Плевен - 3 - Пролетна темичка

• 15 976
  • 307
  •   1
Отговори
# 75
Мириел,пробва ли с Бочко? според бабешките рецепти, най-добрия мехлем срещу подсичане е преварена гъша мас.

мамита,нормално ли е акито на Радост да е зелено? допреди беше жълтичо,а вече два пъти е зелено?

# 76
  • Разпиляна във въображението
аз ползвам само Бочко и досега никакви проблеми. Преди малко отново й смених памперса и се загледах. Всъщност протритото не е около ануса, а на бузките. Сега излизаме и ще питам в няколко аптеки.

# 77
furor, ако акото е жълто-зелено няма страшно. По всяка вероятност на бебчо му е било по-топло.
Но ако е тъмно, тъмно, тъмно зелено - веднага се обади на педи
От нашата лекарка знам - ако е тъмно зелено, звъниш ми веднага независимо колко е часа. Ако е жълто-зелено го посъблечи малко, явно се е претоплило
Успех

Miriel, аз ползвам кремчето на д-р Тайс и съм доволна. Дано бързо се оправите

Поздрави Grinning

# 78
От свекищата ни говор, ни картина. Свекърът вчера е бил в града, но даже не се обади да си види внука (нали ще види и майка му  Mr. Green). Ама не ми и пука, поне няма да ме карат да мъкна малкия утре на селото им  Twisted Evil

# 79
Miria, и твоята не е лесна. Ако можеш не им се връзвай
Моят пък свекър като ме срещнеше по улицата си обръщаше главата на другата страна. Тъпо, ама... така го изкомандвала жена му hahaha.
Мина се, обаче, време нещо му стана на човека и вече ме поздравява, говори с мен, дори ми научи и името bowuu
Успех Grinning

# 80
Дикси кажи за гимнастиката Praynig

# 81
Това да не е детската градина до стадиона?

Не. До Билла е "Щастливо детство".
Тази до стадиона е "Снежанка". Супер градина е, по системата "Стъпка по стъпка". Има и ясла.
Велина е записана и там за юни, но ще се откажа, защото ми е много далече, за съжаление.

# 82
diksi,много ме заинтригува това с гимнастиката и веднага се зачетох в статиите на БГ-мама, там прочетох,че гимнастика рябва да се почне ощр от втората седмица на бебето, а ние вече сме на 17 дни,та се чудех какви упражнения трябва да правим с нея, ти откъде научи за гимнастиката или някой ти е показал....? аз си представям нещо от рода да й бутам крачетата лекичко към телцето все едно е жабче,но точно какво да правя нямам и на идея. в статията естествено пише да се запозная с методиката на занаятията предварително,а нищо не пише за тази методика,хахаха
и изобщо майчета,някоя от вас може ли да ми каже нещо по-подробно...

# 83
Здравейте   bouquet
Това е център "Щастливи деца",в яслата "Щастливо детство", която е по пътя между Астория и магазина на Глобул,който води към пазара. Там на Митко му правиха гимнастика,показаха ми и на мен как да я правя /отговаряща на тази възраст/.Правиха му и масаж,който сега и аз всеки ден му правя.В каратата за която ви казах,че са му направили,записват какво трябва да правя този месец,на какво да наблегна взависимост от самото детенце.Аз съм доволна,защото ми показаха какви упражнения да правя,за които аз даже си мислех че им е рано,а то се оказа,че съм- закъсняла.Ами това е горе-долу.Не се плаща.Посрещнаха ни и ни изпратиха много любезно.Телефона им е 82-38-83 /г-жа Мачева е тази,която ръководи центъра/.

# 84
А и забравих да кажа,че жената си "игра" с него и с едни различни видове дрънкалки огроре,отдолу,отпред,отзад,отстрани и т.н. за да провери и нервно-психическото му развитие,слух,зрение.Как реагира на различните шумове.  Wink

# 85
мерси много дикси Hug
аз пък прочетох и други статии,свързани с гимнастиката и в повечдето пише,че трябва да се почне на втория месец,а не на втората седмица.....така че няма да бързам - има още време до тогава,хахаха Grinning

# 86
страхотно е ,че има такива центрове,които са изключително в полза на децата......

# 87
някой може ли да ми каже нещо повече за марката МИни стар? някой има ли такава количка?

# 88
Честит празник на именниците.
 smile3525
Аз черпя виртуално  cheersзащото мъжо ми е военен и днес е негов професионален празник. newsm24
Момичета а знаете ли някъде да се провежда плуване за бебенца. Имам някакъв спомен,  че е ставало въпрос, но просто не се сещам.
Иначе ние имаме гости от Пловдив и у дома е малка лудница. На братовчедка ми детенцето дойде също и малката Вики много й се кефи, голям смях пада направо се заласва. Днес успяхме да пробутаме малко попара по начина, който вуйна я приготвя и всичко е о.к. Утре ще увеличим дозата.

# 89
Мириел няма ли да споделиш рецептата за попарата? Simple Smile ние големите също обичаме да си похапваме попарки Mr. Green
а някой да има количка Chicco pick-up? видях във форума,че се продава такава,но ми се ще да изпробвам преди това "на живо" дали ще ми е удобна......

Общи условия

Активация на акаунт