Дискова херния - 15

• 166 279
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Много ми харесва интересният кулинарен завой на темата за ДХ! И специални поздравления на Марчева, не знаех, че има и такива умения, ще се запозная с рецептите, че Великден идва, повчеко готвене и трапези ни очакват.
Благодаря ти, мила! То като ми е криво и свито сърцето и взема та хвана бъркалката , та поне 2-3 часа не ми дава да мисля за друго освен за готвеното, `щото една червена точка винаги ми свети и страшно ме изморява тази точка. В момента приготвям "Царски кейк" - пече се, после хвърлям една агнешка дроб - сарма, ще забъркам и едни "Френски оригинални еклери" - тях ги няма все още в "Готвач" и ако станат сполучливи ще пусна и рецепта, после една салата с рукола и бял боб - уникална е и накрая трябва да приготвя и "Скариди саганаки". Ще имам гости за вечеря. Какво да правя, трябва да се занимавам с нещо иначе..... лоши мисли ми витаят из главата. Точно психясвам.

Arven, ще чакаме снимки.
Пуснах линк, дано се отваря:
............................

То аз психясах от болести и болки, та малко да се разсеем, ровя се из кулинарни и козметични блогове и сайтове.
Отворих го, не знам как го направи, мен не ме пуска., левите ми ръчички... Joy
ето я "Салата Тоскана"
http://www.mycookingbookblog.com/%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82% … 0%B0%D1%82%D0%B8/

Скрит текст:

и "Скариди саганаки"

# 376
Аа, Милтана, мен ме пропусна   Mr. Green
Скрит текст:
добре, че случайно се загледах в авторката на рецептата за банички, викам си, абе този ник ми е познат...Сетих се накрая, и все ми беше неудобно да питам Марчева тя ли е или не е, но накрая се пресрамих.  Wink
Аз два дена подред правя чийзкейкове, докато ги направя и вече са свършили
Марчева, много вкусно изглеждат, отивам да чета рецептите.

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 18:28 от Lemy

# 377
Направо да ти потекат лигите....ммм!
Сега по лесно ще преглътна едно Мовалисче,че се похвалих онзи ден ,че съм изкарала зимата добре и вчера ме сви ooooh!
Ще чакам да ме отпусне и след минералната вана Tired

# 378
А аз съм на Бруфен Tired с крем от чиизкейк .... Sunglasses

# 379
  • София
А аз съм на Бруфен Tired с крем от чиизкейк .... Sunglasses
И аз, и аз `щото сутрин нещо ме наболява от едната страна, изпих го, тази вечер ми е последната таблетка и пак си ме наболва. Писна ми. Изключително подло заболяване.. мда.
Готова съм с всичко, еклерите бяха заменени с Крем Брюле. Толкова мога.

# 380
 newsm51 Весел празник на всички  цветенца , а и на нас  , покрай тях   cheers!
Забравих да си взема днес Мовалис и сега  преди  лягане ще плесна една прахче  Фламексин  ooooh!
Трябва  да се стегна , защото  имам да се грижа  за дребно гостенче  4-5 дни .

# 381
Здравейте ,свекърва ми е с дискова херния и и препоръчват операция при д-р Маринов от ИВАН РИлски . Може ли да ми кажете мнения за него и съответно за други лекари,от които са доволни?

# 382
Здравейте ,свекърва ми е с дискова херния и и препоръчват операция при д-р Маринов от ИВАН РИлски . Може ли да ми кажете мнения за него и съответно за други лекари,от които са доволни?
Здравей! Аз се оперирах преди малко повече от месец в Св. Иван Рилски, но при доц. Каракостов. Много съм доволна и категорично го препоръчвам. Д-р Маринов е завеждащ клиника по неврохирургия доколкото знам, но лично не съм се консултирала с него. С риск да досадя в темата, но за Каракостов и екипа му мога да кажа само положителни неща и няма да спра да ги хваля. Бях с ужасни болки и доста зле преди операцията. Сега съм като нов човек. Ако искате на лични мога да Ви дам координати или повече информация. Simple Smile

# 383
Здравейте! Октомври ми откриха цервикална медианнаДХ, но тъй като била много малка нямало какво да се направи. Уви болките се засилват и вече са и към ръката. Искам да потърся второ мнение, но не знам дали първо ми трябва ЯМР или първо е консултацията с лекар и с какъв лекар- невролог или неврохирург? 

# 384
По принцип най-добър план можете да направите, ако имаш ЯМР. За да се сдобиеш такъв трябва или невролог да ти даде направление или да си го платиш. След това с ЯМР при невролог и неврохирург (няколко за предпочитане).

# 385
Здравей! Аз се оперирах преди малко повече от месец в Св. Иван Рилски, но при доц. Каракостов. Много съм доволна и категорично го препоръчвам. Д-р Маринов е завеждащ клиника по неврохирургия доколкото знам, но лично не съм се консултирала с него. С риск да досадя в темата, но за Каракостов и екипа му мога да кажа само положителни неща и няма да спра да ги хваля. Бях с ужасни болки и доста зле преди операцията. Сега съм като нов човек. Ако искате на лични мога да Ви дам координати или повече информация. Simple Smile
Благодаря ! Сега ще пиша .

# 386
 newsm78
Здравейте,
Имам дискова херния на врата, но не помня точно на кои прешлени. Болките във врата ми са всекидневни и когато мога правя упражнения и усещам като че ли ми помагат, но получавам световъртежи при изпълнението им.
По няколко пъти в месеца получавам внезапно силно изстръпване на лявата страна на тялото, като се започне от главата и стига до петите. Скоро не съм ходила на невролог и съм доста притеснена. Аз съм весел човек, но когато ми стане така се отчайвам и затварям в себе си. Търся някаква помощ или мнения тук. Нова съм и Ви благодаря ако някой ми пише. Бъдете здрави!!!

# 387
Трябва да ви следя. Успешно лечение на всички!

# 388
  • тук, на мястото си
Това застудяване направо ми разказва играта. Скоро уж  се пооправих и днес пак съм на мазила и хапове.
Трябва да ида при личния и да искам направление за малко физиотерапия ли? При невролог ако ида веднага ме вкарва в болница, а не искам.

Kari_79, отиди на лекар! Тука всеки си споделя болката, вярно е, но друго е когато те видят специалисти. Колкото до веселото настроение предполагам че 105% сме като тебе, за голямо съжаление.

# 389
Минавам да се оплача, просто не е истина какво ми се случи.....паднах по едни стълби и съм си изскубнала някаква важна връзка на глезена, сега крака ми е в гипс..... Closeooooh!
Не ми стигат дископатията и радикулита, кръста не спира да ме боли, сега и това.....Едвам го влача и повдигам тоя гипс, имам чувството, че тежи 100 кила, да не говорим, че повечето време трябва да лежа, и на кръста съвсем му се разказва играта.....
Щях да организирам балнеолечение вече, а то....... Sick

Общи условия

Активация на акаунт