Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 626
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 270
Аз карам с бордски панталони, чувствам се много по удобно от тези за ски.
Лично за мен много по-добре изолират. Изпробвани са и двата вида на -20С

# 271
  • Бургас
Стискаме, Кате!
Тоз Тих кът в Елена го заглеждам от доста време, ама все нещо друго го прережда. Покрай разговора за Трявна ми се приходи пак там. Ама и в Еленския балкан ми се ходи.
Марипоса, хареса ми породата Куфар. И ние с детето сме от нея.

# 272
  • някъде ... тук ...
Яна, мъжът ми снима. Преди само с телефона, сега и с камерата. Обикновено снима децата, особено когато пробват разни номера Simple Smile

# 273
Екатерина,стискам палци с все сили  Simple Smile

ЕлиТ,готини сте Simple Smile

не ми се вади панталона от раницата да гледам бордистки ли е, но и на минус 25 ми беше добре

# 274
Честит имен ден на Тони! Бъди все  така лъчезарна и усмихната!  bouquet

Екатерина, стискам ви палци!  Praynig

Титина, направо ме отказа.

Иначе знам как се лагерува с каравана. Много наши приятели ходят и съм виждала къмпинг сайтовете по пътя с бани, зарядни и обособени места за пренощуване на всеки.

Само като спомена, че и това нещо трябва да се чисти. А, не. Мерси!

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 15:16 от Анонимен

# 275
  • Пловдив
И тук са така, ама както казах ме е срам да им облещя обектива в...екипировката.
Ами залегни в храстите, сложи телеобектив и снимай на воля, от 200-300 метра никой няма да те види.

# 276
Тони, мила, честит имен ден!  bouquet

Здраво име, здраве в семейството, здрави пътешествия и купони!

Искам да попитам дали нечие дете е носило силиконови шини?Май взех прибързано реение и сега малкият ми прави въртели, искал метални, като на др. Деца, а аз уж за хубаво поръчах силиконови.

# 277
Ох, искам да кажа, че почнах да чета "Мафията на майките" и с глас се смея! Нашия форум - едно към едно. Още съм в началото де, но много забавна книга, особено като правиш паралел с бг мама. Сигурно някой от тук я е препоръчал някога, благодаря за което!

# 278
  • Пловдив
Ох, искам да кажа, че почнах да чета "Мафията на майките" и с глас се смея! Нашия форум - едно към едно. Още съм в началото де, но много забавна книга, особено като правиш паралел с бг мама. Сигурно някой от тук я е препоръчал някога, благодаря за което!
Хартиена?

# 279
Електронна. Ако те устройва - ще пратя

# 280
Алечка, може ли и на меееен“?

# 281
Моооже Simple Smile Дай мейл и кажи в какъв формат. Те били три, аз съм на първата, ама ще пратя и трите

# 282
Моооже Simple Smile Дай мейл и кажи в какъв формат. Те били три, аз съм на първата, ама ще пратя и трите
Алечка, метни я и на мен във фейса ако можеш Hug (е пъб)

# 283
Благодаря на всички, които се включиха за ключалката. Свършихме работа, перфектен ключар намерихме, няма 5 минути. Няма следа от работата му. Който, ако някога има нужда да ми пише, ще дам координати на пълна отговорност за София става въпрос. "Удоволствието" ни струва 90 лева, като сумата я споменавам за ориентир. Аз както нямах грам идея и за пръв път ми се случва четох за цени от 140 лева нагоре.

Честит имен ден, Тонка  bouquet Жива и здрава да си, щастие и късмет желая  Hug

Сега като добра майка съм сложила да готвя на детето, а преди това реших да му угодя и изненадам с един пакет чипс. Той толкова се зарадва, че го набута в шкафа. Нищо де, поне не се чувствам виновна, че го "лишавам" от подобни удоволствия.
Пия си червеното вино вече спокойна Heart Eyes Наздраве Wine Glass

# 284
  • София
Ей, Коте, браво, че сте се оправили. Голяма галимация е с тези ключалки. Ама изкефи ли те как ти отвори колата, докато се обърнеш? Смятай, ако искат да я крадат колко е трудно ooooh! Добре, че повечето автокрадци са келеши и не разбират толкова, че инак сме го загазили.

Не мога да пиша в отчетната, че са пощеливи повечето, но на вас ще се "похваля" каква комбинация ядох за вечеря - печен свински врат с...внимание...кисело мляко Mr. Green Е, те такова не бях яла досега...Това бебе има яко извратен вкус, не знам, протеини ли не му достигат, как може да ми се яде такава бърканица Mr. Green Детето, като ме видя, каза "Е, ти съвсем изтрещя!" Joy

Общи условия

Активация на акаунт