Плевен - 3 - Пролетна темичка

• 15 996
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
ух,пак забравих....къде е този магазин макс и мориц? лелеее от 2 години съм в този град и още не съм го научила...
gele, кайлъка наистина е супер място,но понякога е пренаселено......има едно страхотно място малко извън плевен - каньонът на река чернелка.......много е диво и красиво, на малките може да им хареса.......намира се малко след селото на слави трифонов,заслужава да се види

# 136
  • София
Благодаря за информацията,furor,ще я имам впредвид.
Момичета,стискайте палци-на 23 съм на шофьорски изпит и упорито решавам листовки.С карането се справям доста добре/не че се фукам/ така че се пригответе-като дойда в Плевен ще съм първа шофьорка!

# 137

Да се почерпим виртуално за празника на нашия град Hug
Днес е голяма лудница из града. Ние излизахме сутринта - взехме балон с хелий, пихме кафе с мама, ядохме пица, взехме почники - като истински празник.
Следобед - пак - тати-то ще води Вальо на "блъскащите" колички
На сбор - като на сбор
И да ви се похваля - за първи път кърмих на обществено място - т.е. в музейчето зад театъра (на една пейка) - никой и нищо не ме притесни Wink

suadkopufence, добре дошла сред нас  Hug- ще те включа ей сега в списъка
6nolka, то да е само в този магазин така - зад ухо да ги накичиш - лошото е, че в повечето магазини продавачките са дръпнати newsm78...

Хайде чао засега Grinning

# 138
Днес бях пред фонтаните в градската в 12,  13, 15 и 16.30 ч. За съжаление дойде само dаisy_g. Благодаря, Дейзи!!!

# 139
  • София
Честит празник на Плевен,момичета!
Дейзи,видях че и нас си включила в списъка на плевенчани още преди да сме пристигнали,за което благодаря.  bouquetСамо да допълня-аз съм на почти 27/след месец ги навършвам/.

# 140
6nolka,много си права за продавачките в този магазин.Днес търсех на Митко някакво памучно якенце за по-студените летни вечери и умишлено не влязох в този магазин само заради продавачките  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Но иначе от там е и нашето легло.То също се беше свършило,но те след дълго "умуване" казаха,че могат да го поръчат и до 10-15 дена дойде,което напълно ме устрои,защото съвпадна с изписването ни  Wink
За срещата за Вики,съжалявам че така се е получило и сега ми стана много криво,ако aterg ,не ни е много сърдита предлагам да се видим пак на фонтаните,но ако може в сряда,защото аз днес и утре тичам да си оправям майчинството,което ще започна да взимам от другия месец  Sad И в сряда мисля изцяло да се отдам на центъра  Laughing

# 141
Здравейте!Честит празник и от нас! Hug
Ужасно съжалявам за днес! SadБях по центъра и в градската цял дообед,но изобщо не знаех за срещата........... Rolling EyesБяхме на Троян събота и неделя и не съм сядала да видя,че е имало уговорка!Видях чак днес късно следобяд.Ако има нова уговорка,дано видя навреме! Peace
Иначе при нас всичко е наред.Наближава тържеството по случай завършването на детската градина.И на двамата с Калин ни е мнооооооооооого мъчно! CryРевем си редовно дружно. Cry Cry CryА на самото тържество просто не ми се мисли какъв рев ще падне! ooooh! ooooh! ooooh!Чудесни години бяха тези в градината.... PeaceДано и от тук нататък всичко да е ок! PraynigМакар че съм съвсем наясно,че "лабавото свърши-идва сбръч"! Tired
Хайде лека вечер и поздрави на всички! Hug

# 142
За майките, който не са прочели по-предните страници на тематата.
Не ставаше въпрос само за среща, а да съберем малко парички за едно болно детенце.
Това, че само  daisy_g се отзова и дойде, е въпрос на личен избора на всяка една от нас. Не се сърдя! И времето, което березултатно прекарах на пейката до фонтаните не го броя за загубено. Просто исках да помогнем, това е!
Благотворителността не е задължение!

# 143
aterg , чета темата всеки ден от както съм се регистрилала.Знам за какво става въпрос.Казах,че съжалявам че така се е получило и ако не се осъществи среща отново за да дадем парите на теб,има банкови сметки и всеки който не се чувства задължен  ще се разходи до банката и без това всички сме по улиците особенно сега като се затопли.

# 144
Но аз не съм искала да давате парите на мен. Съжалявам ако сте си мислели така. Просто го предложих, защото работя в банка и не плащам такса за банковия превод.

# 145
Хайде стига,сега.Никой не си е мислил точно това  Peace.Пак ти предлагам да вземем да се срещнем,даже и днес мога ,но след 14.00ч. на някой фонтани.Ще си съберем паричките и ще пием кафе Laughing Така ще съчетаем две в едно - ще помогнем на детето и ще се запознаем и без това често си обикалям сама - всички ходят на работа  Mr. GreenСамо не знам как ще се познаем  newsm78 Моята количка е тъмно синьо с оранжево и аз съм една трътла с къса коса  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 146
Здравейте, момичета
днес взеха кръв на Деничка (за профилактичните изследвания). Голям рев падна, голямо чудо. А на мен сърцето ми се скъса Sad . Добре, че беше тати-то да я държи, щото аз...
Вчера водихме бати-то на "блъскащите се" колички... Тати-то се накефи, но детенце го хвана страх... Стресира се малко, въпреки, че издържа цели два тура... А пък аз си мислех, че  ще му хареса...
gele73, стискаме палци за изпита. А пък аз си мислех, че си 73-ти набор Embarassed, а то се оказа, че една година сме раждани Wink
Хайде, чао и поздрави Peace

# 147
За среща - аз съм свободна всеки ден от 12 до 17 часа. Само в периода от 13.30 до 14.30 ходим да се храним в еднатата баба.
Значи или в 12 или в 15 часа. Кой кога може?
До фонтаните на градската откъм сенчестата страна.

# 148

suadkopufence, добре дошла сред нас  Hug- ще те включа ей сега в списъкаблагодаря за което! Hug

И да ви се похваля - за първи път кърмих на обществено място - т.е. в музейчето зад театъра (на една пейка) - никой и нищо не ме притесни Wink

ама как така за първи път!? newsm78 че какво притеснително има?лелеее аз всичките пейки в градската и музей4ето съм обиколила като разгърдена кърмачка Laughing
ина4е сьм една плевенчанкааа Embarassed-мислех, че празникът на града е на 10.12... Joy

# 149
нещо не се получи добре с цитатите... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт