Диамантени/елмазени гоблени

• 132 739
  • 794
  •   1
Отговори
# 660
😭😭😭 Мами, помощ. Не ми достигнаха около 30 квадратни диаманти N3021,  знаете ли от къде мога да си купя 😒
От къде е поръчван гоблена? Какъв цвят са? И аз имам остатъци, но не знам как ще уцелим цвета, не си спомням моите да са били с такъв номер.

# 661
И аз това се чудих...Предполагам на всеки производител цветовете се номерират по различен начин. Ако е поръчван от Бг производител свържи се с тях. Ако е от Алиекспрес нямам представа как ще си намериш този цвят.

# 662
Здравейте, поръчва е от бг сайт brera.   От тъмно кафявата гама са, 😒

# 663
Всъщност много от моите гоблени, имат такива големи номера и да, съвпадали са ми цветовете от различни гоблени - напр. № 310 е черно, снежно бялото и то ми е било винаги с еднакъв номер. Но има комплектовки, на които мънистата са обозначени спрямо броя на цветовете в гоблена, т.е. ако цветовете са 15, то те са номерирани от 1 до 15, без оригиналните си номера.
Напишете поне като насока цвета - сив ли е, червен ли е, да стане по-лесно търсенето. Аз също мога да си погледна останалите квадратни мъниста.

Докато се мотам Вие сте отговорили - ще погледна довечера кафевите си мъниста.

# 664
От Brera са много коректни, обадете им се, кажете им от кой гоблен с какъв размер и кой номер камъчета не ви достигат и ще ви изпратят. На мен са ми изпращали допълнително, даже и безплатно.

# 665
Крами, забранила си изпращането на лични съобщения, така че пиша тук.
Моите остатъчни диаманти са само кръгли.
И са с друга номерация.

# 666
Много благодаря за отговорите, говорих с брера ще ми изпратят камъчетата ☺️

# 667
Браво за коректността им.
Сега си спомням, че когато още бях в началото на правенето на диамантени гоблени, т.е. си бях неука за много неща, имах и аз преживявания с мъниста.Та първия и втория ми гоблен си бяха закупени от българска фирма. При първия нямах проблем. Но при втория, имах изцяло липсващи мъниста, но върха беше, че единият ми цвят вместо кръгли, ми бяха пратили квадратни /същия номер/. Ама аз въобще не се усетих и си мислех, че така трябва да бъде, за да бъде ефектно. И почнах между кръглите мъниста да си слагам по места и квадратни. После, като се свързах с фирмата заради липсващите, им споменах и за тази оригиналност и те доста ми се посмяха. Изпратиха ми и кръглите от него номер, пък аз си играх да отлепя нареденото.

# 668
Даже е готов ☺️

# 669
  • София
Здравейте, момичета!
Откъде мога да си закупя рамка 40х40 см? Рових из нета, но не откривам квадратни.
На шега си поръчах от Али-то диамантена картина и я приключих за 6-7 дни. Blush

# 670
Ако не намериш готова в Джъмбо, Юск или подобни магазини винаги можеш да си занесеш гоблена да ти го рамкират.
Или купуваш по-голяма и слагаш картони отстрани като паспарту. Но няма да е симетрично.

# 671
Здравейте, момичета!
Откъде мога да си закупя рамка 40х40 см? Рових из нета, но не откривам квадратни.
На шега си поръчах от Али-то диамантена картина и я приключих за 6-7 дни. Blush

Мисля, че в Юск видях не отдавна квадратни рамки.

# 672
Мисля, че най-голямата квадратна рамка /мисля, че точно в Юск я гледах... черна/ е 30 х 30.

# 673
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
моите са 50 на 50 Simple Smile
показвала съм лебеда ХараламБи, синеоката пума и Дживгара. Simple Smile

# 674
А от къде е тази голяма рамка? На мен за квадратни винаги са ми трябвали 20 х 20 или 25 х 25, ама не съм намирала готови в магазините, в които съм ходила и част от гоблените ми си стоят така.

Общи условия

Активация на акаунт