След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -215ღღ

• 21 625
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ние може да не го, ама Елка па си го оценява за стотина  Joy Joy Joy Joy

Ирко   Hug Heart Eyes ми да си го държи за полата и да си го ползва със здраве  ooooh! hahaha hahaha hahaha
Димак  Heart Eyes Hug ми тя го държи, ама той припълзява гадината от време на време  hahaha hahaha hahaha

# 616
Ние може да не го, ама Елка па си го оценява за стотина  Joy Joy Joy Joy

Joy  Joy  Joy
Ирко  Hug, тя нали си го смята за гений  Mr. Green Добре, че вече по-рядко си показва гениалността  Mr. Green

Виви  Hug, аз щях да се притесня, ако онова Турку е до нея, че тя е баш човек на Кита, ама нещо и тя се загуби в последно време. Може да му държи ръката да го утешава  Joy  Joy  Joy

# 617
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ние може да не го, ама Елка па си го оценява за стотина  Joy Joy Joy Joy

Ирко  Hug Heart Eyes ми да си го държи за полата и да си го ползва със здраве  ooooh! hahaha hahaha hahaha
Димак  Heart Eyes Hug ми тя го държи, ама той припълзява гадината от време на време  hahaha hahaha hahaha

като плашок из трици се подава  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ние може да не го, ама Елка па си го оценява за стотина  Joy Joy Joy Joy

Joy  Joy  Joy
Ирко  Hug, тя нали си го смята за гений  Mr. Green Добре, че вече по-рядко си показва гениалността  Mr. Green

Виви  Hug, аз щях да се притесня, ако онова Турку е до нея, че тя е баш човек на Кита, ама нещо и тя се загуби в последно време. Може да му държи ръката да го утешава  Joy  Joy  Joy

ох не мога  Joy Joy Joy Joy Joy
Диди  Hug Heart Eyes представих си го да рони ред сълзи, ред сополи пред снимка на Елчо с Боре

# 618
Диди  Hug Heart Eyes представих си го да рони ред сълзи, ред сополи пред снимка на Елчо с Боре
bishop bishop bishop

# 619
bishop bishop bishop

Про   Hug Heart Eyes набързо дойде да ръснеш едно кандило  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 620

Эльчин оставила комментарий под видео Шенола :

Лучший в мире учитель ❤😘

Популярный Турецкий аккаунт в Твиттер "TV Haberleri" ("ТВ новости") сделал следующую запись:

" Как по мне, в то время как самой гармоничной парой в турецком киносекторе являются Тюркан Шорай и Кенан Инаныр, в сериальным секторе - это ЭльБар."

Бившата на Сечо била със сестра си в едно заведение и Сечо също отишъл, но дори и не поздравил бившата, а тя след това се била разплакала  Whistling Mr. Green

# 621

Оооо, да му я държи  Joy Joy  даже,ако го вземе от Елка ще е най-добре, та да я спаси от тая напаст  Joy

Здравейте Hug

Доре Hug Ками Hug Диди Hug Диме Hug. Ди Hug Мише Hug

Диме, и аз снощи си помислих, че между нея и Кита май нещата са история и са останали само приятели, защото Кита с неговото послание ми е като бивш, който не иска да приеме, че нещата са приключили, Mr. Green но като гледам кучегледачката им до Елка, като някакво куче пазач е с Елка, да следи ситуацията да не излезе извън контрол и ми минават всички надежди ooooh! ooooh! Mr. Green

Виви  Hug Елка винаги има пазачи, ако не Турку то ще е тази или някой друг близък и до Кита  Whistling
На Елка и трябва друго обкръжение, време и е да разшири кръга приятели, например Мюжде -толкова позитивен човек изглежда

Диди  Hug

Да, Мюжде  и аз много я харесах Heart Eyes А иначе всички около Елка са ми много противни  - и Кита и Туркуто, та и оня мазньок приятеля на Кито  ooooh! Тази от снощи също ми е неприятна, има нещо в излъчването, но не мога да определя какво точно  ooooh!

# 622
bishop bishop bishop

Про   Hug Heart Eyes набързо дойде да ръснеш едно кандило  hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз не съм спирала, ама засега файда йок... Joy

# 623
bishop bishop bishop

Про  Hug Heart Eyes набързо дойде да ръснеш едно кандило  hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз не съм спирала, ама засега файда йок... Joy

ти продължавай упорито  Naughty че не се знае  Rolling Eyes може пък да хване дикиш  hahaha hahaha hahaha

# 624
  • Perla

Тая снимка май не съм я виждала. newsm78
На заден план ми се струва, че са Салих и Баръш

# 625
# 626

и на мен така ми се струва  newsm78 newsm78 но не съм сигурна   Peace че ми е тъмна и не мога да ги видя добре  Thinking

това вече го няма  Shocked

# 627

# 628
  • Perla
Диме, там си е, бе. Аз поне го виждам. А иначе го е пуснал Волкан на своята страница.  Peace

# 629

Вчера бяха пуснали една снимка, за която казваха, че там бил и Борко, но беше доста далече и тъмно, и не бяше ясно дали наситина е той, но май-май е бил и той вечерта. Значи Елка с едната група на брега са отбелязвали края на снимките, Боре с другата - в клуба  Whistling Mr. Green Ох, още се чудя  за снощната снимка, как са се излъгали да се съберат заедно в едно заведение Mr. Green Joy Joy При това не кога и да е, а на годишнината ѝ с Кито  Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт