Частни училища - информативна тема 16

• 110 943
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, а за Азбуки имате ли актуално инфо, че като че ли и за там не прочетох много мнения

# 211
Момичета, а за Азбуки имате ли актуално инфо, че като че ли и за там не прочетох много мнения

Там се набляга много на английския. И базата е хубава. Друго не знам.

# 212
  • Sofia
На 11-та страница съм писала за Азбуки.

# 213
здравейте, някой има ли лични впечатления от Томас Едисън?

# 214
И аз се интересувам от у-ще "Томас Едисън". Моля, споделете как протича изпитът за ПУК там.

# 215
  • София
И аз се интересувам от у-ще "Томас Едисън". Моля, споделете как протича изпитът за ПУК там.

ПУК в Томас Едисон не са към училището, а са към детската градина 101Защо (т.е. 4-та група) - така ще са през учебната 2017, а може би и през следващата (2018). Това зависи от построяването на новата сграда на училището. Така сподели директорката. Ходихме на Коледния концерт на децата от 4-та група на 101Защо (все едно ПУК) и беше много хубаво. Иначе изпитът за там е престой в детската градина - половин ден с решаване на задачки. Очаква се да правят стандартни за трета и четвърта група неща, но е хубаво да се обадите и да разговаряте с директорката, за да разберете как стои въпросът с местата, тъй като много от децата просто преминават от трета в четвърта група. Тя спомена, че ако има повечко кандидати, може да открият още един ПУК.

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 22:12 от Ashia

# 216
  • Sofiq
ДГ"101 защо" нямат изпит за вход, нито пък ЧОУ "Томас Едисън", но като гледам интересът към тях, може и да им се наложи да направят:)
Прекрасна градина и прекрасно училище.

# 217
ДГ"101 защо" нямат изпит за вход, нито пък ЧОУ "Томас Едисън", но като гледам интересът към тях, може и да им се наложи да направят:)
Прекрасна градина и прекрасно училище.

може ли малко подробности за училището? наистина, не съм срещала негативни отзиви, но все пак от какво сте доволни? Учителите? Директорката? Методите на обучение? Отношението към децата? Допълнителните занимания? Базата? Друго?

едно от нещата, които се чудя е се дали не е малко шумно там, предвид, че е на оживено кръстовище?

ще се срещнем с директорката, но ми се искаше да чуя отзиви на родители, а не познавам никого. може и на лични Simple Smile

а Климент Охридски съвсем никакъв двор ли нямат? Или е малък?

# 218
Здравейте!

Имате ли мнение за Дорис Тенеди?

Много Благодаря .

# 219
"а Климент Охридски съвсем никакъв двор ли нямат? Или е малък? "
Много е потискащо. дворът е 3 на 3 метра. но на улицата отпред е ужасно. цяло постижение ще е да спреш, за да оставиш или вземеш детето.
Ние се насочихме към Образователни технологии за 1ви клас.

# 220
  • Sofiq
Това, което мога да кажа за ТЕ е, че там има високи изисквания и много се учи, което може да стресне деца, които не са учили особено до момента.
Като казвам учене, не си го представяйте като в някои училища, където децата пишат домашни цял уикенд и повтарят до безкрайна досада едно и също, независимо от нивото си, нито другия вариант-безгрижно спокойствие докато изведнъж се окаже, че детето не може да изкара матурата. Имам предвид точно интензивно преподаване, активно упражняване на преподаденото така че то да се запомни от децата под формата на игра и забавление. Смятам,че са намерили златната среда на процеса почивка/учене без децата излишно да се затормозяват.
Отношението към децата е прекрасно. Имат анкети към родителите, всеки може да си каже какво не му харесва и наистина се взима предвид. Директорката е най-усмихнатият, отзивчивият и слънчев човек и педагог, който познавам. Де да бяха всички учители у нас като нея! Тя е като майка на всичките си ученици и знае всичко за тях. На този фон, другите училища доста бледнеят....
Допълнителните занимания имат доста голям избор-вижте сайта им за повече информация.
Базата им не е перфектна, но пък предстои да си построят нова сграда.

# 221
Мили родители ,
Някои би ли споделил мение за Дорис Тенеди ?
Моля Ви Simple Smile

# 222
Мили родители ,
Някои би ли споделил мение за Дорис Тенеди ?
Моля Ви Simple Smile

Зададе го този въпрос преди има няма 3 часа. Ако някой имаше какво да ти каже, щеше да го направи.

# 223

Базата им не е перфектна, но пък предстои да си построят нова сграда.

А знаете ли къде ще се намира новата сграда, на какъв етап е строежа (ако е започнат)?

# 224
  • Sofiq
А знаете ли къде ще се намира новата сграда, на какъв етап е строежа (ако е започнат)?
За съжаление няма да е тая година, а кога точно-не мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт