MЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - ТЕМА 10

• 67 721
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Чери Блосъм, и ние така в Щерев , с мъжки фактор се, правихве ИМСИ и МАКС, имаше 4 ембриона с добро качество, до 5 ден останаха 3 от тях. Резултат биохимична, а фрагментацията ни е 48%. Казаха ембриолозите че с тези 2 метода ще се справят с фрагментацията , но не успяха.
Въобще в Щерев не обръщат внимание на мъжкия фактор,  ембриолозите им не са добри за мъжки фактор.

# 691
Чери Блосъм, и ние така в Щерев , с мъжки фактор се, правихве ИМСИ и МАКС, имаше 4 ембриона с добро качество, до 5 ден останаха 3 от тях. Резултат биохимична, а фрагментацията ни е 48%. Казаха ембриолозите че с тези 2 метода ще се справят с фрагментацията , но не успяха.
Въобще в Щерев не обръщат внимание на мъжкия фактор,  ембриолозите им не са добри за мъжки фактор.

Еммм. .... аз не искам да съм като черна радиостанция , но 48% е много висока фрагментация.
Все пак човек трябва и да е реалист.
Те хората правят , каквото могат.
Аз лично четох за МАКС - много ми е съмнителен процеса. Как пък само сперматозоидите с читаво ДНК се отделял самички от групата... Rolling Eyes

# 692
  • София
Не съм съгласна с това, причината е във фрагментациите, а не че не обръщат внимание. 48% е мноого

# 693
  • София
Може ли мнение за инвитро лабораторията в Майчин Дом София?

# 694
Здравейте момичета мм е с диагноза олигоастенозооспермия опитвали сме какво ли не като добавки преди Икси (ортамол,антрозитол,проксид)но няма особено подобрение може ли мнение за добавка която е дала резултат при вас ще ви бъда благодарна ако споделите.

# 695
Диди, ММ се повлия добре предния път от Ортамола. Сега отново го пия и след около месец предстои контрола да видим как са показателите.

# 696
Arizona ще чакам да споделиш мм пи ортамол 3 месеца може би не е било достатъчно времето взех хималая спимен това ще пробваме дано има резултат.

# 697
ММ пие Фертилейд и Спимен вече 2месеца. Нямам търпение да мине още един и да видим има ли подобрение, ще докладвам веднага Simple Smile
Незнам вие дали си взимате добавките от аптека, но в Iherb са доста по-евтини. Мисля да поръчам днес и ще ви кажа дали всичко е ок с доставката и самия продукт.

# 698
ММ пи Ортомол 4 месеца без никакъв ефект.

После пи Фертил Ейд - без ефект, даже влошени показатели.

Сега пие само вит. Е (400  на ден) , Спимен и Асай бери - общо взето анти-оксиданти.
Според мен няма ефект от добавки - тя си плава спермограмата в някакви близки показатели.

Но бих му взела пак Ортомол, ако се влоши. Нямаше положителен ефект, но поне след него не се влоши.

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 13:10 от Maya Bee

# 699
Ние пуснахме и хормони в норма а тестостерона леко занижен мм приложи унадрен и значителто се покачиха показателите но за кратко мин.зима имаше бронхит и всичко отначало започна понеже го приеха в болница.

# 700
  • София
Здравейте момичета мм е с диагноза олигоастенозооспермия опитвали сме какво ли не като добавки преди Икси (ортамол,антрозитол,проксид)но няма особено подобрение може ли мнение за добавка която е дала резултат при вас ще ви бъда благодарна ако споделите.

Здравейте, и при нас е такава диагнозата. Пие Андрозитол и Трибестан. Виее пили ли сте ги?

# 701
  • София
ММ пие Фертилейд и Спимен вече 2месеца. Нямам търпение да мине още един и да видим има ли подобрение, ще докладвам веднага Simple Smile
Незнам вие дали си взимате добавките от аптека, но в Iherb са доста по-евтини. Мисля да поръчам днес и ще ви кажа дали всичко е ок с доставката и самия продукт.

Спимен или Спимен форте вземате?

# 702
  • Варна
И ние сме с Олигоастено,,,,, Simple Smile мм пие вече 2 месеца Профертил и на контролна спермограма няма кой знае какво подобрение Sad Аз лично се надявам на чудо! Дано да успеем!!!! УСПЕХ НА ВСИЧКИ 🍀

# 703
  • София
Здравейте, доктор Кацаров изписа на ММ Андрозитол за лечение на варикоцеле. След много четене и консултации му взех Трибестан и Спимен на своя глава и той ме слуша и си пие и трите неща. Та въпроса ми е дали е Ок да взима всичко наведнъж?

# 704
Аз само от там поръчвам. Супер са. Пристигат за около 2 седмици и цените са в пъти по-ниски от същите по нашите аптеки. Сега чакам кашонче с 13 шишенца за мен и за ММ. Има разни кодове за отстъпки. Следете темата, за да не изпуснете някоя отстъпка. Има 5$ за първа поръчка, сега има 5$ за поръчка през приложението и отделно при ползване на чужд код още 5%.

Общи условия

Активация на акаунт