След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -215ღღ

• 21 622
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • Perla

Тая снимка май не съм я виждала. newsm78
На заден план ми се струва, че са Салих и Баръш
Вчера бяха пуснали една снимка, за която казваха, че там бил и Борко, но беше доста далече и тъмно, и не бяше ясно дали наситина е той, но май-май е бил и той вечерта. Значи Елка с едната група на брега са отбелязвали края на снимките, Боре с другата - в клуба  Whistling Mr. Green Ох, още се чудя  за снощната снимка, как са се излъгали да се съберат заедно в едно заведение Mr. Green Joy Joy При това не кога и да е, а на годишнината ѝ с Кито  Mr. Green Joy

Пък за вчера хич не се чудя, а се радвам! Супер! Заедно, вечерят, обща снимка, Heart Eyes пък оня пуска някакви клипчета за разтуха. А Кюса пък си прави интелигентни снимки. Mr. Green

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 14:56 от dora_st

# 631

Вчера бяха пуснали една снимка, за която казваха, че там бил и Борко, но беше доста далече и тъмно, и не бяше ясно дали наситина е той, но май-май е бил и той вечерта. Значи Елка с едната група на брега са отбелязвали края на снимките, Боре с другата - в клуба  Whistling Mr. Green Ох, още се чудя  за снощната снимка, как са се излъгали да се съберат заедно в едно заведение Mr. Green Joy Joy При това не кога и да е, а на годишнината ѝ с Кито  Mr. Green Joy
Тази снимка е от откриването на Панда и сме я пускали тук в темата Peace ако бяха Баръш и Салих тогава там със сигурност все щеше да ги има на някоя снимка или видео тогава

# 632
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Диме, там си е, бе. Аз поне го виждам. А иначе го е пуснал Волкан на своята страница.  Peace

Доре излиза ми съобщение, че не може да бъде видян този туит  Peace
This Tweet is unavailable.

# 633
  • под най-голямото листо на тиквата

Вчера бяха пуснали една снимка, за която казваха, че там бил и Борко, но беше доста далече и тъмно, и не бяше ясно дали наситина е той, но май-май е бил и той вечерта. Значи Елка с едната група на брега са отбелязвали края на снимките, Боре с другата - в клуба  Whistling Mr. Green Ох, още се чудя  за снощната снимка, как са се излъгали да се съберат заедно в едно заведение Mr. Green Joy Joy При това не кога и да е, а на годишнината ѝ с Кито  Mr. Green Joy
Тази снимка е от откриването на Панда и сме я пускали тук в темата Peace ако бяха Баръш и Салих тогава там със сигурност все щеше да ги има на някоя снимка или видео тогава
Така беше. Аз още тогава питах дали не са те, но нашата разследваща група каза, че не са  #Crazy

# 634
  • Perla

Вчера бяха пуснали една снимка, за която казваха, че там бил и Борко, но беше доста далече и тъмно, и не бяше ясно дали наситина е той, но май-май е бил и той вечерта. Значи Елка с едната група на брега са отбелязвали края на снимките, Боре с другата - в клуба  Whistling Mr. Green Ох, още се чудя  за снощната снимка, как са се излъгали да се съберат заедно в едно заведение Mr. Green Joy Joy При това не кога и да е, а на годишнината ѝ с Кито  Mr. Green Joy

ДИ, пропуснала съм я. Взех я днес от геджето, където са пуснати снимки за сбогуване с Ашка.  Peace

Диме,  ето видеото, което беше пуснал Волкан. Качили са го в инста. Малка заигравка- не знам кой го е правил, но е забавно Joy
https://www.instagram.com/p/BPckK8-DO8L/?taken-by=dnevniki_elbar&hl=bg

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 15:02 от dora_st

# 635
Скрит текст:

Да, аз се обърках, понеже помня, че имаше една снимка, за която се чудеха дали е той, напълно забравих за партито на Онур  Peace

Сечкин от вчерашния мач  Laughing няма ли да пуснат още някоя снимка, клипче от вчера, като партизани се крият ooooh!

https://www.instagram.com/p/BPcOoEeAG_Q/?hl=bg&taken-by=__kiralik___ask

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 15:17 от *Виви*

# 636
# 637
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Диме,  ето видеото, което беше пуснал Волкан. Качили са го в инста. Малка заигравка- не знам кой го е правил, но е забавно Joy
https://www.instagram.com/p/BPckK8-DO8L/?taken-by=dnevniki_elbar&hl=bg

Мерси Доре  Hug bouquet
забавно е  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 638
  • near Sofia, Bulgaria
 Hug Hug Hug

Апокрифна информация, не знам откъде са я взели  Grinning но според тях няма да видим как му казва за Емине, а явно ще му съобщи по изненадващ начин за второто бебе  Thinking Heart Eyes

# 639
Hug Hug Hug

Апокрифна информация, не знам откъде са я взели  Grinning но според тях няма да видим как му казва за Емине, а явно ще му съобщи по изненадващ начин за второто бебе  Thinking Heart Eyes
Аз това го четох вчера при туските фенове в Инста, но никак не ми харесва това, че няма да ни покажат как му казва за първото дете, то от това по-важно има ли  ooooh! Оф, дано е направен добре финала, че само като си представя за тези подскоци във времето и се плаша дали изобщо ще видим нещо добре свързано логически ooooh!

# 640
  • София
Новината за първо дете се приема съвсем по-дург начин от новината за второ дете. Радваш се и за двете, обичаш ги, но при второто емоцията е балансирана, защото знаеш горе-долу какво те очаква.

# 641
  • Perla

Hug Hug Hug

Апокрифна информация, не знам откъде са я взели  Grinning но според тях няма да видим как му казва за Емине, а явно ще му съобщи по изненадващ начин за второто бебе  Thinking Heart Eyes

Не вярвам в тая "новина", защото, първо, противоречи на озета- там се казва, че ще има помирение с Тюркян, после Дефне ще каже за бебето, после е балът и после минават години и т.н. Второ, на снимките се вижда, че когато са до колата, Дефне е с пръстена, който ѝ подари Йомер; с него е и на бала, а чак после, с бебето е с халката. Йомер също няма халка до колата. Т.е. тя ще каже преди да сложат халките. И какво значи- няма да каже- ще носи скришно девет месеца бебе ли? Е, че няма да каже на сватбата на Синан и Седа, е ясно, но другото са волни съчинения. Според мене.

https://twitter.com/Delena5H/status/821424352390508546

https://twitter.com/Delena5H/status/821426597823737856

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 17:42 от dora_st

# 642
Кой е Онур, че Елка и Боре да са на откриването на Панда.  rotfImbo rotfImao Някакъв си там каст директор, който ги е избрал за ролите  Mr. Green

# 643
Имаше и още, че второто дете щяло да се казва Рюзгяр ( вятър)  Mr. Green Joy Joy Има логика някое от децата наистина да се казва така, нали в първи сезон много подухваше вятър, нарицателно беше на промяната, която претърпя Йо с появата на Дафа  Mr. Green hahaha

# 644
  • София
Имаше и още, че второто дете щяло да се казва Рюзгяр ( вятър)  Mr. Green Joy Joy Има логика някое от децата наистина да се казва така, нали в първи сезон много подухваше вятър, нарицателно беше на промяната, която претърпя Йо с появата на Дафа  Mr. Green hahaha
Рюзгяр  Joy По-добре ми звучи Корай.

Общи условия

Активация на акаунт