Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 618
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 315
Ходенето ни на имен ден се отложи, един от имениците има проблем, лоша случка, надявам се поне да е без дългосрочни последствия, защото са много хубави хора...
Ей така без планове, хич не обичам. Ще поровя малко из форума, и като си изпия кафето си лягам, поне да се наспя...

# 316
  • Пловдив
К'ви са тия ваши сметки Money Money Money Money Ние имаме парно, 5 радиатора и две щранг лири, миналата сметка беше 100лв (само отопление, топлата вода не я ползваме). Последната сметка за ток - 90 - бойлер, миялна, пералня, сушилня, 5 човека сме все пак.

# 317
  • В Космоса
баси, изпадна Узана, зарад зълвата, (пък и пътя, щото няма да ходим към морето) или там както се казва на тази роднина. С голяма вероятност се целим в Рибарица и тям няма ски,, малката е разочарована, не че може да кара, миналата година изкара 20 минути да я влачим насам натам и това беше. Авееее.... важното е да отидем в джандемаааааааааааааааа! Heart Eyes

# 318
  • Пловдив
Хахахаха Laughing Laughing Laughing Изпданала, изпаднала, има още зима.

# 319
  • В Космоса
Хахахаха Laughing Laughing Laughing Изпданала, изпаднала, има още зима.

Точно! Ние така ѝ разправяме на нашата хубостница, "пак ще отидем и тогава ще караш ски пак, споко!" Wink  Joy

# 320
  • Пловдив
Айде, лека нощ, отивам да спя.

# 321
  • София
гАси лампите, че токът е скъп!
ще ги опърля, ви казвам Mr. Green

# 322
Какви са тези ваши сметки за ток?  ooooh!
Ние сме в къща с външна и вътрешна изолация. В момента работят 2 конвектора, климатик. Ползват се редовно бойлер, перална и кухненска посуда без миялна. Сметката ни е над 200 лв. и сме доволни!  Mr. Green

# 323
  • На брега на реката
И от мен честито на Тонка и на други , ако има още именници в темата.
Аз си пуснах отпуск от вчера до края на седмицата , заради лекциите и днес доцента ни зарадва, че утре си заминава. Та ще взема дейно участие в ремонта, който ММ захвана от вчера Mr. Green. Ремонтираме кухня и коридор, щот ни наводниха, преди месец.
Мразя ремонтите,всичко е в пепел и нищо не си е на мястото, а аз като една истинска Дева, обичам реда и хаоса ме изкарва от равновесие. Иска ми се да имах възможността да съм на друго място, докато трае ремонта и накрая да се прибера и да почистя навсякъде и да си подредя всичко по местата. Embarassed

# 324
  • Бургас
Зимата под 150 лв с два климатика, плюс редовните бойлер, пералня, хладилник, ТВ, не падаме. Нормално ми се виждаше, ама след прочетеното се съмнявам вече.

Алечка, откъде е Мафията на майките, в Читанката не я намерих? Аз днес дадох пореден шанс на Исабел Алиенде и "Японският любовник".В началото съм, та не мога да дам мнение, но определено тръгва в по-различен стил.

# 325
  • Euskal Herria
Алечка, откъде е Мафията на майките, в Читанката не я намерих? Аз днес дадох пореден шанс на Исабел Алиенде и "Японският любовник".В началото съм, та не мога да дам мнение, но определено тръгва в по-различен стил.
Има я в дата:
http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=b3197c0 … 112f41f451a9d592b

# 326
Уууу бях на народни танци...Нали ги знаете тия картинки във фейсбука..какво си мисли мъжа ми, че правя, какво си представя майка ми, че правя..и какво правя аз реално. Та и аз така..представях си го едно лежерничко подскачане на вселенския хит Бяла роза..Нищо подобно! Някакви Северняшки, Дунавски хора, едни преплитания на крака, майкоуу! Но съм доволна.

С климатик сме, но апартамента ни е доста топъл. Последната сметка за ток ни е 65 лв. Имаме бойлер, хладилник и фурна, като аз доволно си готвя. Максимум до 100-на лв сме стигали май с тока..

Гледам, че Тихия кът набира точки в темата, да вземем там да спретнем форумската среща, какво ще кажете? Аз отдавна ги имам във Фейсбук, не съм ходила и не се сещам къде се намира, ама защо не?

Гледам Травъл ченъл, дават за Тайланд. Жаке, душо...егатиии храната. Потекоха ми лигите. Искам всичко да опитам.ВСИЧКО! А сега дават някакви лейди бойс  Crazy Уникални са

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 23:02 от Захир

# 327
Бобулуна,  хаоса е основата на реда  Grinning

Светалчо, ти защо мислиш е нарисуван Попай Моряка? Заради правописната грешка  Laughing една кутия спанак и мускули мечта Mr. Green

За готвенето: мале-мале, и аз май съм станала по-добра от детската градина, което не е добре  Mr. Green така де, щом мусаката и супата минават на преден план

# 328
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Сметките ни за ток през зимните месеци са брррр...не ми се мисли. Под 250 в силните месеци не падаме, даже и повече се е случвало. 2 климатика, 2 бойлера (единият проточен), радиатори с ел.нагревател в банята и спалнята плюс обичайните ел. уреди, без сушилня и съдомиялна. Готварската печка, пералнята и ютията ежедневно използвани.

# 329
какво гладиш всеки ден?
аз само една камара ризи в неделя

Общи условия

Активация на акаунт