Плевен - 3 - Пролетна темичка

• 15 982
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, мамчета!
Бихте ли ми казали името на добър лекар хомеопат в Плевен?
Знам, че има, но не мога да си спомня името. newsm78
А за гимнастиката ето този сайт
http://www.zadecata.com/sb/index.php?page=0_3_3

# 91
  • Разпиляна във въображението
Мириел няма ли да споделиш рецептата за попарата? Simple Smile ние големите също обичаме да си похапваме попарки Mr. Green

всъщност това си е класическата попара със сухар, сиреве, водичка, масълце и мъничко захар. Разликата е че вместо да накисне сухарите първо ги начуква и те стават на прах. По този начин, като сипваме водичката, попарата става като каша и беба си я хапна както трябва.

# 92
ааа супер,точно като бебешка кашичка Laughing

# 93
Здравейте, момичета
нашият бати е на градина. То малко остана, дано задържи здрав до край
у нас пак падна бомба-та. Тати-то "разби" кухнята, за да направи изолация около прозореца... ВСичко е разместено, едвам стигам до мивката. Но поне знам за какво го прави Wink
Гледам времето се разваля newsm78. Да вали сега, в началото на седмицата, че почивните дни да ходим на вилата
хайде, чао и весел ден Hug

# 94
  • София
Здравейте! wavey
Ние утре ще идваме в Плевен да огледаме две-три квартирки и аз с нетърпение чакам да видя новия град,в който ще живеем,едно такова вълнуващо ми е...Сигурна съм,че ще ни хареса.
Аз да ви питам,момичета-вярно ли е,че Плевен е един от най-топлите градове през лятото и най-студените през зимата?И в тая връзка-една позната ми каза,че ТЕЦ имало само по кварталите,а в централната част нямало,така ли е ?Че аз искам да сме с парно-заради децата.

# 95
gele73 дано утре да е един успешен ден за вас. Виж аз знам че в Центъра, Сторгозия, някои части на Дружба и донякъде Девети квартал са с ТЕЦ. Последния започна вече да се газифицира - ние от февруари сме на газ Laughing
Това за времето си е просто факт. Ще ви трябва климатизация известно време, но май с всичко се свиква.
Аз другата седмица отивам на морето - малко на гости при свеки. След това ще направим разходка в южна България (около Пловдив).
На беба още на следващия ден след като се оплаках дупето й започна да се оправя без да я мажа с нещо друго.
Има ли някой вече да е получил данъчното облекчение за деца? Доста се забавиха при нас - ние подадохме документи на 1 март, а до колкото знам трябва да се върнат до месец макар че не съм единствената мама в Плевен де newsm78

# 96
вярно ли е,че Плевен е един от най-топлите градове през лятото и най-студените през зимата?
аз като се преместих в Плевен ми се стори,че това си е истина,но после свикнах....със студа, а лятото все на море.....за по 20 дни в най-големите жеги.....
gele,дано да си намерите квартирка подходяща
Miriel, приятно на морето и в ПЛовдив,ах какъв красив град.......

# 97
ние от февруари сме на газ Laughing
Мiriel, кажи като сте на газ,разликата в сметките от преди голяма ли е?Че имаме спор с моя мъж,той казва че сметките били големи,а аз мисля,че е по-изгодно.Ние сега сме на ток - с климатици.То си зависи от отопляемата площ,от изолацията,но все пак вие доволнили сте?

# 98
Какво да ви кажа за газта? Мисля, че всичко е според зависи. Платихме около 170 лв. - две стаи, спорадично включване на още две стаи и ползването на топла вода. Ако плащаш 150 лв. да отопляваш една стая - газта определено си заслужава. Аз съм доволна. Температурата, която поддържахме постоянно беше 20-21 градуса и това беше добре за бебо. Отоплението би било и по ефтино ако ни бяха други радяторите защото водата, която трябва да се загрее в тях е в много по-голямо количество от колкото други и отнема повече време. Мисля че основното е доброто планиране на нещата.

Хей момичето никой ли незнае за плуване за бебенца?

# 99
Мириел,във фитнес салона зад полицията , забравих името му, има малко басейнче и по принцип има плуване за малки дечковци,но не знам дали приемат бебешори,можеш да попиташ.......
майчета, някой да е ползвал услугите на куриерската фирма Спийди или на някоя друга? интересува ме,дали тарифите са много високи. а някой знае ли в Плевен къде се помещава Спийди?
Мериан,къде се загуби?

# 100
furor аз ползвам само Еконтекспрес и съм много доволна от цена/качество

# 101
момичета спешно ми трябва информация за добър алерголог и дерматолог

# 102
Miriel, заради алергията на Кари ходихме при д-р Бързашка в Окръжна болница, която ми беше препоръчана като най-добрия алерголог в града. На мен лично тя не ми каза нищо, освен: "Това бебе е с алергия към белтъка на кравето мляко", което аз вече си знаех. Но явно си е спец жената.

# 103
Сещам се за д-р Шишенкова,понеже всеки ден почти минавам покрай кабинета  на бул. Г. Кочев,под аптека Хигия.
Не знам дали е добър специалист,защото нито на мен нито на мои познати се е налагало,но от дълги години работи в Окръжна болница.Това знам  Wink

# 104
Здравейте!За алерголог-водила съм Калин при Панайотова.Кабинетът и е на ул."Ниш" или поне там беше преди.Уж ми я похвалиха,ама аз не съм особено впечатлена.Иначе съм чувала добри отзиви за доц.Краева.За Шишенкова лични впечатления нямам,ама май е малко попрехвалена работата.А преди да родя,ходих да ми правят тест за епидуралната упойка при проф.Костурков в Окръжна болница.Добър бил.Но трябва да се обадиш да питаш кога приема,защото не беше всеки ден.
За плуването-не взимат бебоци.Аз исках да запиша Калин още когато беше на 3-4 год.,но казаха,че детето трябва да е високо поне 140см,защото най-плиткото на басейна било толкова.Така че...........
Дано съм била полезна!

Общи условия

Активация на акаунт