Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 466
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 135
Тайланд, Пунта Кана и т.н. ще са в някой друг живот...Simple Smile

Аз също не обичам да се местя през 1-2дни. Оптимално ми е 5-7дни на едно място, ако не е прекалено малко градче все пак.

Тонка, 1000лв за 5дни само спането ли? Защото каза че се храните навън.

# 136
Стейси Грей,
това почти все едно аз съм го писала, но обичам и шарения от време навреме

# 137
  • В Космоса
На ММ майка му работи в тази сфера и изследват,  и инспектират водите и на басейните. Лятото к'о ста'а, малееее... Бих искала да не ми беше разяснила специално за посетените от нас места как е положението, но няма да ви развалям кефа и на вас. Mr. Green  Аз гледам да пренебрегвам факта, както го правя когато отивам да папкам на кръчме, примерно, а предполагам в кухнята за какво става въпрос  Whistling

# 138
Жаки, слагай червена точка и  разказвай за Боженци, може пък да не успея за срещата  Laughing

И на мен ми любимо там, хотел Боженци ми е сред фаворитите  Peace

Акаша, оказа се, че сме яли в две от заведенията от Кошмари в кухнята, даже във второто отидохме след предаването  Mr. Green, ми нищо ни няма, много вкусно беше даже  Flutter

# 139
  • Пловдив
Аз няма какво да и харесвам на Трявна, то вкъщи. Laughing

# 140
  • В Космоса
Трявна харесвам.  Heart Eyes Ходила съм 2 пъти само, но и двата пъти си изкарахме чудесно. Като си с приятна компания, просто не виждам липсата на това или онова как би могла да развали преживяването.

# 141

Ти пък си навсякъде, спри се малко  Wink

# 142
Акаша, с приятели и на край света, и в къщи, и навсякъде е хубаво  Simple Smile

# 143
  • В Космоса
Акаша, с приятели и на край света, и в къщи, и навсякъде е хубаво  Simple Smile

True, true! Heart Eyes Flutter

Рая, да не си представяме как са нещата точно, му е майката, докато си хапваме вкусно, вкусно. Grinning

# 144
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Янтра, радвам се, че си спомни "Зима в планината", приятно ми стана. Joy
Бърдс, благодаря за обяснението за супите. Май и аз ще трябва да ги пробвам и трите, за да реша коя е "моята". ММ няма и да я пробва, консерва и традиционалист е той.

За почивка харесвам места с красива природа. Останалото не ме вълнува кой знае колко. Достатъчно е да е чисто и уютно и да не е прекалено малка стаята, не понасям малки стаи.

# 145
  • Пловдив
Ти пък си навсякъде, спри се малко  Wink
Габровско-Тревненски мелез Simple Smile От Сопот е мъжа и живяхме там 8г. И съм живяла в Сф като студентка.

# 146
Зима в планината он-лайн има ли я нейде?

# 147
  • В Космоса
не понасям малки стаи.

И аз. И без тераса.

# 148
  • София
Климатика вкъщи не се спира целогодишно.Топло и за нас и заради любимците. Laughing
Почивка обичам без други около нас,не се съобразявам с никой и за това и и си пътуваме сами.През два дни местене.Планирам и запазвам по 10 хотела изчислявам дати.Букинг е моят фейсбук. Joy

# 149
  • София
искам да кажа, че не знам какво да кажа.
казала съм на детето, че ако не е разбрал нещо от урока, трябва да попита госпожата, за да му обясни по методиката на учителя.
днес попитал. отговор "нямаме време". Sad
Госпожата е много внимателна, търпелива и емпатична жена. само дето системата диктува в такива темпове, че желаещите и от двете страни трябва да са Юсеин Болт за да са ѝ в норма.
приемливо грамотен човек съм, но правилата за обучение не са ми в компетенцията...

Общи условия

Активация на акаунт