The Vampire Diaries/Дневниците на вампира - Тема 43(вероятно заключителна)

• 48 712
  • 474
  •   2
Отговори
# 135
Момичета, 13 епизод ли ще е последен ? Или аз не съм разбрала ?  newsm78

Аз гледах до 12 - ти епизод, точно завърши, когато се появи Кай. Все си мисля, че ще трябва да има няколко епизода поне  преди края, за да могат да навържат всичко и да събудят Елена.

А за Стефан - все ми е тая. И като вампир , и като човек , все ми е неприятен...

Eпизодите са 16! Има още три не излезли!

# 136
Егати кефа, свърши се.

# 137
  • Buffyworld
Благодаря ! Все пак, не можем да отречем, че накрая започна да става доста динамично.  Mr. Green

# 138
  • София, България
За мен през цялото време е твърде динамично, не мога да запомня с кой герой какво стана ... кой откъде дойде, защо стана едикак си, кой какви способности има? Кай как точно е станал вампир, гледам, че пие кръв? Сирените кой ги е затворил в трезора? Едната как е избягала? Осветлете ме, моля ви се ...

# 139
  • Bulgaria
Финалът на сезона ще е 2 часа.Първо ще направят ретроспекция на всички сезони ,заедно с доста интервюта и след това е самият епизод .Днес ,докато гледах последният ми стана малко тъжно.Все пак 8 години сме ги гледали ,въпреки че накрая Джули доста развали сценария.
Когато свършат Дневниците ,тук ли ще пишем за Древните ?

# 140
Има си отделна тема.
Хич не ми е тъжно, даже се радвам.

Темата:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=783040;topicrefid=20

# 141
Наваксах със сериала, ама големи тъпотии, бе Confused Щях да заспя, докато гледам. Ама как така след изваждане на сърцето вампир не умира? newsm78  А пък когато майката на Бони реши да гори тялото на Енцо, си викам:"Край, Ивекс съвсем вече ще иска да ù извие врата Mr. Green не само че се намърда при Клаус, ами сега и какви поразии прави."
Не ми е ясно как Енцо е жив и откъде се появи Кай Thinking изобщо не разбрах как и двамата оживяха.

# 142
Ензо е дух, не е във физическо тяло, Кай е между двата свята.
Да, превъртях дотам и гледах, вярно ми идеше да я  box

# 143
  • София, България
тя не беше ли вампирка и тя /майката на Бони/?

# 144
# 145
Тялото на Енцо изглеждаше "плътно", Бони го прегърна и ръцете ù не минаха през него, затова не ми хрумна, че може да е дух.
А Стефан защо не умира? Сред като взе лека, не трябва ли по-бързо да остарява? Все пак е на 100+ години.

# 146
  • Bulgaria
Тялото на Енцо изглеждаше "плътно", Бони го прегърна и ръцете ù не минаха през него, затова не ми хрумна, че може да е дух.
А Стефан защо не умира? Сред като взе лека, не трябва ли по-бързо да остарява? Все пак е на 100+ години.

Енцо се намира в положението на Кай.Затова Бони може да го докосне ,затова Дявола иска да ги открие и да ги върне чрез Бони .

# 147
  • Cambridge, UK
Катрин остаряваше, защото изсмукаха лека от нея

# 148
Катрин остаряваше, защото изсмукаха лека от нея
Така ли? Това изобщо не го помня.

# 149
А кой изпи кръвта на Катерина? Сайърс ли или Сайлъс, как беше и този? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт