След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -215ღღ

• 21 637
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Ками  Hug Мише  Hug

Баръш на мача.
На долната снимка в червеното е той, но за горната- не мисля.

https://www.instagram.com/p/BPb8Jw7FdKF/?taken-by=defom.elbar.ask

# 601
Добро утро сладурчета  Hug Hug Hug

Който иска може да гласува за Елка (не са сложили най-удачната снимка, но...)

http://worldsmostbeautifuls.com/worlds-most-beautiful-women-2017-poll/?fv-page=1

# 602
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет  Hug Hug Hug
Кита голям келепир е имал от онова романтично клипче, дето пусна вчера по повод 6 годишнината им с Елка  hahaha hahaha hahaha.
Еййй голям карък е тоя значи  Mr. Green Mr. Green той и прави нов вид серенада  Mr. Green Mr. Green па тя отива да празнува с партнора си по съдба финала на общия им проект навръх годишнината й с гаджето  hahaha hahaha.
Тоя май вече е в историята  newsm78 newsm78

# 603
  • Perla
Привет  Hug Hug Hug
Кита голям келепир е имал от онова романтично клипче, дето пусна вчера по повод 6 годишнината им с Елка  hahaha hahaha hahaha.
Еййй голям карък е тоя значи  Mr. Green Mr. Green той и прави нов вид серенада  Mr. Green Mr. Green па тя отива да празнува с партнора си по съдба финала на общия им проект навръх годишнината й с гаджето  hahaha hahaha.

Диме, да видиш как са му отговорили феновете под клипчето  ooooh! Е, наистина трябва да не си наред в момента, когато феновете лайкваха като луди снимката на Шенол, той да пуска това видео с дълбоко закодирано послание  ooooh!

# 604
Привет  Hug Hug Hug

Диме, да видиш как са му отговорили феновете под клипчето  ooooh! Е, наистина трябва да не си наред в момента, когато феновете лайкваха като луди снимката на Шенол, той да пуска това видео с дълбоко закодирано послание  ooooh!

Доре   Hug Heart Eyes като му е толкова тайно посланието да беше използвала морзовата азбука  hahaha hahaha hahaha или пък изобщо да не беше публикувал нищо в нета  Joy Joy Joy

# 605
Добър ден, конспираторки форева  Hug  Hug  Hug

Ди  Hug, Доре  Hug, Диме  Hug, Ками  Hug, Мише  Hug

В тоя сняг и кафе няма кой да донесе  Wink От мен да мине, пийнете за отскок  Laughing

Привет  Hug Hug Hug

Вчера екипа май са играли приятелски мач, а дамската част е била публика и след това са отишли на вечеря - снимката на Шенол е от тази вечеря. Така че още по-зле за Кита - Елка вечеря след мач на аслан-партньора си, пък той и пуска клипчета от улица Сезам  Joy  Joy  Joy

# 606
  • София
Вие този човек (Китодар) така и не го разбрахте, значи! Naughty Романтична, ранима натура, влюбен до уши мъж, предан дядо и кавалер, клиент-мечта на климатична техника. Mr. Green Как пък едно негово усилие не оценихте! Crossing Arms

Хайде, здравейте сега! Hug Hug Hug

# 607
Вие този човек (Китодар) така и не го разбрахте, значи! Naughty Романтична, ранима натура, влюбен до уши мъж, предан дядо и кавалер, клиент-мечта на климатична техника. Mr. Green Как пък едно негово усилие не оценихте! Crossing Arms

hahaha  hahaha  hahaha Баш  smile3521 И още - изящен полемист и умен магистрат  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 608

Мише   Hug Heart Eyes ухх па не ме е срам  Mr. Green как може да съм такава злотия  Rolling Eyes значи  hahaha hahaha hahaha
ми не съжалявам, че нито едно негово усилие не разбрах та и затова не можах да оценя  Whistling Rolling Eyes
Диде чок романтика има в улица Сезам  ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha

# 609
  • София
Да, пропуснах, че има завършена ЦЯЛА магистратура! Crossing Arms Хайде, оценете го малко, де! Пращал клипчета. Еми, ще праща, няма да играе мач, я! Не му отива да се поти нито на образованието, нито на фигурата. Naughty

# 610
Здравейте Hug

Доре Hug Ками Hug Диди Hug Диме Hug. Ди Hug Мише Hug

Диме, и аз снощи си помислих, че между нея и Кита май нещата са история и са останали само приятели, защото Кита с неговото послание ми е като бивш, който не иска да приеме, че нещата са приключили, Mr. Green но като гледам кучегледачката им до Елка, като някакво куче пазач е с Елка, да следи ситуацията да не излезе извън контрол и ми минават всички надежди ooooh! ooooh! Mr. Green

# 611
Здравейте Hug

Диме, и аз снощи си помислих, че между нея и Кита май нещата са история и са останали само приятели, защото Кита с неговото послание ми е като бивш, който не иска да приеме, че нещата са приключили, Mr. Green но като гледам кучегледачката им до Елка, като някакво куче пазач е с Елка, да следи ситуацията да не излезе извън контрол и ми минават всички надежди ooooh! ooooh! Mr. Green

Виви  Hug Елка винаги има пазачи, ако не Турку то ще е тази или някой друг близък и до Кита  Whistling
На Елка и трябва друго обкръжение, време и е да разшири кръга приятели, например Мюжде -толкова позитивен човек изглежда

Диди  Hug

# 612
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ние може да не го, ама Елка па си го оценява за стотина  Joy Joy Joy Joy

# 613
Здравейте Hug

Виви   Hug Heart Eyes стига се вкарва в филми бе джанам  Naughty Mr. Green Mr. Green
тя кучегледачката да си гледа кучетата  hahaha hahaha hahaha тя пък Елка ако има нещо с Боре точно пък нея ще е светне  Twisted Evil Mr. Green Joy Joy Joy

# 614
Ние може да не го, ама Елка па си го оценява за стотина  Joy Joy Joy Joy

Ирко   Hug Heart Eyes ми да си го държи за полата и да си го ползва със здраве  ooooh! hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт