Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 597
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 420
Аз пък да кажа, че от мен вода се лее. Почнах на Руми програмата за начинаещи и ясно осъзнах колко съм се запуснала. Направо...аз съм не начинаещ, ами бебе още. Но..се надявам да съм сериозна!

Много е гадно това ако детето е левичар да се връзва ръчичката, в крайна сметка не виждам с какво му пречи, писането така или иначе се контролира от мозъка, аз не бих тормозила дете да пише с дясна ръчичка.

Искам да питам режимните две неща:
- ако пекна козе сиренце с малко сладко( малко, малко) ок ли е? - може, що да не може, нали няма да ядеш по един буркан всеки ден. Все пак си здрава
- може ли да ям мандарини с режима? Може, ама не по две кила Wink

Както стана ясно аз съм от либералните  Mr. Green Не прекалявай все пак  Peace

# 421
днес карах ски и от мен се ля вода....
нещо много смотана бях днес, горещо ми беше, трудно ми беше, то не беше оране из новия сняг, то не беше подскачане по бабуните...утре се надявам по да ми се получи
след малко ще си чета  Sunglasses

# 422
  • Пловдив
днес карах ски и от мен се ля вода....
нещо много смотана бях днес, горещо ми беше, трудно ми беше, то не беше оране из новия сняг, то не беше подскачане по бабуните...утре се надявам по да ми се получи
след малко ще си чета  Sunglasses
Къде кара Simple Smile Дай отчет за състоянието на пистите, малко да разнообразим Simple Smile

# 423
на Банско карах, времето беше меко днес
на кабината се качих бързо, опашката 10 минути
на лифтовете горе се чака минута-две
сутринта пистите си бяха фрийрайд и беше чудно хубаво, наслада на всеки завой - това продължи 2 пускания и се изрови, изри и стана като взривявана, плюс малко мъгла, снега си продължи да вали ту слабо, ту ситно
народа здраво падаше в снега, а аз нямам крака в момента  Laughing

# 424
  • София
Лили, коя да е откачената "журналистка", ако не Беновска. аз и в другата тема писах, че тя и за ексцентрична вече не може да мине. за терапевтиране си е.

GeNa, дай го това лошо домашно да помагаме, въпреки, че руският ми не е това, което беше Simple Smile

# 425
  • Пловдив
на Банско карах, времето беше меко днес
на кабината се качих бързо, опашката 10 минути
на лифтовете горе се чака минута-две
сутринта пистите си бяха фрийрайд и беше чудно хубаво, наслада на всеки завой - това продължи 2 пускания и се изрови, изри и стана като взривявана, плюс малко мъгла, снега си продължи да вали ту слабо, ту ситно
народа здраво падаше в снега, а аз нямам крака в момента  Laughing
Ясно Simple Smile Но все пак е хубаво Simple Smile

# 426
о да, много е хубаво  Grinning

# 427
  • Sofia
GeNa, дай го това лошо домашно да помагаме, въпреки, че руският ми не е това, което беше Simple Smile
Hug, благодаря за предложението, сборихме го. Аз имам сравнително добър руски, ММ-също, свеки е преподавател по руски, та сме русофили,един вид.... само  младежът го бойкотира, ама никой не го пита.  Whistling .Мързи го и не му се занимава,особено с ученето на думи  ooooh!.
Скрит текст:
По мое настояване записа руски пред немски  Peace. Смятам за по-перспективен такъв избор за езици:англ.-руски, пред англ.-немски  Peace.И двамата с баща му сме учили в руска гимназия, след това в английска и втори чужд език-немски...та имаме поглед.

# 428
  • София
GeNa
Скрит текст:
и аз така, но с романски езици
м, думите, за падежите трябва да го мързи Simple Smile

# 429
  • София
Руски бъкел не отбирам и много ме е яд. Звучи сладко, бих го научила Peace За перспективност, мен ако питате, в момента всички трябва да учим китайски, ама... Mr. Green

Завид, завид, на скиорите!

Янтра, аз явно количеството грис съм сбъркала, без да искам. Вечерта супата вече беше станала като каша. Не попречи и на двамата младежи да поискат да я ядат и на вечеря, което е рядкост при тях, особено когато алтернативата беше свински врат. Та, комплименти за рецептата, влиза в семейния тефтер Simple Smile

Тази Беновска я чух и видях за първи път на пресконференцията след изборите за президент. Рядка комбинация между всякаква липса на мисъл и култура, щедро компенсирани с кресливост. Журналист тип "палячо", ама не щото му изнася да е такъв, а просто отвътре си му напира Laughing В коя медия се подвизава това недоразумение? Не мога да повярвам, че някой би я взел на сериозно!

# 430
Дъщерята продължава да кашля брутално, след изписани един куп лекарства и антибиотик днес на обяд.
Не знам само как ще опазя малкия да не се разболее. Днес го пратих с баща му при свекървата и утре ще са там, но вечерта ще го доведе обратно, че в петък е на работа.

Руски много обичам, закърмена съм с него - буквално. Simple Smile

# 431
Сесили,
да ти кажа такива брутални кашлици гледам да ги пресека с качване на планина  Peace в повечето случаи помага

Белинда, кротко  Simple Smile
живи и здрави ще караш другата зима ски

# 432
  • София
Мира, някакъв гнусен вирус върлува при вас. Сестра ми ще я потретва, вече два антибиотика изпи, тамън се закрепи и след седмица ааайде отначало. Направо е отчаяна вече Sad Буквално кашля от ноември!

# 433
Аз хубаво ви се похвалих ама след това така брутално събрах границите..толкова лошо ми стана, че и ниско кръвно, че още не може да ми мине. Пих много солен айрян, сега пия чаша червено вино ама още ми е зальохано! Sad

# 434
alvina_maria,няма как, на работа съм и аз и мъжа.

белинда, не знам какво върлува, но буквално за няколко часа се разви това чудо. Вчера си беше на училище нормално, прибрала се е...легнала да поспи и след 2часа се събужда с температура и кашлица. От снощи е все така.

Общи условия

Активация на акаунт