Плевен - 3 - Пролетна темичка

• 16 014
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм за 15 ч.  Peace Утре ще бъда около фонтаните,ама как да разбера с кой имам среща?  newsm78

# 151
ина4е сьм една плевенчанкааа Embarassed-мислех, че празникът на града е на 10.12... Joy
Не се бъркаш. Беше, но го промениха. Защо - не знам. Може би защото е зима и е студено.
И аз съм по-съгласна за среща в 15 часа. Аз съм с количка на Хаук - тъмносиня на зайчета, а с надувааеми гуми. Абе ще се познаем.
За сега сме 2. Има ли оче желаещи?

# 152
Здравейте и от мен! Отдавна не съм се включвала но така е като си студент по никое време. Срещата пак съм я пропуснала, въпреки че днес кръстосвахме с Вики центъра... жалко. И за благотворителност и за всичко съм навита Hug, вече съм свободна като пиленце така че само казвате и се срещаме Simple Smile Че и без това на детето му омръзна само с мен да си играе Много съм му скучнаааааа. Ще се радвам да си направим голяма среща и да задръстим някое кафе с количките (пък и това ни е специалността  с Викчо - побъркване на сервитьорки) hahaha

# 153
Здравейте, момичета Grinning
suadkopufence, досега съм кърмила все в колата (на един малък паркинг зад офиса на тати-то), защото все съм била сама... Уж, не съм от най-притеснителните Wink
Ние днес НЯМАМЕ АСАНСЬОР #Cussing out. Живея на високо и е невъзможно да изляза. УЖАС Close. А времето е прекрасно Cry
Чао засега Grinning

# 154
Парите за Вики вече са събрани, така че нашата инициатива остава за по-нататък.
А със срещата какво става? Остава ли в 15 часа на фонтаните в Градската градина?

# 155
От мен няма промяна - така или иначе ще съм на центъра  Wink

# 156
Момичета, в момента ни правят асансьора newsm44
Чувах го как бръмчи. Ако го оправят трайно, в 15ч на фонтаните ще дойда за едно кафе Hug
ПОздрави, до следобед newsm51

# 157
Ай чак сега влизам Embarassed и вие вече сте се срещнали. Тц тц пак пропуснах пък и досега се приспивахме с Викчо. Айй да му се невиди досега бяхме навън и ако съм разбрала изобщо нямаше да се прибирам. Но дано ви е сладко питието и бебешоците да са спокойни, пък следващия път и ние ще се присъединим.

# 158
  • The new Earth
Ето ни и нас.Вчера Калоянчо стана на цели три годинки и с борбеността си успя да обори всякакви лекарски диагнози и прогнози. Simple SmileПускам  малко снимки от рожденния ден и ви черпя виртуално с торта  bouquet

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos& … p;security=AOFqlB

Момичета плевенчанки,чета в темите на варненските мами как си организират всяка седмица женска вечер и си изкарват страхотно.И се чудих дали не можем и ние да се организираме и един ден седмично да разтоварваме .На мен ми е много сложнен въпроса с гледането на малчо,но все за една вечер ще измисля нещо.Какво ще кажете? Party
Лек ден и целувки Hug

# 159
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН  newsm51 nbirthday

ДА РАСТЕ ВЕСЕЛ ЗА РАДОСТ НА МАМА, ТАТКО И БАТКОВЦИТЕ!

А за срещата. Аз засега няма да мога да се класирам всяка седмица, но ако си определим един ден, в който да се събираме, може различни мами да идват. А женските партита са най-страхотни. Обожавам ги! И винаги съм се чудила newsm78 Защо като се събират жени никога няма мъжко присъствие, а на мъжките партита винаги се появява някоя жена? newsm48

# 160
Честит рожден ден на Калоян!!!! Да бъде здрав и усмихнат и все така чаровен!!!

# 161
  • София
Момичета,въпреки че още не съм станала официално плевенчанка,предложението на Искрица много ми хареса. GrinningТук/София,Люлин/ ние с още няколко майки си правим такива дамски партита ,е не веднъж седмично.Много ни е весело и честно казано много ще ми липсва като се преместим. SadТака че наистина бих се радвала,ако можем да се организираме.Аз живот и здраве другата седмица ще съм на шофьорски изпит и ако взема книжка мога да ви возя,а вие да си пиете на воля/защото аз не пия/...ако смеете да се качите при мен ,де. Wink

# 162
Здравейте момичета!Аз съм от София ,но юли месец ще се местиме да живеем в Плевен(мъжа ми е от там ,а и аз съм завършила музикалното училище,та така се намерихме  Wink ).Ако може да се присъединя към вас.Казвам се Ани имам две сладки мацки Катрин и Аделина ,Катрин е родена на 9 март 1999 г,а Ади  на 31 март 2005 г.Ще живеем на Сторгозия.Ще се радвам да ме приемете.   Heart Eyes

# 163
здравейте момичета
ако ми позволите да се присъединя към вас ще се радвам много,малко и за мен-по принцип съм от Плевен въпреки че сега не живея там,мога само да кажа че много ми липсва града   Sad
имам дъщеричко,вижда се нали  Wink на 1 годинка и 1 мес
за сега това,че трябва да бързам за работа  Crazy
лек и приятен ден на всички   bouquet

# 164
  • София
Здравей,Ани-Дани.С теб имаме нещо общо-и двете живеем в София,и двете ще се местим в Плевен.Ние ще се местим на 3 юни,така че аз ще съм вече "стара плевенчанка" като дойдеш ти! GrinningЩе се радвам да се запознаем.А в кой квартал в София живееш?

Общи условия

Активация на акаунт