото скорпиона, телеца и козирога в това отношение са еднакви.
Хм, тука не улучи. Пращал ми е голи снимки, дори още отначалото искаше да ми прати такива, но аз не исках. Винаги съм настоявала да виждам лицето му. Определено не съм показала основното, равносилно на това в кавичките. Не, че не е искал, но аз не исках. А, неговото мъжко достойнство съм го виждала и то неведнъж, и не само съм го виждала... Явно става дума за човек пристрастен към инернет секса. До този извод стигам.

# 115
  • София
При всички случаи това не е нормално поведение за скорпион. На колко години е? Сигурна ли си за датата на раждане?

# 116
asen_mihaylov, напълно нормално е.

Между другото от горното ти обяснение за даване-недаване уважение-неуважение, нищо не разбрах и се чувствам точно толкова объркана, както и обичайно при поведението на тези хора - а именно: жените, които ги ебават, са достойни за уважението им, а тези, които ги обичат, са просто даденост и биват експлоатирани без обратна инвестиция, защото си много велик, за да се стараеш и статуквото едва ли не винаги ще е такова. Именно заради това редица редица такива мъже в един момент стигат малко до алилуя - такова поведение е деконструктивно за личността. За мен това е тежка характеропатия, а не повод за високопарни приказки колко било готино да си такъв. Липсата на морални ценности и садистичната страна на подобно поведение не коментирам. Мазохистичната е достатъчна.

# 117
  • София
Какво не разбра? Аз пиша в прав текст, чети ме буквално, без да търсиш нищо между редовете. Образът, който пресъздаде е много грозен. А дали това не е твоята същност, огледално проявена в скорпиона?

# 118
Не.  Simple Smile (Казвам го като преценка за заобикалящите ме, а не моята лична самооценка)

Да, истината е грозна, но това е именно опитът ми. Обичайно съм пряма. А опитът ми понеже датира и отпреди 10 години, вече може да се оцени не само правилна преценка, но и като точно същия ефект - човекът го докара до хронично нещастие и особена форма на саморазрушение, така че е валидно и това, което казах - че ако хората не знаят къде да спрат с игрите и да ценят хората, в един момент просто се впускат в спирала на личностна деструкция. Иначе за обкръжаващите - хората минават и си заминават, не е фатално, че някой ги е оползотворил.

Между другото съм забелязала едно нещо странно за мъжете скорпион: често пъти започват да оплешивяват относитело доста рано от останалите. Винаги ми е било странно защо.

# 119
  • Варна
Скорпиона обича да си "спечели и заслужи" жената.Един вид да си извоюва любовта и предаността ѝ.Не, че непременно държи да бъде отблъскван.

За оплешивяването ми стана интересно.Аз нямам такива наблюдения.Знам, че това е генетично, четох някъде, че май се предава по майчина линия, ако не бъркам.
На ММ дядо му, също скорпион, почина на 90г., светла му памет.Той изобщо не беше оплешивял.До последно си имаше коса човекът, свекър ми е на 60г./ синът му, не е ск. / също има коса, доста гъста.Гени са това, не мисля, че е от зодията.

Общи условия

Активация на акаунт