Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 475
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 525
  • София
ау, и аз последните месеци съм много зла тогава.
мъжът ми казва, че имам ПредМС, СледМС, ММС и Джипиес Laughing
на мен пък нищо не ми се яде, вилнее ми се Twisted Evil

# 526
може би трябва да се изморяваш физически за добър сън

ЕлиТ  Grinning

# 527
може би трябва да се изморяваш физически за добър сън

ЕлиТ  Grinning

Аз съм труп, но явно не от подходяща гимнастика  Mr. Green.

# 528
  • някъде ... тук ...
Даун, и аз си мислех, че нямам, обаче преди години мъжът ми ми обърна внимание кога ставам нетърпима Twisted Evil

Виж ти, само Джипиес-а не разгадах Crazy Едва ли е буквално Thinking

# 529
Даун, и аз си мислех, че нямам, обаче преди години мъжът ми ми обърна внимание кога ставам нетърпима Twisted Evil

Елит, аз наистина нямам. Никакво проявление нямам, освен нарастване на разни части и леко подуване, но може би е, защото съм перманентно луда Simple Smile.

# 530
  • София
локализира ме по дудненето Laughing

# 531
  • някъде ... тук ...
Хахаха, сега схванах Laughing

# 532
  • Sofia
Гузно,гузно...колко да ми е гузно  Whistling.Ей сега ще изпека едно домашно КФС да възстановим емоционалният баланс  Hug.
Даун,че ти си за завиждане  Peace.Виждам се и аз отстрани колко зла ставам,ама е по-силно от мен  Thinking.

# 533
  • Euskal Herria
Осмичка, сетих се как хранят лъвиците в зоологическата градина   Laughing
Уцели - Осмичка е лъвица  Mr. Green.

# 534

Верно ли?  Sunglasses
като я прочетих и се сетих как им мятаха парчета месопрез решетките

# 535

Верно ли?  Sunglasses
като я прочетих и се сетих как им мятаха парчета месопрез решетките
  Joy Преувеличавам малко, разбира се, но наистина когато съм в МЦ ми носи “плячка“, без дори да му казвам. Явно има причина да ме угоява за да мирясам малко. Поне е само първите 2 дни лудостта ми. Mr. Green

# 536
  • Бургас
С руския съм на "ти" от дете. Родителите ми са работили в СССР и бях при тях половин година.
 Обаче качествено ме потопиха в бита-и на градина ходих. Беше срещу блока ни, но аз така ревях МАЙКААААА, че майка ми излизаше на терасата. А горките жени от персонала се чудеха какъв е тоя потник, за който се дере българчето...Както и да е, не знам колко съм си контактувала на руски, но в училище не ми беше никакъв проблем, не помня да съм учила падежи и граматика изобщо.
Чак на олимпиада републиканска ходих, с научаване на руско стихотворение и писане на съчинение по руски.
Може пък в предния си живот да съм била рускиня и да ми е останал езика като матерен нещо.
 Сега пък така стана, че се сродихме с руснаци и пак ми е полезен.

# 537
Да си напиша и аз съня от тази вечер. Е, няма съфорумки и съфорумци, но много добре показва как ежедневието ни влияе. Преди 2 дни ММ се прибира и ми подава ръката си- в нея 2 мушмули.
Погледнах ги с погнуса. Никога не съм ги яла, не съм имала желание дори да ги пробвам. И ми казва, че на тротоара се засякъл със ортодонта на щерката. Дал му ги и после му обяснил, че благодарение на тях ще държи "чапарагата" високо цяла вечер. Трябваше ми малко време, за да разбера за що иде реч. (Тук много искам Куркума да се изкаже дали е така- естествено от гледна точка на добре запознат с отглеждане на това- онова, а също и от българския фолклор. Нищо лично!). Та вчера вечерта гледам мушмулите ги няма на плота. Замислих се дали са изядени или изхвърлени! Whistling Все още не знам. И сега сънят- Аз, свекър ми и неговия партньор  сме в гората на нещо като сутришна разходка. По едно време между боровете виждам дърво с мушмули. Спуснах се да се катеря по два бора, за да стигна до мушмулите. Набрах, де!

# 538
аз не съм лъвица, ма ми носят вафли в такива периоди  Laughing и се сетих за вица с вафлите

ГеНа,  как се прави домашно KFC?

# 539
  • София
Аз мога да ви дам жокер как да се отървете от ПМС, че и от МЦ за поне 9 месеца Flutter

Общи условия

Активация на акаунт