Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 625
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 285
  • Euskal Herria
Белинда, това ме подсеща за една мусака с ориз, кисело мляко, кайма... Като се забърка, на вид е... Sick. Обаче пък е вкусна. Е, поне на мен ми харесва, ама след като се изпече.

# 286
Жаки, моля те снимай как изглежда тази супа, която малката лапа с такъв апетит. За мен звучеше доста гадна, та искам да я видя.
Силиконовите шини според моя братовчед (стоматолог) са излишно губене на време. А според съученичка на дъщеря ми- без резултатни.
Кате, палци и от мен!

# 287
Белинда, ако трябва да съм честна си мислех, леле, това момче, явно само чисти мисли му витаят в главата, за да работи без изкушения  Mr. Green Аз се въртя около него, той ми казва - Госпожо, спокойно, всичко ще е наред, не се притеснявайте, нищо няма да се повреди. Сякаш ми четеше ужаса в очите. Аз го гледах със страхопочитание и възхищение. Няма 5 минути бе хора, впечатлена съм  bowuu Ние предния ден гледахме колата като капсула  Laughing

# 288
  • Euskal Herria
А какъв се оказа проблемът - някой злонамерено ли е повредил ключалката?

# 289
А какъв се оказа проблемът - някой злонамерено ли е повредил ключалката?
Тц, никога не сме я ползвали и просто е клеясала, така каза. Пръсна я с нещо, обаче тя не реагира, след това отвори вратата, по неговия впечатляващ начин, след това свали ключалката и я оправи в бусчето. Буса му е оборудван като лаборатория, абе яка работа, не някакви самозванци. Аз се бях притеснила, защото какво ли не четох по форумите, от даване на ток към стартер и т.н., повдигане на крик, чупене на предна решетка, чупене на стъкло, като коментара беше - кво ти пука, нали е с каско и т.н.
А и понеже от майстори съм се наплашила, покрай малкото неща, които трябваше да ни правят и че като влязат за едно да правят, друго чупят...
Отделно пък за където и да съм вадила ключ от "нашия" ключар в района, все после не отключва. Нося го за пилене, един го пили, пили и накрая казва - да свали мъжът ти ключалката, да донесе - перфектен ключ ще му направя. Та смятайте  Laughing Сега ми е смешно, но тогава бях с пяна на устата  Simple Smile И като заключение да кажа, че е удоволствие да се работи с професионалисти Heart Eyes

И съвсем по темата да кажа, че ключаря, освен всичко беше и готин, като пожарникарчетата на Даун Stop

# 290
  • Пловдив
И съвсем по темата да кажа, че ключаря, освен всичко беше и готин, като пожарникарчетата на Даун Stop
Не вярвам без снимка! Naughty

# 291
Искам да попитам дали нечие дете е носило силиконови шини?Май взех прибързано реение и сега малкият ми прави въртели, искал метални, като на др. Деца, а аз уж за хубаво поръчах силиконови.

Двама стоматолози, независимо един от друг, ми казаха, че не им е проблем да ми вземат парите, но няма да има никакъв ефект  33uu  Аз исках да е нещо по-иновативно, по-щадящо. Накрая все пак сина ми носи най-обикновени шини. Но проблемът беше много малък, почти козметичен, и се реши за около десет месеца, с носене само през нощта. Не съм специалист - доверих се, и не сгреших.

# 292
Сина ми носи ей такъв апарат: за коригиране на захапката. Това шини ли са?

# 293

Еххх, Янтраа, ама си значии. А ще повярваш ли, че имах фотоапарат на врата  Laughing
Досега обаче съм фоткала само един от техниците на Виваком  Mr. Green
Прибирам се и един пич ръчка в кутиите. Кой апартамент свързваш ти? Еди кой си. Ахаа, я чакай, че като идвате и малко след като си тръгнете вече нямаме интернет. Може ли да ти снимам баджа? Може, госпожо? Ахаа, добре, я по-добре и теб да те снимам, че сигурно си ги въртите. Бях му направила снимка като на тия затворниците от американските филми и дълго време ми се мотаеше в телефона hahaha

# 294
Нашите ортодонти не работят със силиконови шини, защото според тях не били добри - предупредиха ни още преди да започнем лечение на големия синковец при тях. Вече 2 години нямам повод за оплакване, работят изключително добре , коректни са и масово пациентите им са много доволни.

# 295
  • Euskal Herria
Скрит текст:

Еххх, Янтраа, ама си значии. А ще повярваш ли, че имах фотоапарат на врата  Laughing
Досега обаче съм фоткала само един от техниците на Виваком  Mr. Green
Прибирам се и един пич ръчка в кутиите. Кой апартамент свързваш ти? Еди кой си. Ахаа, я чакай, че като идвате и малко след като си тръгнете вече нямаме интернет. Може ли да ти снимам баджа? Може, госпожо? Ахаа, добре, я по-добре и теб да те снимам, че сигурно си ги въртите. Бях му направила снимка като на тия затворниците от американските филми и дълго време ми се мотаеше в телефона hahaha
Joy Joy Joy

# 296
  • Пловдив
Моя мъж по същия начин - взел ми ключовете от колата, а аз трябва да излизам и ги праща по един негов колега, който не познавам. И за да не стане объркване го снимал как държи ключа и ми прати снимката ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Срам! Викам му - бе нали си познавам ключа, за какво се излагаш, да не ти отмъкне някой драгоценната жена.

Аз съм БОГ!!!! Богиня в кухнята!!!!!! Какво знаете вие!!!!! Сега всички майки с деца в детската градина ще ахнат - моя син ми каза "Твоят спанак е по-хубав от в градината!" Това е невероятно признание за моите кулинарни умения!

# 297
  • Euskal Herria
Янтра, така си е - наистина си богиня! Щом е по-хубаво, отколкото в градината! Не се майтапя. Синът ми ме питаше не можело ли когато готвят фасул в градината, да дойдел и да си хапне. Ма тоолкова бил хубав градинския боб. И понеже шефката знаеше за това, един ден ми вика "Яно, обади му се да дойде, ще имаме фасул". Да бееее... само това остана, да влача домочадието на изхранване в градината, как не. Обаче и досега се хилим, като се сетим - "Не викна детето да яде боб".  Joy Joy Joy

# 298
Твоите деца ядат спанак! Респект! Бог си!

Моите не близват, освен ако не е маскиран като нещо друго - кекс, мъфини, крем-супа. Това от както преди няколко години собствената ми майка им разказа, как аз във втора група в градината съм казала, че за обяд има "манджа с ако" (разбирай спанак) и съм отказала да ям заедно с половината група, за което съм била наказана да стоя в ъгъла цял ден. А аз спанак обожавам!

# 299
  • Пловдив
Спанак с ориз и свинско.

Общи условия

Активация на акаунт