Плевен - 3 - Пролетна темичка

• 15 992
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета,днес за първи път ходих на Кайлъка.Много ни хареса,точно такива места са идеални за разходки.Започва много да ми харесва Плевен.
Ето и малко снимки,че да ни видите и нас накрая:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=16742&AlbumId=5136 … p;PhotoId=2161916

# 121
  Здравейте всички! Ние вече сме плевенчани от около десетина дни, но нямахме нет. Направо не мога да повярвам, че ремонта на стаята свърши!  newsm44  Не е за вярване как си мислиш, че ще се оправи всичко за 3 дни, а на 10тия си все още с работните дрехи!!! Mr. Green  Вече знаем, че срок за ремонт не се поставя!! Купихме някои дребни неща за бебето - козметика, корито, остават леглото и количката.
  И тук се обръщам за съвет от вас момичета - харесах си много една количка, но при нея бебето гледа само напред и някой ми каза, че като не мога директно да го гледам било опастно да не видя кога е повърнало и да му стане нещо. Има си прозорче отгоре, но дали е достатъчо? Пък и щяло да му духа гадно отпред и разни други деветини. Ооф, на кого да вярвам?? Като почна да я бутам вече ще знам, ама... Иначе е много лека за комбинирана и красива. Че си е предимство да си гледаш бебо постоянно - предимство е, но дали е недостатък обратния вариант???

# 122
  • София
Здравей,6нолка!
Ние също идваме да живеем в Плевен след двайсетина дни и аз съм много ентусиазирана,особено след като посетихме Кайлъка.
Що се отнася до количката,наистина смятам,че е много важно да виждаш бебето.Според мен най-добрия вариант  е с дръжка,която се обръща.Това си е мое мнение,де.Нека и другите да кажат!
Момичета,още едно въпросче.Бъдещата ми хазяйка каза,че включването на интернет в Плевен било 100лв.?!Вярно ли е?Посъветвайте ме към кой доставчик да се включим,ако може да е заедно с кабелната ще е най-добре.И искам неограничен достъп.Ако може,де!

# 123
Ми Валя ние се включихме към Евроком Кабел - ТВ + И-нет, неограничен достъп, като ни свързаха веднага и ще плащаме по 24лв първите 3месеца, а после по 29лв и за двете и няма инсталационна такса. Имаме 2 телевизора, включването на които е безплатно и това е. А, договора ни е едногодишен, за да не оставяме депозит за модема (80лв!!). Доволни сме и от двете, с изключение на това, че нещо ни се развали дистанционното на ТВ и ми е много гадно като дават нещо тъпо и трябва да ставам от леглото, за да си го сменя - с тоз грамаден тумбак се чувствам като обърнат по гръб бръмбар!!  smile3515  Laughing

# 124
и ние сме към Евроком Simple Smile и сем доволни...... шнолке, каква марка  е количката, дето си харесала? и аз мисля,че трябва да си гледкаш бебо,още повече,че нашето гардже повръща много и аз не бих рискувала с количка,която да не е към теб...вариантите са или количка с обръщаща се дръжка или такава,чийто кош се обръща, или пък само гюрука.....аз се бях зарекла да не взимам количка на Чиполино,но всички други марки са ми грамадански, примерно ми харесат Хаук и Кангаруто,но са такива тучове количките, Бейби макса пък ми се струват паянтови. разминах се с една Чико във форума,их, но моделът Пуки на Чиполино ми най-пасва от това дето зяпах по плевенските магазини - 9,5 кила,много лекичка и маневрена,но ще я видим вече на пътя дали ще покрие изискванията ми, все пак мисля да я пробвам и по чукарите...хахаха
Майчета какво стана с плевенската акция за Вики? някой знае ли банковата сметка,по която могат да се преведат парички?  ех, не мога да дойда в понеделник на срещата,защото все още не сме взели количка и с бебока стоим все в къщи,но до края на седмицата ще имаме,надявам се и ще можем да отидем хем на разходка,хем да дадем и нашата лепта за Вики....(ее,ми аз ще се поровя във форума за сметката,сигурно я има някъде)гледахте ли репортажите за акцията в парка(забравих кой) в София...много сладко детенце,милото.....трябва да си направим нещо като съюз на плевенските мами, в който да се включат повече момичета и да извършваме някаква благотворителна дейност примерно....то май има нещо подобно...сещам се за едни майки,които ходеха в един детски дом.....но тогава койо да ти обръща внимание......ето сега вече като иамм  и аз детенце ми правят впечатление такива работи....

# 125
щнолке,що не си вземеш ново дистанционно,продават такива универсални,които сатват за всякаква марка ТВ Laughing

# 126
Здравейте, момичета
голямо скитосване тия дни му направихме, дори на бал ходихме.
шнолке, добре дошла у дома Grinning. Това за големия тумбак ми е много познато... Така ще е, но си заслужава Wink
За количката - най-доброто е с дръжка, която се обраща. Нашата количка е с фиксирана дръжка и бебето гледа напред. Нито с Вальо, нито с Деничка съм имала проблеми или притеснения, но определено другите ми се струват най-практични.
gele73, кайлъка си е нашата гордост. Пък и ти ще живееш близо до него. За кабелните - няма такова нещо като 100лв такса за включване. Ние сме на Евроком + интернет и сме доволни...
Поздрави Grinning

# 127
детето се казва Виктория Лазарова Илиева
сметката на таткото:
ОББ клон Доверие бул.Мария Луиза 70
банков код:20084232
сметка:1030106017
Лазар Асенов Илиев

# 128
Здравейте,мами   bouquet Късно се сетих,че днес имаме мини рожден ден и за това сега ще ви почерпя дано не сте преяли много на вечеря  Wink

# 129
еееее,честит мини рожден ден на Митко  bouquet

# 130
diksi, благодаря  Hug
ама кога порасна и твоето бебче  Grinning - да ти е жив и здрав
aterg, уговорката за 12 остава ли? Аз тогава ще мога да се класирам. На фонтаните или на големия фонтан в началото на градската градина е срещата по-точно Embarassed
Аз ще съм с двете деца и майка ми - лесно ще ме познаете Joy
Поздрави Grinning

# 131
Срещата остава. Аз съм със синя количка с надуваеми гуми.
Само дано не завали.
Абе и ние имаме едни синоптици. Вчера даваха, че ще бъте топло, без да вали. Днес - ще вали. Ще взема да си купя маргаритки. Ще им късам листата и ще си наричам "Ще вали, няма да вали!", може би ще познавам повече.

# 132
Здравейте мами!И аз да се разпиша.Мария с бебе Йоан на 7,5 месеца...аз малко снова между плевен и софия, но ...няма значение!Дано да ме включите в списъка Laughing

# 133
Furor първоначално си харесах много Чиполино Елеганца - гледа само напред. Сега везните накланя точно модел Пуки пак на Чиполино. Все още се колебая, пък и имам време. Днес майка ми минала покрай "Макс и Мориц", но "нашето" легло и скрин май са ги купили  Sad ООоффф, ако сте ходили там направи ли ви впечатление колко супер недружелюбни са продавачките, сякаш  нещо много лошо си им направил като си влязъл в магазина им!!!  #2gunfire  #2gunfire Някой знае ли къде на друго място има легла Bertoni?

Честит празник на нашия град!!! Grinning

# 134
6nolke,елеганцата е по4ти 11 кила, абе защо не ги погледнеш в страницата на шиполино пак и да ги сравниш http://www.chipolino.com/catalog.php?lang=bg&year=2006&c … ry=109&type=1
aterg, благодаря за номера на сметката Hug
мария, и за теб с йоан Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт