Плевен - 3 - Пролетна темичка

• 15 991
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, мами
за алерголога... ние водихме Вальо при някаква докторица във ІІ ДКЦ, но така и не й запомних името...
Таня, благодаря за инфото. На мен много ми се искаше да запиша лятото Вальо на плуване, но явно няма да стане. Е, ще ходим на Чифлика и тати-то ще го учи Joy
Поздрави Grinning

# 106
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за отговорите на всички ви. Вчера взех едно кремче да мажа засегнатите места, но колкото майки са видяли обривчето ни все ни казват че е от притопляне.
Колкото до плуването - не може ли да ходим на басейнче с бебчовците. Мисля да проверя зад МВР-то и на Орбита палас. В последния има един много годин малък вътрешен басейн и ще видя цената за ползването му и дали мога да се топвам с бебе.
Вярно че Мериан скоро не се е разписвала - дано всичко да е ок.

# 107
furor аз ползвам само Еконтекспрес и съм много доволна от цена/качество

И аз   newsm10

А никой ли не знае за хомеопат в Плевен? newsm12

# 108
Тук съм, тук съм. Чета редовно, но нямам много време да пиша. Ники се мъчи да прохожда. Много смело се пуска, а все още е нестабилен и аз съм постоянно зад гърба му. Кръст вече не ми остана. Поне килограмите да свалях, ми то...нищо. От края на април съм на една диета. Първата седмица свалих 2.5кг и от тогава нищо. Стоя си гладна и дебела.
За плуването - идеята е страхотна, но не знам дали водата в басейна не трябва да е минерална. С тази хлор като се нагълтат бебоците какво ли ще стане?
aterg и аз отдавна питам за хомеопат, но никой от познатите ми не знае. Имам дългогодишна мигрена. Понякога пристъпите ми траят по 14-16 часа и нищо не ми помага. Та затова и аз търся.
Хубав ден на всички и целувки на всички малки и големи бебоци  Hug

# 109
  • София
Здравейте!
Аз искам да ви се похваля-намерихме си страхотна квартира в Плевен вчера.Искам да благодаря специално на Дейзи,защото заслугата е нейна  bouquet.Апартамента се намира на ул.Мануш войвода/една доста стръмна улица/ и е в тухлена кооперация.В много добро състояние е,е има нужда от някои дребни промени,но е супер.Вчера се разходихме в Плевен-центъра ви е много красив и града въобще не е малък.Така че на 3 юни се местим,а в петък пак ще дойдем за малко.Тепърва ще имам въпросчета към вас и съм сигурна ,че ще бъдете все така отзивчиви.
Благодаря Ви!

# 110
Днес отидох до "Щастливо детство" и се записах за масаж/гимнастика на 30.05 от 11 ч. За съжаление нямах възможност да проверя за басейна, но ще се обадя по телефона и ще се информирам дали има хлор във водата. Ако няма може да се съберем и да направим една малка лудница.
gele73 радвам се че сте успели толкова бързо да си намерите квартира. Така вече ще си спокойна, особено щом ще трябва да направите малки промени, а и града ви е харесал. Скоро ще ви кажем "Добре дошли".
Мериан, сетих се, че една съседка ползва за лекуване на детето си само хомеопат - вече почти 6 години. Ще звънна за да взема координати.
Напазарувахме за Вики много сладки блузки с късо ръкавче.

# 111
Здравейте!За хомеопат да кажа и аз.Имаше преди един д-р Старирадев,от който бях много доволна,но той замина за Англия преди няколко години и не се е връщал май. newsm78Повече не намерих добър хомеопат.
Аз да се оплача малко. SadКалин от снощи ми е с някаква странна ниска температура newsm78.Няма никакви други оплаквания.Много странна работа. ThinkingЩе видим накъде ще тръгнат нещата.
Поздрави и лек ви ден! Hug

# 112
Мами,
Видяхте ли това?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=98869.0

Ако някой иска да помогне, може и ние да се организираме и да изпратим малко парички общо.
Аз работя в банка и превода ми е без такса.

# 113
aterg прочетох инфото - горкото дете. Аз съм съгласна да съберем пари. Може и малко да са, но пак - капка по капка - море.

# 114
ЗДравейте, мами
aterg, прочетох линка за малката Виктория
щом има шанс за детето  Praynig - аз съм ЗА...
ако имаш предложение за организиране, пиши. Къде се намира банката, в която работиш
само не разбрах има ли някакъв срок (да не стане пък прекалено късно)
Таня, колко му е ниска т-рата на Калин... АЗ поначало съм с т-ра под 36гр и ми се води за нормална за моя организъм... Веднъж тати-то (който е с нормална 36,3-36,6) го заболя ужасно глава... Пи хапчета, не минава... А се чувстваше ужасно... Премерихме т-рата - 35,4 newsm78 . Обадихме се на ЛЛ и тя каза да не се тревожим, каза му какво да вземе (май за повишаване на кръвното, ама не помня вече), топъл чай и т.н. Оправи се бързо. Успех
Поздрави Heart Eyes

# 115
Аз работя в ПИРЕОС -ЕВРОБАНК. Е, в момента съм по майчинство.
Но може в понеделник, например, да се срещнем с желаещите и да отидем да пратим паричките. До 29 май трябва да ги съберат. И 10 лв. да съберем пак е нещо.
Ще пиша на lavender, за да я питам как върви акцията.
А и така ще си направим една срещичка  Laughing

# 116
aterg, Аз съм съгласна, още повече, че го дават и хубаво време за понеделник Peace
Днес цял ден са ми заглъхнали ушите, много неприятно newsm78
Лека вечер Grinning

# 117
И аз съм за идеята,колкото и да се съберат все е нещо   Peace

# 118
Ние излизаме всеки ден. От 11.30 до 17 сме по улиците. Е, с малка почивка между 13.30-14.30 у едната баба.
Знам, че сте свободни по различно време. Така, че може да си направим няколко срещи.
Да кажем на фонтаните в градската в 12, после в 15 и в 16.30.
Колегите са на работа до 17.30 така, че няма да има проблем да ги изпратим .

# 119
Здравейте, аз за понеделник няма да се класирам за съжаление, но днес минах през ОББ и преведох пари за малката Вики. Представяте ли си какво щастие ще бъде, ако детето наистина прогледне! Дай Боже!

Поздрави на всички

Общи условия

Активация на акаунт